היום סופסוף שמתי את ידיי על ה-Cowon S9

or121210

New member
היום סופסוף שמתי את ידיי על ה-Cowon S9../images/Emo70.gif

סוף כל סוף הצלחתי להגיע אל ה-S9 ולהתעסק איתו קצת! אז לא הספקת להאזין לו, אבל מההתרשמות הראשונית שלי בחנות באג (ביקשתי מהמוכר שיפתח לי את האריזה), יש לי כמה דברים לאמר: - זה הנגן הכי יפה שראיתי מעודי. יותר מהאייפוד טאץ'. - הוא יותר קטן ממה שחשבתי, הוא קצת יותר נמוך מה-D2 אבל יותר רחב (בגלל מסך ה-HD) - איכות המסך והוידאו שלו עוצרת נשימה, הצבעים יוצאים מתוך הנגן, בדיוק כמו שאומרים בביקורות. - הרגישות של המסך למגע לא רגישה כמו של האייפוד, אבל אחת הסיבות היא שבחנות הם שמו עליו מגן מסך, מה שמיותר לנוכח הזכוכית המדהימה של המסך שלו (Gorilla glass): http://www.youtube.com/watch?v=syPO...hs-hardness-scale.php&feature=player_embedded - האפשרות אייקונים במסכים שונים ממש מגניבה ונוחה, אבל נראה לי שזהו איזהשהו עדכון ביניים, כי פונקציית הניעור ודברים נוספים אשר קיימים ב-v2.30 beta לא היו שם. - לצערי בבאג שהם היבואן היחיד של ה-S9 בארץ כרגע, לא מספקים את הנגן בנפחים 8GB ו-16GB, אלא רק 32GB. ביום חמישי אסה להביא עוד פרטים... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7377&perur=4

Word Up

New member
מסך הHD ? אולי הוא נגן טוב,אבל לא עד

כדי כך. אתה יודע אם שמים אותו בתצוגה ? פשוט בתמונה בבאג הוא נראה נורא מכוער אבל אחרי הדור רביעי של הנאנו,למדתי לא לשפוט את הנגנים בלי לראות אותם קודם...

or121210

New member
התכוונתי לכתוב מסך רחב

לא שמים אותו בתצוגה, אבל אפשר לבקש שיוציאו מהקופסה בשבילך אם אתה מראה להם שאתה מביע התעניינות. ואני את זה בדיעה אובייקטיבית, הוא לא פחות יפה מאייפוד טאץ' אם לא יותר

unholy

New member
היבואן היחיד?

האם ידוע לך על יבואנים אחרים שייבאו? כי המחיר הוא סביר לחלוטין לנגן 32 ג'יגה, מה שכן, באג ידועים כיקרנים...אז אם מישהו אחר ייבא את זה בטח המחירים יהיו יותר נמוכים במעט. האם יש לנגן חריץ הרחבה? האם יש בכלל נגן 32 ג'יגה אחר בארץ שמתחרה בו (ואני לא מדבר על האייפוד טאץ' שיקר ממנו בלפחות 600 שקל)? תודה

יאיר B

New member
איאודיו מיובא דרך חברת MPTech שהיא חברה

בת של באג. עד כמה שאני יודע, לחברה הזאת יש את הזיכיון של איאודיו בישראל (אבל יש גם הרבה יבוא מקביל, ובטח עוד מאט יתחילו גם איתו). לנגן אין חריץ הרחבה (אני רואה את זה כנקודה נגדו). 32GB יש שלושה דגמים בישראל (ולדעתי אף אחד לא מתחרה בו): 1. סנדיסק סנסא וויו 2. איאודיו O2 3. איפוד טאצ'. 4. ועכשיו גם איאודיו S9.

Word Up

New member
לא כולל הנגנים שניתן להרחיב אותם ל32,

שזה גם אופציה...

יאיר B

New member
אני חושב שזה מוסיף לנו רק את ה-D2

הסנסא פיוז מאפשר תוספת של עד 8GB (כרגע לפחות, לפי אתר היצרן). אגב, האיאודיו O2 מאפשר הוספת כרטיס הרחבה עד 16GB נוסף ל-32GB שיש ku אינגרלי (כך שהמקסימום שהוא יכול להגיע אליו הוא 48GB, לגבי הסנסא וויו אני לא בטוח שהוא מקבל 16GB, אבל 8GB בוודאות הוא מקבל).

or121210

New member
היום שוב "ביקרתי" את ה-S9

הפעם גם האזנתי לו. אמנם האזנתי רק לשיר של iaudio ולקטעי הוידיאו המובנים, אבל איכות השמע וגם האקולייזר פשוט מדהימים! שלא לדבר על איכות התמונה, שגם כאשר אני מטה את הנגן לצדידים שונים עדיין התמונה ברורה נקייה וחיה. הרדיו וההקלטה נוחים ומגניבים, וגם הויג'טים טובים. הבעיה עם הצייר שמציירים אם האצבע ולא עם עט סטיילוס, אבל אפשר לקחת למשל עיפרון מכני ללאחוד ולצייר איתו, או כל דבר אחר. עדיין יש רק גרסה בנפח של 32GB בבאג, אבל קווה שבעתיד יהיו גם נפחים אחרים.

למעלה