היום ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

שירנות

New member
היום ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך...

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo16.gif

לזכרם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה לזכרו של חברי אורי בורשטיין שנפל במלחמת יום כיפור

Pukipsey007

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

ואלכס אסף, ונדב באלווה, וגלעד בלחסן בני העיר כרמיאל שנפלו במלחמת לבנון השניה, וכלל החללים. ז"ל

Jen74

New member
../images/Emo44.gifבערוץ 33 משדרים ברצף שמות הנופלים

כבר כמה שנים שבכל שנה ביום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות איבה מפרסמים ברצף את שמות כל חללי ישראל. בסוף שנת 1973 או תחילת 1974, במהלך מלחמת יום כיפור נהרג בן דוד של הוריי. כל שנה אני יושבת ומחכה שיופיע שמו, שלא ישכחו להזכיר אותו.
יהי זכרם ברוך

oritbchor

New member
לזכר../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gifנצר אחרון../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

לזכר ניצולי שואה שהיו שריד אחרון למשפחותיהם ונפלו בקרבות במלחמת העצמאות בהגנתם על המולדת החדשה. יהא זכרם ברוך.

shushulina3

New member
האושר של חיים למי שיבוא אחריהם

זה מה שהם הותריו עבורינו. ונראה לי שזאת הדרך הטובה ביותר לזכור את כל מי שנפל, עוד לפני שנולדנו, כדי שיוכל לקום פה דור חדש!!! המדינה שלנו עומדת 60 שנה רק בזכות שיכלה להגן על עצמה - וחייבים להודות לכל מי שנפל על כך!!! אני מקווה שאיפהשהו שם למעלה (או בתוך הלב פנימה) כל מי שהוריש לנו את החיים במחיר חייו שלו - רואה את שמחת יום העצמאות, כי הם חלק בילתי נפרד מהיום הזה!! היתי רוצה להגיד תודה לכל מי שמשרת ומסכן את חייו בישביל שנוכל לחיות במדינה משלנו! שיהיה לכל החיילים שלנו חג עצמאות שמח! ברשותכם אוסיף גם ברכה ל60 שנה למדינה, תודה לכל מי ששומר עלינו, מי ייתן ותשובו כולכם הביתה בריאים, שלמים ומאושרים!

למעלה