היום עברתי 2 דברים מגעילים בעבודה

היום עברתי 2 דברים מגעילים בעבודה

אני הגבתי לא טוב, איך אתן הייתן מגיבות? מקרה ראשון: כשהתחלתי לעבוד במקום הזה לא הייתי צריכה להדפיס מכתבים. לאט לאט גם זה נוסף לי. הסגנון שלי לא השתנה במיוחד. היום הדפסתי מכתב והבאתי (כרגיל) לבוסית שלי לבדוק אותו. אז היא זורקת אותו לעברי על השולחן ושואלת אותי (כמו מורה את התלמיד) די בכעס: תגידי לי, זה מכתב או נקודות, תגידי לי, נו תגידי לי, זה מכתב או נקודות? ככה כותבים מכתב? ככה לא כותבים מכתב. עשתה פרצוף ותיקנה אותו. אני תוך כדי אמרתי לה בעצבים: זה הסגנון שלי, את רוצה תתקני. מקרה שני: בצהריים קיבלתי שיחה לנייד. שומעים שזה צלצול לנייד ורואים בטלפון שהשלוחה שלי פנויה. אני עונה לשיחה, מאוד קצרה וכשאני מסיימת הבוסית שלי שואלת אותי: מי זה היה? בכלל יש לה מנהג (מגונה לטעמי ורק כשמשעמם לה והיא לא עושה כלום), אחרי כל שיחה לשאול אותי מי זה ומה הוא רצה והכל בצעקות מחדר לחדר. אני כבר לאיכולתי יותר, כל כך התעצבנתי, גם בכיתי באיזשהו שלב. סיפרתי לבעלי ולחברה שלי, אחרי שהיא הלכה. אז אחרי השיחות שהיו לי, הבנות שעובדות שם שאלו אותי אם אני רוצה לעזוב. אמרתי שלאיודעת אבל חייב להיות שינוי. זה בטוח יעבור אליה, זה טוב ליהודים או לא?

משוש30

New member
הממ תראי יש לבוסית שלך בעיה

מסוימת. איך היא מצפה שיגיבו על הביקורת "ככה לא כותבים מכתבים"? הכל אפשר להגיד אחרת גם ביקורת אפשר להעביר כך שיקשיבו לה. לגבי טלפונים לא הייתי מתרגשת אבל אולי היית במצב קצת פגיע היום. ומה באמת? את רוצה לעזוב?

אין משהו שנראה לי מספיק טוב

וזה גם די מפחיד, כי אף אחד לא מבטיח לי שיהיה יותר טוב במקום החדש. (אני אדם שמפחד מאוד משינויים).

משוש30

New member
אני מקווה שסוף סוף אני אצליח לענות

מאתמול אני מנסה והתפוז לא נותן! התכוונתי שתתחילי לחפש את העבודה כבר עכשיו, תוך כדי העבודה של במקום הנוכחי. מי יודע? אולי תמצאי מציאה? ויש!! למה לחכות שאולי יפטרו אותך, ואז תצטרכי להתמודד עם זה? עדיף לקחת את השליטה בידיך ולחפש אלטרנטיבות

עמית@

New member
מסכימה, את מתלוננת עליה כבר המון

זמן, ברור שאתן תקועות במעגל שלא משתנה ורק הולך ומחמיר, אני בטוחה שהפגיעות האלו עושות לך רק רע, והתחושה הזו רק מחריפה. למה שלא תמצאי משהו יותר טוב? אני בטוחה שזה אפשרי, מצטרפת למשוש, תתחילי לחפש!

היא אחת שלא יודעת להעביר ביקורת

ללא לעג למבוקר או בצורה יפה ותרבותית. (גם לילדה שלה היא מדברת ככה)

sipor

New member
הבוסית שלך מפגרת..

אין הגדרה אחרת.. לא יודעת איך להתנהג ובטח לא יודעת איך לנהל. חבל לקחת ללב אותה.. או שהיא מחפשת אותך.. או שהיא סתם עצבנית בתוספת רמה נמוכה.. זה מה יוצא! יש גם ימים כאלה...

אורנה, כל פעם אני בשוק יותר ויותר

מהבוסית המגעילה הזאת שלך, איזה יחס גועלי. מה אגיד לך יקירה, בטח בזמנים כאלו קשים לא תוכלי לעזוב. רק תתגברי, תחזיקי מעמד

אין פה עניין של להתגבר כי כמעט כל

יום יש משהו. אני עובדת מאוד מסורה, ראש גדול ונאמנה ובהחלט איתה אי אפשר להיות כזו ובטח לא בא.

daldan

New member
לאף אחד לא מגיע יחס כזה

מה זאת ההתנשאות הזאת? את רק עובדת תחתיה אבל ממש לא שטיח לרגליה, מה היא חושבת לעצמה? קצת אנושיות לא מזיקה לאף אחד. אני ממליצה לך להתחיל לחפש משהו אחר, מה אכפת לך? תחפשי עד שתמצאי משהו שיתן לך בטחון שזה יהיה טוב, לא מגיע לך יחס כזה וככל שתשארי שם זה רק יחמיר

אלינה12

New member
נורא מעליב ופוגע

הייתי יוצרת איתה שיחה ובטונים רגועים אחד על אחד מסבירה לה שאיך שהיא מדברת מאוד מעליב ופוגע. שאת אוהבת את העבודה ואת משתדלת ואם היא רוצה שתכתבי מכתב בצורה אחרת שתסביר לך איך היא מצפה שתכתבי ותבקשי לא להעביר עליך ביקורת בצורה כזאת מעליבה. יש אנשים שהם אפילו לא שומעים את עצמם איך הם מדברים עם אחרים ונראה להם שהם בסדר גמור, אז חייבים להעמיד אותם במקום, אחרת הם נסחפים ומגזימים. ואם השיחה לא היתה עוזרת, הייתי מתחילה לחפש משהו אחר...

למעלה