היום עם העשירים השחורים לא היה משהו

זוהר פ

New member
היום עם העשירים השחורים לא היה משהו

חלש יחסית. מה, העולם כבר כל כך טוב שצריך להתעסק בהסטוריה ? והגישה היתה ילדותית יותר מסאטירית - רוחות רפאים במקום הקלו קלאן, באמת...

iron fist

New member
באמת פרק חלש

חוץ מהקטע בסוף שהם יעני כל הזמן צוחקים על קארטמן היה פרק חלש אחושילינג ואיפה המוות של קני? מה הם חוסכים מאיתנו את המוות שלו הרי גם ככה השבוע הוא ימות לגמרי ובזאת אני מכריז על שבוע אבל לאומי לכל אוהבי הסידרה סאות´ פארק כולנו יושבים שבעה על קני שימות סופית!!! השבוע כולנו משתתפים בצער משפחתו יהי זיכרו ברוך

Eclipsed 0

New member
באמת ?

ארר...למה אין לי דיגיטל... אתם יודעים מהו שם הפרק, כדי שאוכל להוריד ? למה הוא מת סופית ? נמאס להם ליצור את הסדרה, או שנמאס להם מקני ?

Carpet Crawler

New member
רגע...

אתם מדברים על here comes the neighborhood? כי אם כן זה פשוט פרק ענק!!! יותר נכון סוף ענק ששווה את כל הפרק. ...yeah but atleast we got rid of those damn n *closing credits*

manco

New member
נראה לי שלא הבנתם את הפרק...

זה אמור להיות בנוי על הספר "A Time To Kill" של ג´ון גרישם (יש גם סרט) יש שם את כל מה שהיה בפרק, עם הקו-קלוקס-קלאן, התהלוכה של השחורים, והצלב שתקעו בגינה, רק שבסאות´פארק הפכו את זה ל-t בגינה, ואמרו שזה מסמל "Time To Leave" (דומה לשם של הספר המקורי)

avivino

New member
פרק ענק

וקני כן מת בסוף! אולי לא שמתם לב, כי זה היה לחלקיק שניה, אבל רואים את החבורה הולכת ברחוב לשחק (והם מזמינים את טוקן לשחק איתם) כשהם סוחבים את הגופה של קני על אלונקה. לא היתה שום התייחסות לאיך הוא מת. ואגב, גם אני חושב שהפרק היה מעולה. גזענות היא לא היסטורה, לצערנו.

למעלה