היום עם הקפה הראשון של בוקר החלטתי להאזין לטלויזיה בערוץ 11 בהוט.

אבי בן 1231

Well-known member
איך לא? חדשות!
ומה בעיקר החדשות? איך לא הקורונה!
להגיד שאני גאה בשיא הזה יהיה מוגזם אך כמו שטל ברודי הצהיר בזמנו "אנחנו על המפה", גם אני יוצא בהכרזה אנו על המפה,
3901 נדבקים ביממה האחרונה זה מספר מאוד "מכובד", ויש להניח שהיד עדיין נטויה!!!
החלטתי, אני הקטון לצאת ביוזמה קטנטנה והדפסתי מודעה אותה תליתי במעלית בביתינו.
וזה הנוסח!
שכן/מבקר יקר!!!

אויב סמוי אורב בכל פינה!!!

רק אתה! את! אני! וכולנו! יכולים לנצח אותו, פעולה קטנה מצידנו היא צעד גדול לניצחון!!!!

אנא, עטו מסכה במרחב הציבורי!!!

בתלונות על מודעה "חוצפנית" זו ניתן לפנות לאבי ולאונור מדירה 16!!!

נא לא להסיר את המודעה, תודה!!!

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
איך לא? חדשות!
להגיד שאני גאה בשיא הזה יהיה מוגזם אך כמו שמיקי ברקוביץ' הצהיר בזמנו "אנחנו על המפה", גם אני יוצא בהכרזה אנו על המפה,
וזה הנוסח!
שכן/מבקר יקר!!!

רק אתה! את! אני! וכולנו! יכולים לנצח אותו, פעולה קטנה מצידנו היא צעד גדול לניצחון!!!!

נא לדייק, מי שהצהיר זה טל ברודי!

SupermanZW

Well-known member
ככל שיואץ גם יגמר יותר מוקדם עם פחות מתים לטווח הארוך. ארה"ב חצתה את שבדיה כי החליטה להנהיג סגרים ומסכות ברוב הstates, בשבדיה רק בודדים מתים מדי יום וזה יגמר בקרוב. אם בישראל ימשיכו להתבכיין ולדרוש להמשיך עם ההגבלות או לעשות סגרים דווקא זה יגרום גם לישראל לחצות את שבדיה. דווקא אם יחזרו לשגרה מיד אז זה לא יקרה.

משתפרת1

Well-known member
ככל שיואץ גם יגמר יותר מוקדם עם פחות מתים לטווח הארוך. ארה"ב חצתה את שבדיה כי החליטה להנהיג סגרים ומסכות ברוב הstates, בשבדיה רק בודדים מתים מדי יום וזה יגמר בקרוב. אם בישראל ימשיכו להתבכיין ולדרוש להמשיך עם ההגבלות או לעשות סגרים דווקא זה יגרום גם לישראל לחצות את שבדיה. דווקא אם יחזרו לשגרה מיד אז זה לא יקרה.
שוב הקשקוש הזה על מספר המתים.
ההגבלות והסגר לא יכולים לחסל את המגיפה, על זה אין חולק. אבל בעזרתם המגיפה מתמתנת. פחות אנשים נדבקים בכל נקודת זמן, ולכן יתכן שהמגיפה תימשך זמן רב יותר. יתכן ובסופו של דבר נגיע לחיסון עדר, כאשר מרבית האנשים יידבקו בהמשכים. זה יקרה לאט. בינתיים מספר החולים קשה (וכפועל יוצא מספר המונשמים) עדיין בשליטה. אצלנו אין מצב (כמו שקרה באיטליה ובצרפת) בו כל מי שמעל גיל מסויים נשאר למות בפרוזדור או לא מתקבל לבית חולים בגלל שאת מעט המיטות הטיפוליות מקצים לצעירים יותר. זו הסיבה שבישראל אחוז המתים יחסית למספר הנדבקים נמוך יותר מאשר במרבית מדינות העולם.
אם וכאשר נגיע למצב של חיסון עדר, או למצב של מתן חיסונים לכלל האוכלוסיה, הסיכום יהיה מספר נמוך יחסית של מתים. אם חלילה ניתן למגיפה להשתולל עד שתיעצר מעצמה נגיע לאחוזים גבוהים בהרבה.
אני לא נכנסת לשיקולים כלכליים. בעיני חיי אדם קודמים.

