היום עמר לא בן 21

yazi22

New member
היום עמר לא בן 21

כבר יום הולדת רביעי שלא ובאמת, בתמונות הוא כבר לא מתבגר וגדל רק נשאר מחר נפגש ונפרד שוב ביום טיול בהר הכרמל יהיה יום יפה

יפית מן

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifלאבא של עמר../images/Emo7.gif

liat1953

New member
לאבא של עמר היקר

מוכר היום הולדת ללא אהובנו המלווה בכאב צורב. עמר ישאר לעד צעיר ... טיול מהנה ורגוע לכם בהרי הכרמל הנפלאים.

koval10

New member
ביום הולדת של עומר

אני רוצה רק לחבק ולחזק אותך, כי אין נחמה. בחרתם בדרך יפה לציין את יום הולדת 21 לעומר. מול נופים היפים של הרי הכרמל תזכרו בעומר, תרים את ראשך ותביט בשמיים, תראה את עננים רצים במהירות ותרגיש איך הזמן חולף... אני עושה את זה אפילו בגינת ביתי, זה נותן לי להרגיש קרובה לבני, אולי תרגיש ככה גם אתה. בשבילי זה כמו להביט שום בעינייו... תהנו מחר מהיופי של הטבע והנופים, ועומר יהיה בלבכם ובנשמתכם...

דליה ח

New member
עמר, צעיר לנצח.

עמר, כמו הילדים שלנו כאן, הבוגרים והקטנטנים, השאירו אותנו עם תמונות,עם זכרונות יפים, שמחזיקים אותנו ביום יום. בחרתם לציין יום הולדת בטיול, וברור שיהיה יום יפה. כל יום שמתכנסים בו לכבודם הוא יום יפה. אנחנו כל שנה ביום ההולדת מתכנסים לפיקניק, על כל ילדי המשפחה והחברות, ועם העצב, ועם הדמעות, היום הזה הוא יום יפה. אתכם היום, ובכל ימות השנה........................דליה

eaz1514

New member
ליעקב, תהנו מחר בטיול

עומר תמיד איתכם, מאחלת לכם שהיום יעבור כמה שיותר בקלות. אילנה אמא של רונן

למעלה