היום נתקלתי

charry

New member
היום נתקלתי

באתגר הכי גדול שלי מתחילת הדיאטה: פיצה. לארוחת ערב היו לנו אורחים, ובין היתר היתה פיצה.. אני קמתי מהשולחן (באלגנטיות רבה, בלי לומר מילה) ולמרבה הפתעתי, ניגשתי למקרר הוצאתי 2 עגבניות, מלפפון ופלפל, חתכתי אותם, הוספתי 50 גר´ טונה וחזרתי עם סלטי הנאמן לשולחן + 2 פרוסות לחם קל! הייתי בשוק מעצמי! קיצר, כשהמשפוחה ראתה שאני אוכלת סלט במקום פיצה (אחד המאכלים האהובים עליי, שאלו אותי אם אני בדיאטה, ושוב אני באלגנטיות רבה עניתי: "לא, זאת לא דיאטה, אלו הרגלי אכילה נבונים". כולם איחלו לי בהצלחה וסבתא ודודה שלי ובת דודה שלי אמרושאם אני צריכה שותפים להליכה או משהו כזה- שאני אפנה אליהם! אהה... והנה מה שאכלתי היום, מקווה שזה בסדר: בוקר : לבן + תה עם 1 סוכר צהריים: סלט ירקות + 50 גר´ טונה, "פולקה" בתנור ערב : כבר סיפרתי לכן... בין לבין: 8 כוסות מים, 4 פחיות דיאט קולה, ותפוח צהוב. בה ביי

charry

New member
ומה דעתכם על האוכל במשך היום?

לשנות, להוריד, להוסיף?

vodka2

New member
גאה בך מתוקה../images/Emo45.gif

שמתי לב שאמרו לך כאן להוסיף כל מיני דברים, כן ולא, אם אחרי כל היום הזה עדיין היית רעבה אז כן אבל אם נגמר היום ואת מרגישה טוב, אז סבבה, לא צריך מעבר לזה כלום דרך אגב גם נקודת התורפה שלי זה פיצה ויש לנו כאן באילת פיצה שחבל על הזמן גאה בך שעמדת בפיתוי

charry

New member
תודה ודרך אגב

אני ממש לא רעבה... הסוד שלי (ונראה לי גם של כל אחד אחר...) : לחם מחיטה מלאה... סיבים, רבותי, סיבים....

Happy1

New member
גם פיצה מותר מידי פעם...../images/Emo78.gif

אני, לדוגמא, לא אוהבת להבדיל עצמי מאנשים אחרים ובטח הייתי אוכלת חתיכה או שתיים של פיצה. זה ממש לא כזה קריטי בתור ארוחה. אני פשוט לא אוהבת להיות היוצאת דופן ולהרגיש לא שייכת. אבל, העיקר הוא את. הרגשתי טוב ונוח עם הסלט וזה מה שחשוב.

למעלה