היום ערב יום השואה והגבורה

היום ערב יום השואה והגבורה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהייה זכרם ברוך . אחי ואחיותי שניספו בשואה

TAINTED SAINT

New member
לזכר למעלה משלושים קרובי משפחה ../images/Emo16.gif

שנרצחו בשואה,מרומניה,הונגריה ופולין,במחנות ההשמדה ובעבודות כפייה.יהי זכרם ברוך

סויה 1

New member
לזכרם של בני משפחת אבי ואימי ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אשר נרצחו בפולין ובחבל "גליציה" אשר באוקראינה . ניספו בגטאות ונשלחו למחנות ריכוז וכפייה.

SINFULLY SEXY

New member
לזכר קרובי אימי שניספו בשואה ../images/Emo16.gif

ולזכר יהדות הונגריה שרובה ניספתה בשואה
וכל ששת המיליונים-תינוקות-ילדים-נשים-גברים-צעירים-זקנים-שהפשע היחיד שלהם היה להיות יהודים... יהי זיכרם ברוך

יהי זיכרם של ששת המליונים ברוך ../images/Emo16.gif

עכשיו ראיתי עוד פעם את רשימת שינדלר ואני ואימא שלי בכינו ועדיין קשה להאמין כמה עוללו לנו בלי סיבה ! אין סוף לרישעות של הנאצים ואין סוף לסבל של היהודים ! הנר שהדלקתי משותף למישפחתי ולי.

../images/Emo16.gif

לזכר כל קורבנות ההשמדה והרצח במלחמת העולם השניה. שישה מליון יהודים.עשרים מליון סינים.צוענים,הומוסקסואלים בני כל הלאומים,קומוניסטים,פרטיזנים,נוצרים שהסתירו יהודים בבתיהם, ליבראלים,סופרים ואינטלקטואלים שהתנגדו לנאצים,לוחמי גטו וארשה,אנשי המחתרות שפעלו נגד הנאצים באזורים שהיו תחת כיבוש גרמני.אנשים שסבלו מנכויות ופיגור שכלי בני כל הלאומים שהושמדו ללא רחם וללא אבחנה.והרשימה ארוכה מכדי למנות כאן את כולם. לזכרם
[אני והליידי קוראים הלילה ביחד את THE PAINTED BIRD,הספר המסמל בשבילנו יותר מכל את השואה...מבעד לעיניו של ילד,הדלקנו נר זכרון לזכר הנרצחים ממשפחותנו,מיוגוסלביה,הרפובליקה הצ'כית [צ'כוסלובקיה לשעבר],הונגריה וצרפת
] לזכר כל אלו שנבראו בצלם אלוהים,ונרצחו בידי חיות אדם ומשתפי הפעולה שלהם שאבדו כל צלם אנוש
. והעולם שתק....

למעלה