היום סיפר לי חבר שהבן שלו וחבריו מטיילים באיזו ארץ רחוקה

Cranio

Well-known member
לכן חשוב לעקור את ביבי מהפוליטיקה, אבל לא "לשפוך אותו ביחד עם המדינה".
טוב,
אז שיחכו/ תחכו עד להשלמת הדיקטטורה שאוטוטו זה קורה
ואז תגלו שסוכן הכאוס & ממשלת המשיחיים והמשתמטים שולטים כאן לנצח שכן זו המטרה של המהפכה המשטרית.

הגיע הזמן לקחת את החלאות האלה ברצינות כי הם עובדים כדי להשלים את הדיקטטורה בעוד אנחנו ישנים וחולמים על עתיד טוב יותר .

דודי אמסלם: "אין ברירה אלא להכריע את השמאל"

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
זה רק עניין של זמן עד שהוא ישרת רק את "מנהיג העל " והחונטה שלו.
המשטרה נפלה ,
הבג"ץ גם הוא נפל למרות שהוא חושב שלא
והשופטים של נתניהו כבר מזמן עובדים עבורו.
האופוזיציה מוטב לא להזכיר אותה .
ראשי המשק וההסתדרות מחכים למשיח
והמליונים עדיין לא יצאו לרחובות .
אתה הדוגמה המובהקת לאותה בדיחה בה יהודי שואל את חברו מדוע הוא קורא את עיתוני האויב ולא את עיתוני הקהילה שלו, והוא משיב שבעיתוני הקהילה הוא קורא כמה גרוע ובעיתוני האויב הוא קורא כמה טוב אצלו בקהילה :).

התגובה הזאת שלך חייכה אותי ושימחה אותי. אמנם אני חושב שרוב המופיע בה מחורטט, אבל ככל שאתה צודק אפילו ב50%, מצבנו במדינת ישראל מצוין ואפילו טוב משאני חשבתי (ואני מאלה שחושבים שדי טוב כאן בס"ה) :). אשריך צדיק ותודה לך!

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה הדוגמה המובהקת לאותה בדיחה בה יהודי שואל את חברו מדוע הוא קורא את עיתוני האויב ולא את עיתוני הקהילה שלו, והוא משיב שבעיתוני הקהילה הוא קורא כמה גרוע ובעיתוני האויב הוא קורא כמה טוב אצלו בקהילה :).

התגובה הזאת שלך חייכה אותי ושימחה אותי. אמנם אני חושב שרוב המופיע בה מחורטט, אבל ככל שאתה צודק אפילו ב50%, מצבנו במדינת ישראל מצוין ואפילו טוב משאני חשבתי (ואני מאלה שחושבים שדי טוב כאן בס"ה) :). אשריך צדיק ותודה לך!
זה יכול להסביר מדוע ימנים עושים מנוי להארץ למרות שבתשלום המנוי הם נותנים כסף לעוכרי ישראל וגם מדוע שמלאנים צופים בערוץ 14.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה יכול להסביר מדוע ימנים עושים מנוי להארץ למרות שבתשלום המנוי הם נותנים כסף לעוכרי ישראל וגם מדוע שמלאנים צופים בערוץ 14.
בהחלט. יכול להעיד אישית (על אף שלא השקעתי ולא אשקיע גרוש ב'הארץ') שאני צופה מעת לעת בערוצי התרעלה בדיוק מהטעם הזה. זה פשוט, ברוב המוחלט של המקרים, מעלה חיוך על פני ומשפר את מצב רוחי. זאת לא בגלל שהדברים כל כך הומוריסטים שם, או בכל אופן לא בגלל שהם מיועדים להיות כאלה. אלא פשוט בגלל הקיצוניות והמגמתיות של הדוברים שם, תוך כדי חוסר מודעות עצמית מוחלטת, שקשה שלא לחייך למשמע הדברים. זה בנוסף למה שתיארתי למעלה, הדיווחים עד כמה טוב לקבוצה שאני כביכול חלק ממנה, לעתים דיווחים שכל אחד מאיתנו מקבל מהמדינה מליון ש"ח לחודש (בהקצנה קלילה ;-)) וכיו"ב, פשוט תענוג :).

evglev1

Well-known member
מנהל
בהחלט. יכול להעיד אישית (על אף שלא השקעתי ולא אשקיע גרוש ב'הארץ') שאני צופה מעת לעת בערוצי התרעלה בדיוק מהטעם הזה. זה פשוט, ברוב המוחלט של המקרים, מעלה חיוך על פני ומשפר את מצב רוחי. זאת לא בגלל שהדברים כל כך הומוריסטים שם, או בכל אופן לא בגלל שהם מיועדים להיות כאלה. אלא פשוט בגלל הקיצוניות והמגמתיות של הדוברים שם, תוך כדי חוסר מודעות עצמית מוחלטת, שקשה שלא לחייך למשמע הדברים. זה בנוסף למה שתיארתי למעלה, הדיווחים עד כמה טוב לקבוצה שאני כביכול חלק ממנה, לעתים דיווחים שכל אחד מאיתנו מקבל מהמדינה מליון ש"ח לחודש (בהקצנה קלילה ;-)) וכיו"ב, פשוט תענוג :).
אז נראה שהחרדים מפסידים בגדול שהם לא צופים בערוצי 11, 12, 13. :love:

