היום נתקלתי בתמונה הזו שימו אתם רואים את מה שאני רואה
P perrinat New member 3/7/03 #1 היום נתקלתי בתמונה הזו../images/Emo103.gif שימו אתם רואים את מה שאני רואה
P perrinat New member 3/7/03 #3 ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif בפורום טלנובלות בשרשור ש-E עשתה.......
S Shakira paradise New member 3/7/03 #5 ../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif יאאא מסתבר שגם חמורדים שומעים שאקירה *מתלהבת בצורה רצינית * חחחחחחחחחחחחחח תתקה כל הכבוד על התמונה אבל באמת ... את לא צריכה להכחיש שאת חולת המורדים ומשתתפת בפורום
../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif יאאא מסתבר שגם חמורדים שומעים שאקירה *מתלהבת בצורה רצינית * חחחחחחחחחחחחחח תתקה כל הכבוד על התמונה אבל באמת ... את לא צריכה להכחיש שאת חולת המורדים ומשתתפת בפורום
P perrinat New member 3/7/03 #7 ../images/Emo127.gif../images/Emo20.gifושוב פעם צדקת../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif זה הספרון של הדיסק DELL והנה התמונה [וזה לא המורדים, זה קטנטנות....]
../images/Emo127.gif../images/Emo20.gifושוב פעם צדקת../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif זה הספרון של הדיסק DELL והנה התמונה [וזה לא המורדים, זה קטנטנות....]
S Shakira paradise New member 3/7/03 #8 ../images/Emo12.gif תתקה דיברת אליי../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif
ל לאה13 New member 3/7/03 #10 מגניב... אני לא זוכרת אבל קראתי שאחד מהמורדים אוהב את השירים של שאקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
מגניב... אני לא זוכרת אבל קראתי שאחד מהמורדים אוהב את השירים של שאקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
S Shakira paradise New member 3/7/03 #11 ../images/Emo6.gif חחחח תתקה ..../images/Emo105.gif לא ידעתי שצריך לנחש מה היא מחזיקה ...חחחח נו טוף.
../images/Emo6.gif חחחח תתקה ..../images/Emo105.gif לא ידעתי שצריך לנחש מה היא מחזיקה ...חחחח נו טוף.