SupermanZW

Well-known member
שוב הקשקוש הזה על מספר המתים.
ההגבלות והסגר לא יכולים לחסל את המגיפה, על זה אין חולק. אבל בעזרתם המגיפה מתמתנת. פחות אנשים נדבקים בכל נקודת זמן, ולכן יתכן שהמגיפה תימשך זמן רב יותר. יתכן ובסופו של דבר נגיע לחיסון עדר, כאשר מרבית האנשים יידבקו בהמשכים. זה יקרה לאט. בינתיים מספר החולים קשה (וכפועל יוצא מספר המונשמים) עדיין בשליטה. אצלנו אין מצב (כמו שקרה באיטליה ובצרפת) בו כל מי שמעל גיל מסויים נשאר למות בפרוזדור או לא מתקבל לבית חולים בגלל שאת מעט המיטות הטיפוליות מקצים לצעירים יותר. זו הסיבה שבישראל אחוז המתים יחסית למספר הנדבקים נמוך יותר מאשר במרבית מדינות העולם.
אם וכאשר נגיע למצב של חיסון עדר, או למצב של מתן חיסונים לכלל האוכלוסיה, הסיכום יהיה מספר נמוך יחסית של מתים. אם חלילה ניתן למגיפה להשתולל עד שתיעצר מעצמה נגיע לאחוזים גבוהים בהרבה.
אני לא נכנסת לשיקולים כלכליים. בעיני חיי אדם קודמים.
ארה"ב חצתה גם את איטליה. המציאות אינה תואמת את התאוריה שלך.

משתפרת1

Well-known member
ארה"ב חצתה גם את איטליה. המציאות אינה תואמת את התאוריה שלך.
ארה"ב בהנהגת טראמפ (אין מגיפה, לא צריך לדאוג, אפשר לבלוע תרופה לקדחת, תשתו אקונומיקה) לא נקטה צעדים מהסוג שישראל נקטה, וכמויות המתים בה מרקיעות שחקים. ממש תואם את התיאוריה שלי.
איטליה נזכרה להשתמש בסגר רק אחרי שהמגיפה כבר השתוללה בצורה מטורפת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
איך לא? חדשות!
להגיד שאני גאה בשיא הזה יהיה מוגזם אך כמו שטל ברודי הצהיר בזמנו "אנחנו על המפה", גם אני יוצא בהכרזה אנו על המפה,
וזה הנוסח!
שכן/מבקר יקר!!!

כול הכבוד.
מאמינה שיערכו את דבריך.
אתמול עמדתי לבד ליד המעלית, ולפתע הגיעו זוג עטוים במסכות, המסכה שלי הייתה על הסנטר, הגבר שאיני מכירה סימן לי לעלותנאת המסכה לאף. מילאתי את בקשתו, כשבקשים יפה ודבר הגיוני אין סיבה שלא יענו לבקשה.

אבי בן 1231

Well-known member
כול הכבוד.
מאמינה שיערכו את דבריך.
אתמול עמדתי לבד ליד המעלית, ולפתע הגיעו זוג עטוים במסכות, המסכה שלי הייתה על הסנטר, הגבר שאיני מכירה סימן לי לעלותנאת המסכה לאף. מילאתי את בקשתו, כשבקשים יפה ודבר הגיוני אין סיבה שלא יענו לבקשה.
אין צורך לבקש עריכה, בתחתית התגובה יש לחיץ שכתוב עריכה, כותב ההודעה יכול לערוך בכל שלב אחרי השליחה.

משתפרת1

Well-known member
כול הכבוד.
מאמינה שיערכו את דבריך.
לעומת זאת היום באשדוד אישה העיזה להעיר לגבר בתחנת האוטובוס שעליו לעטות מסכה. איך הוא הגיב? שלף סכין והתחיל לרדוף אחרי האישה. הפעם השוטרים דווקא הגיעו במהירות ועצרו אותו.
אגב, בניגוד אליך, ליד מעליות ובוודאי בתוכן אינני מעלה על דעתי לא לעטות מסכה.

למעלה