היום סיפר לי חבר שהבן שלו וחבריו מטיילים באיזו ארץ רחוקה

דגלמנגל

Well-known member
מי שיחליף את ביבי עלול להיות גרוע ממנו. למען הסר ספק, לדעתי ביבי גרוע מאוד, אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע.
נכון, יכול להיות יותר רע, אבל גם יכול להיות יותר טוב.
עם ביבי, אין שום ספקות - הוא גרוע. נקודה.
זה כמו ההבדל בין שומה במסכנסה לבין כרטיס לוטו...;-)

SupermanZW

Well-known member
נכון, יכול להיות יותר רע, אבל גם יכול להיות יותר טוב.
עם ביבי, אין שום ספקות - הוא גרוע. נקודה.
זה כמו ההבדל בין שומה במסכנסה לבין כרטיס לוטו...;-)
אני יכול לחשוב על לפחות חמישה אנשים בפוליטיקה הישראלית שיכולים להיות ראשי ממשלה יותר טובים מביבי, הבעיה היא שלאף אחד מהם אין סיכוי להחליף את ביבי.

דגלמנגל

Well-known member
אני יכול לחשוב על לפחות חמישה אנשים בפוליטיקה הישראלית שיכולים להיות ראשי ממשלה יותר טובים מביבי, הבעיה היא שלאף אחד מהם אין סיכוי להחליף את ביבי.
את ביבי צריך לעקור מהפוליטיקה. הוא יאבק, יצרח, ויבעט לכל הכיוונים, אבל אם אנחנו רוצים לתקן, את מה שהוא קלקל, הוא צריך להיעלם מחיינו.

דורי 1981

Well-known member
אסור לשרת בצבא של ביבי
צבא הפטורים לישראל.
את ביבי צריך לעקור מהפוליטיקה. הוא יאבק, יצרח, ויבעט לכל הכיוונים, אבל אם אנחנו רוצים לתקן, את מה שהוא קלקל, הוא צריך להיעלם מחיינו.
ברור. הוצאה להורג, אין ברירה. הגדיש את הסאה.

אני חולק עלייך , כל חברי הכנסת שנמצאים עכשיו יהיו טובים יותר ממנו.

evglev1

Well-known member
מנהל
מי שיחליף את ביבי עלול להיות גרוע ממנו. למען הסר ספק, לדעתי ביבי גרוע מאוד, אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע.
לא נראה שסמוטריץ' או גולקנופף יכולים להחליף את ביבי, ורק הם יכולים להיות גרועים ממנו ובן גביר וביבי גרועים באותה מידה. גם בנט, גם ליברמן, גם לפיד, גם גנץ, גם אייזנקוט, גם ישראל כ"ץ, גם גדעון סער, גם יולי אדלשטיין כולם טובים מביבי.

Cranio

Well-known member
לא נראה שסמוטריץ' או גולקנופף יכולים להחליף את ביבי, ורק הם יכולים להיות גרועים ממנו ובן גביר וביבי גרועים באותה מידה. גם בנט, גם ליברמן, גם לפיד, גם גנץ, גם אייזנקוט, גם ישראל כ"ץ, גם גדעון סער, גם יולי אדלשטיין כולם טובים מביבי.
ירדת מהפסים.
גנץ?
לפיד?
ליברמן?
בנט?
בחירה גרועה!

Cranio

Well-known member
הכוונה ליותר טוב מביבי, ביבי כל כך התחרפן שגם חלק לא קטן ממוכרים בשוק יכולים לנהל את המדינה טוב ממנו.
הדבר היחידי שמבדיל אותם מנתניהו הוא שאין להם קשרים ומכונה משומנת מלאת רעל שמעריצה אותם ושומרת להם אמונים בכל מחיר שנדרש.
כל מי שהזכרת אינו ראוי לנהל את המדינה ובמיוחד גנץ האפס.

Cranio

Well-known member
הצבא אינו "של ביבי". כמו שביבי הופיע, כך הוא גם יעלם
ואם לא נדע לשמור על המדינה שלנו - גם אנחנו נעלם.

זה רק עניין של זמן עד שהוא ישרת רק את "מנהיג העל " והחונטה שלו.
המשטרה נפלה ,
הבג"ץ גם הוא נפל למרות שהוא חושב שלא
והשופטים של נתניהו כבר מזמן עובדים עבורו.
האופוזיציה מוטב לא להזכיר אותה .
ראשי המשק וההסתדרות מחכים למשיח
והמליונים עדיין לא יצאו לרחובות .

דגלמנגל

Well-known member
זה רק עניין של זמן עד שהוא ישרת רק את "מנהיג העל " והחונטה שלו.
המשטרה נפלה ,
הבג"ץ גם הוא נפל למרות שהוא חושב שלא
והשופטים של נתניהו כבר מזמן עובדים עבורו.
האופוזיציה מוטב לא להזכיר אותה .
ראשי המשק וההסתדרות מחכים למשיח
והמליונים עדיין לא יצאו לרחובות .
לכן חשוב לעקור את ביבי מהפוליטיקה, אבל לא "לשפוך אותו ביחד עם המדינה".

למעלה