היום עבדתי 13 שעות בלי הפסקה!

היום עבדתי 13 שעות בלי הפסקה!

כאילו,הם ממש הגזימו! מילא לעמוד על הרגליים כל היום-לא לעמוד אלא לרוץ כל היום עם מגשים (הייתי בפינה הכי מרוחקת מהמטבח),מילא להוציא את הגרון על הטבחים והברמן,מילא להתלכלך לגמרי... אבל לעשות את כל זה מ10 בבוקר עד 11 בלילה בלי להכניס לפה אפילו פרי ובקושי להספיק לשתות משהו? ועוד גם כך אני אנמית ואחרי כמה שעות בלי אוכל אני מרגישה רע. אחרי המשמרת הרגשתי כמו אחרי צום-אכלתי לחמנייה עם גבינה ונהייתה לי מה זה בחילה...

אוי !!! ../images/Emo4.gif

זה באמת חוצפה שלא נתנו לך הפסקה באמצע...
צר לי לשמוע על היום הנורא שלך
את מלצרית רגילה או של ארועים? ( קייטרינג לא ?! ) אגב אני מקווה שתרגישי טוב... עוד אגב אחד...- עוד יותר חוצפה אם הם יודעים שאת אנמית ולא נותנים לך הפסקה...

הי.תודה על ההזדהות../images/Emo39.gif לשאלתך-כבר

כתבתי פה,אבל אני אכתוב שוב:שאני ממלצרת בבית קפה (רימון בי-ם)אבל לא נורא, יצאתי עכשיו להפסקת לימודים ארוכה שבה אני אעבוד אולי איזה פעם בשבועיים כך שיהיה לי הרבה זמן להתאושש(גם מהיומיים ששחררו אותי ב-5 לפנות בוקר ולמחרת הייתי צריכה להיות שם שוב ב-10 בבוקר),גם יחסית לא טחנתי השבוע,יש אצלנו מלצריות שעשו כפולה אחרי כפולה,אמנם עם הפסקות באמצע אבל עדיין,מדובר בהרבה שעות.

avidadon

New member
איזה מן מעסיק יש לך

שלא נותן לך במשך 13 שעות אפילו 10 דקות הפסקה? יחס כזה? איכס.. ולמה את לא "חוטפת" פה ושם איזה ביס?

למעלה