Harrington

Well-known member
מנהל
לאחר ששרתו 3 ו4 סבבי מילואים הם קיבלו צווים חדשים אבל הם לא מתכוונים לחזור בחודשים הקרובים
יש כבר אלפים כאלה
כן ירבו
אסור לשרת בצבא של ביבי
רק שונא ישראל שמעוניין בנפילתה יכתוב על זה "כן ירבו".

תיאור המצב, זה משהו אחר כמובן. אבל מתוך כל המילואמניקים האלה שמתחמקים כעת מסבב נוסף, בינתיים לא שמענו אפילו על אחד שעושה זאת מהטעמים שאתה אוהב להמציא לעניין, כמו למשל בגלל שהחרדים לא מתגייסים וכדו'. הם מתחמקים בגלל קשיי ההתמודדות האישית שלהם (תעסוקה לעצמאים ובכלל, עייפות ושחיקה מצטברות, ענייני זוגיות ומשפחה וכיו"ב).

אגב הצבא הוא לא "של ביבי", אלא של מדינת ישראל, למקרה שלא עודכנת.

lemner40

Well-known member
למה צריך לנסוע לחול ?
כל אזרח ישראלי חילוני, צריך להתעלם מצווי גיוס, לסדיר או מילואים
אם מתקשרים אליו או פונים אליו להגיד:
ביום שכל הישראלים יתגייסו , גם אני
כל עוד הממשלה לא מגייסת את החרדים, אל תפנו אלי

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה צריך לנסוע לחול ?
רק שזה לא ממש חוקי.

lemner40

Well-known member
רק שזה לא ממש חוקי.
אז ?
בשנה וחצי האחרונות עשרות או מאות אלפי ישראלים קיבל צוו גיוס למילואים ולא באו
לא העמידו לדין אדם אחד,
ולגבי הסדיר
כל מי שבא היום לבקום ואומר שהוא לא מתגייס, עושים לו הצגות, שולחים אותו לשבועיים לכלא
ואז משחררים אותו מהצבא,
וזה יכול לעבוד רק כשיש כמה יחידים כאלו
ברגע שיהיו אלף, אין איפה לשים אותם, ישחררו את כולם
ברגע שעשרות אלפי תיכוניסטים יפרסמו מכתב שהם לא מתכוונים להגיע לצו ראשון בדיוק כמו שעושים החרדים
הכל יתפרק.

Cranio

Well-known member
רק שזה לא ממש חוקי.
למה , הממשלה מכבדת את החוק ?
הממשלה שולחת חיילים למותם רק כדי שהיא תישאר בשלטון כי המלחמה הסתיימה מזמן .
הממשלה מכבדת את אזרחיה ודואגת להם ? אם כן, למה היא משאירה את החטופים למותם?
ולכן לממשלה שפועלת בניגוד לחוק ,שמפלה בין מגזרים גם בתקציבים וגם בהשתמטות מגיוס - צריך לסרב !

evglev1

Well-known member
מנהל
למה , הממשלה מכבדת את החוק ?
הממשלה שולחת חיילים למותם רק כדי שהיא תישאר בשלטון כי המלחמה הסתיימה מזמן .
הממשלה מכבדת את אזרחיה ודואגת להם ? אם כן, למה היא משאירה את החטופים למותם?
ולכן לממשלה שפועלת בניגוד לחוק ,שמפלה בין מגזרים גם בתקציבים וגם בהשתמטות מגיוס - צריך לסרב !
זה מרי אזרחי שמכניסים עליו לכלא, גם המאבק של מרטין לותר קינג, עד כמה שהוא היה צודק, פעיליו נכנסו לכלא עד שהוא הבשיל לשינוי מדיניות.

Cranio

Well-known member
אז משה צודק, שזה מנוגד לחוק והמוחים עלולים לשלם את המחיר.
אז מה עדיף לדעתך?
לשתוק ולקבל בהכנעה את הדיקטטורה?
את ההשתמטות?
או את האפליה התקציבית שהלכה למקורבי הכת, למתנחלים, למשיחיים ולחרדים?
או את ההדתה בצבא?

SupermanZW

Well-known member
למה צריך לנסוע לחול ?
כתבת שאתה גר במאוריציוס, לכן ממילא לא יפנו אליך, אתה לא צריך לבקש, לא פונים למי שלא נמצא בישראל.

למעלה