יש לי נייד שיאומי 10C ,והיום עלתה גרסה חדשה גלובלית של MIUI 14, האם כדאי לעדכן מייד או לחכות קצת?
U ursh Member 29/7/23 #1 יש לי נייד שיאומי 10C ,והיום עלתה גרסה חדשה גלובלית של MIUI 14, האם כדאי לעדכן מייד או לחכות קצת?
S SHERME Well-known member 30/7/23 #3 נכתב ע"י ursh: יש לי נייד שיאומי 10C ,והיום עלתה גרסה חדשה גלובלית של MIUI 14, האם כדאי לעדכן מייד או לחכות קצת? לחץ כדי להרחיב... עדכנתי = REDMI 10C הכל תקין מקבלים אנדרואיד 13 MIUI 14 מביא איתו ממשק חדש יחסית והכי חשוב מקבלים עדכון אבטחה ליוני 2023
נכתב ע"י ursh: יש לי נייד שיאומי 10C ,והיום עלתה גרסה חדשה גלובלית של MIUI 14, האם כדאי לעדכן מייד או לחכות קצת? לחץ כדי להרחיב... עדכנתי = REDMI 10C הכל תקין מקבלים אנדרואיד 13 MIUI 14 מביא איתו ממשק חדש יחסית והכי חשוב מקבלים עדכון אבטחה ליוני 2023
רוב הזמן נח Well-known member 29/7/23 #2 בכללי תמיד מומלץ לא למהר עם העידכונים האלה. כי ברוב הפעמים הם לא באמת משפרים משהו ויכולים אפילו לייצר באגים.
בכללי תמיד מומלץ לא למהר עם העידכונים האלה. כי ברוב הפעמים הם לא באמת משפרים משהו ויכולים אפילו לייצר באגים.