היום סיפרתי לפסיכולוגית שלי על זה

• פותח הנושא jeto
  • פורסם בתאריך

jeto

New member
היום סיפרתי לפסיכולוגית שלי על זה

היא אמרה שבמקרה של התעללות בילדים אי אפשר להשאיר את זה רק בינינו אני לא רוצה להמשיך ולספק מידע בנוגע לזהותו.. זה רק יכול להרוס.. אוף.. זה מוזר.. אני בקושי זוכר דברים מהילדות.. אני מדחיק דברים או שזה רק זיכרון הדג שלי..? כשאני עייף אני מתחיל להיות רגשני.. אני עייף בעיקר בלילה וכשאני לבד מול המחשב.. בזמנים כאלה אני מרגיש הכי בודד.. היום צעקתי כמה פעמים על ההורים.. בעיקר בגלל שהם לא מוכנים להאמין לי.. סתם בנוגע לדברים לא חשובים.. אבל הם לא מאמינים לי.. אני מפחד ממגע של ההורים שלי.. אני מיד נרתע וצועק דיי! כל פעם שמישהו יושב ליד המחשב שלי אני מרגיש כאילו הוא אונס אותי יכולים לראות עלי הכל שם אני מפיל עליכם את כל הבעיות הקטנוניות שלי ומצפה לתגובה. ;) בתודה מראש, ג´טו.

מנסה לעשות סדר

קודם כל - לגבי מה שסיפרת לפסיכולוגית שלך - יש מקרים בהם צריכים להעביר הלאה ויש שלא. אז כדאי לך לדבר איתה על זה ולברר מה בדיוק היא הולכת לעשות, חשוב שתדע. ומחשב, ברור, הרי יש בו את כל הדברים הכי אישיים שלך. נראה לי שזו הרגשה שהרבה אחרים כאן יתחברו אליה. אבל תזכור, כדי שלא יראו באיזה ניק אתה כותב - תדאג לצאת מהמערכת (יש לינק למעלה). כתבתי פה לפני כמה הודעות על כעס. זה מאוד טבעי לכעוס ובייחוד אחרי שאתה עובר את הדברים שעברת. והכעס הזה לפעמים פונה לאנשים שקרובים אליך הכי הרבה. ללמוד לשלוט עליו זה תיק בפני עצמו, אבל זה אפשרי.

jeto

New member
אגב, סיפרתי לשני חברים על זה..

חבר קרוב וידידה הם לא הופתעו וכנראה כבר שכחו.. ואיפה זיכרון הדג שלי? איכזב אותי דווקא כשהייתי צריך אותו יותר מתמיד..

נראה לי שגם הזיכרון שלי לא משהו

כי אני לא זוכרת מה זה "זיכרון הדג"...
תהיה מוכן להזכיר לי? ולגבי זה שהחברים שלך אולי שכחו - זה לא בטוח. ברוב המקרים, אנשים פשוט לא יודעים מה להגיד אחרי שמספרים להם משהו כזה או שהם מפחדים להעלות מחדש את הנושא כי הם חושבים שזה יכאיב לך. היית רוצה שהם ידברו איתך על זה?

jeto

New member
לא יודע אם הייתי רוצה

אבל גם לא יודע אם הייתי רוצה שלא.. אמ.. לא יודע שום דבר הטיפול הכי טוב שלי יכול להיות עם חרבות ארים (צינורות PVC מרופדים ע"י ספוג בידוד שחור לדברים כמו דודי שמש אז מלפפים על זה סרט דביק וגמיש שאני לא זוכר את שמו והרי לכם חרב ארים לתפארת) אני נותן מכות לחברים שלי והם לי.. :)

טוב, כל עוד יש הרבה ספוג...

ואחלה רעיון, עם הזיכרון של הדג. מעניין באמת איך עשו את המחקר ואיך גילו שמדובר בחמש שניות... מה נתנו לדג הזה לזכור? אני יודעת על תופעה של זיכרון חמש שניות אחרי בחינה (לומדים ולומדים ואחרי הבחינה שוכחים את כל החומר). אבל מעבר לזה, לצערי, הזכרונות האלה לא הולכים כל כך מהר. האלה המסוימים. למרות שהיית בטח רוצה שהכל היה נעלם, כאילו לא היה. אבל מכיוון שאי אפשר להעלים, בכל זאת, אפשר לדבר על זה.

moonlight

New member
הממממ...

לסרט הדביק קוראים איזולירבנד והחרב זה לא RD&D?

jeto

New member
לדג זהב יש זיכרון של 5 שניות..

שמעתי את זה ברדיו לפני כמה שנים.. כנראה היה מחקר מאוד רחב היקף ומתוקצב באוניברסיטה מאוד מכובדת שחקר את.. את.. הזיכרון של דגי הזהב.. :)

למעלה