הצבא אינו "של ביבי". כמו שביבי הופיע, כך הוא גם יעלםאסור לשרת בצבא של ביבי
מי שיחליף את ביבי עלול להיות גרוע ממנו. למען הסר ספק, לדעתי ביבי גרוע מאוד, אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע.הצבא אינו "של ביבי". כמו שביבי הופיע, כך הוא גם יעלם
ואם לא נדע לשמור על המדינה שלנו - גם אנחנו נעלם.
נכון, יכול להיות יותר רע, אבל גם יכול להיות יותר טוב.מי שיחליף את ביבי עלול להיות גרוע ממנו. למען הסר ספק, לדעתי ביבי גרוע מאוד, אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע.
אני יכול לחשוב על לפחות חמישה אנשים בפוליטיקה הישראלית שיכולים להיות ראשי ממשלה יותר טובים מביבי, הבעיה היא שלאף אחד מהם אין סיכוי להחליף את ביבי.נכון, יכול להיות יותר רע, אבל גם יכול להיות יותר טוב.
עם ביבי, אין שום ספקות - הוא גרוע. נקודה.
זה כמו ההבדל בין שומה במסכנסה לבין כרטיס לוטו...![]()
את ביבי צריך לעקור מהפוליטיקה. הוא יאבק, יצרח, ויבעט לכל הכיוונים, אבל אם אנחנו רוצים לתקן, את מה שהוא קלקל, הוא צריך להיעלם מחיינו.אני יכול לחשוב על לפחות חמישה אנשים בפוליטיקה הישראלית שיכולים להיות ראשי ממשלה יותר טובים מביבי, הבעיה היא שלאף אחד מהם אין סיכוי להחליף את ביבי.
צבא הפטורים לישראל.אסור לשרת בצבא של ביבי
ברור. הוצאה להורג, אין ברירה. הגדיש את הסאה.את ביבי צריך לעקור מהפוליטיקה. הוא יאבק, יצרח, ויבעט לכל הכיוונים, אבל אם אנחנו רוצים לתקן, את מה שהוא קלקל, הוא צריך להיעלם מחיינו.
לא צריך להרוג, רק כלא, עם מניעת ביקורים של פוליטיקאים ושל כאלה שידועים כבוחשים בפוליטיקה (שרה, יאיר).צבא הפטורים לישראל.
ברור. הוצאה להורג, אין ברירה. הגדיש את הסאה.
אני חולק עלייך , כל חברי הכנסת שנמצאים עכשיו יהיו טובים יותר ממנו.אני יכול לחשוב על לפחות חמישה אנשים בפוליטיקה הישראלית שיכולים להיות ראשי ממשלה יותר טובים מביבי, הבעיה היא שלאף אחד מהם אין סיכוי להחליף את ביבי.
גם יריב לוין, בצלאל סמוטריץ', מירי רקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקב, דודי אמסלם ומאי גולן?אני חולק עלייך , כל חברי הכנסת שנמצאים עכשיו יהיו טובים יותר ממנו.
השמאלנים עוד יתגעגעו אליו.מי שיחליף את ביבי עלול להיות גרוע ממנו. למען הסר ספק, לדעתי ביבי גרוע מאוד, אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע.
הם כבר מתגעגעים לביבי שהיה בין 2009-2015 שבלם כל יוזמה ימנית והיה למעשה משת"פ שלהם.השמאלנים עוד יתגעגעו אליו.
בגלל זה הוא סובל היום. הוא לא מושלם ולא הבין את זה מהתחלה.הם כבר מתגעגעים לביבי שהיה בין 2009-2015 שבלם כל יוזמה ימנית והיה למעשה משת"פ שלהם.
לא נראה שסמוטריץ' או גולקנופף יכולים להחליף את ביבי, ורק הם יכולים להיות גרועים ממנו ובן גביר וביבי גרועים באותה מידה. גם בנט, גם ליברמן, גם לפיד, גם גנץ, גם אייזנקוט, גם ישראל כ"ץ, גם גדעון סער, גם יולי אדלשטיין כולם טובים מביבי.מי שיחליף את ביבי עלול להיות גרוע ממנו. למען הסר ספק, לדעתי ביבי גרוע מאוד, אבל יכול להיות הרבה יותר גרוע.
ירדת מהפסים.לא נראה שסמוטריץ' או גולקנופף יכולים להחליף את ביבי, ורק הם יכולים להיות גרועים ממנו ובן גביר וביבי גרועים באותה מידה. גם בנט, גם ליברמן, גם לפיד, גם גנץ, גם אייזנקוט, גם ישראל כ"ץ, גם גדעון סער, גם יולי אדלשטיין כולם טובים מביבי.
הכוונה ליותר טוב מביבי, ביבי כל כך התחרפן שגם חלק לא קטן ממוכרים בשוק יכולים לנהל את המדינה טוב ממנו.ירדת מהפסים.
גנץ?
לפיד?
ליברמן?
בנט?
בחירה גרועה!
הדבר היחידי שמבדיל אותם מנתניהו הוא שאין להם קשרים ומכונה משומנת מלאת רעל שמעריצה אותם ושומרת להם אמונים בכל מחיר שנדרש.הכוונה ליותר טוב מביבי, ביבי כל כך התחרפן שגם חלק לא קטן ממוכרים בשוק יכולים לנהל את המדינה טוב ממנו.
הצבא אינו "של ביבי". כמו שביבי הופיע, כך הוא גם יעלם
ואם לא נדע לשמור על המדינה שלנו - גם אנחנו נעלם.
לכן חשוב לעקור את ביבי מהפוליטיקה, אבל לא "לשפוך אותו ביחד עם המדינה".זה רק עניין של זמן עד שהוא ישרת רק את "מנהיג העל " והחונטה שלו.
המשטרה נפלה ,
הבג"ץ גם הוא נפל למרות שהוא חושב שלא
והשופטים של נתניהו כבר מזמן עובדים עבורו.
האופוזיציה מוטב לא להזכיר אותה .
ראשי המשק וההסתדרות מחכים למשיח
והמליונים עדיין לא יצאו לרחובות .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.