היום עברתי באיזור ביג בבאר שבע

rafaelman

New member
היום עברתי באיזור ביג בבאר שבע

וראיתי את מרכז הקניות החדש שנבנה והוא פשוט עצום הוא ענק משהוא יודע מה גודל השטח שלו ? צילמתי תמונות יותר מאוחר אעלה אותם ועוד משהו מית אמור להסתיים פרוייקט השדרה 7 אם אני לא טועה בב"ש? והבנתי שאומר להבנות עוד קניון בב"ש איפה בדיוק

fireman

New member
המרכז שנבנה מול הביג

נבנה על השטח עליו שכנו בעבר המוסכים והחניון של "מפעלי תובלה", בתור מי שהכיר דיי טוב את מפעלי תובלה מבפנים בהחלט מדובר בשטח גדול מאוד, להערכתי כ60-70 דונמים, כמה מהם בנויים אני לא יודע אבל יש שם המון שטח בנוי, אני יכול לנסות לבדוק לך כמה אם זה באמת משנה. ייפתח כבר באוגוסט הקרוב. את פרוייקט השדרה השביעית (שלב ב') יתחילו לבנות בעוד כחודש מהיום והבניה תסתיים בסוף 2008 כמדומני שם מדובר ב17 אלף מ"ר בנוי. קניון נוסף אמור להבנות בשטח הצפון מערבי של העיר, איפשהו בין רמות לנחל עשן בין כביש 40 לשטח עליו אמור לקום האיצטדיון החדש לדעתי (גם את זה אני יכול לנסות לבדוק) היקף בניה של 40 אלף מ"ר.

rafaelman

New member
תודה רבה לך עת התשובה אז שלושה מרכזים מסחריים

צפויים להיות עד 2009 בהנחה שהכל ייבנה רק חבל שלא משקיעים בעיר העתיקה אפשר לעשות ממנה פנינה אם כל המזרקות שיש שם חבל

fireman

New member
יש הרבה דברים שאפשר להגיד

עליהם "חבל" בעיר באר שבע. הרבה דברים היו יכולים להיעשות בצורה טובה הרבה יותר אבל משום מה הראש של קברניטי העיר עובד בדיוק הפוך לכל היגיון בריא.

or568

New member
כבר באוגוסט הקרוב יפתח הקניון הענק מול הביג?

sahchar

New member
באר שבע

אתם כותבים פה על הקמת מספר קניוני ענק בעיר באר שבע אבל האם יש בכלל ביקוש להקמת קניונים כאלה בעיר והאם בסופו של דבר המרכזי קניות האלה לא יהיו פילים לבנים?

למעלה