היום עשינו את המסלול הקלסי בכרמל

shl17

New member
היום עשינו את המסלול הקלסי בכרמל

שביל אדום מבית אורן לנחל כלח עליה לשווצריה הקטנה דרך המצוק(כלב מי שמוריד רגל) סינגל שחור עד הכניסה לחי בר, שריפה של הכביש עד צומת דמון(איזה פחד) נחל אלון, עליה לשוקף דרך השביל השחור(עדין לא להוריד רגל) ירידה בסינגל של שוקף לחניון האגם רכיבה במעלה נחל אורן עד לעליה לבית אורן דרך השטח סכה 22 קמ נחמדים של אחהצ

aFish

New member
בואנה...סופרמן..מה קורה?../images/Emo8.gif

גם לא מוריד רגלים בעליה שם בנחל כלח עם כל המדרגות האלה וגם כושר פיצוצי לא לנוח בעליה לשוקף....מה אתה על סטרואידים? קבל חח
לנו ה"צעירים" יש עוד מה ללמוד.

aFish

New member
ודרך אגב...

זה רק אתה ככה או כולכם זה שכפול שלך, כלומר סופרמנים כאלה?

shl17

New member
רכבנו רק שניים אבל

יש אצלנו בחברה כאלה שעולים עוד יותר מהר(ואני לא מדבר על להוריד רגליים) אתה צריך פעם לראות את הבן שלי (27) מטפס שביל אש עם בוליט . איך שתראה את זה יעבור לך החשק לרכב הוא הסמן הימני שלנו וכולנו נגררים בעקבותיו

shl17

New member
ולפני סגירה

כשאומרים(בדכ צועקים תוך כדי רכיבה) "כלב מי שמוריד רגל" הכוונה לנסות לא להוריד רגל בכל מחיר בשביל הצוק שעולה לשווצריה הקטנה לא להוריד רגל זה ענין של מזל בהחלט אפשרי, ואתמול אכן התמזל מזלנו ובחרנו את הנתיב האופטימלי בין כל הסלעים המדורגים. בקשר לעליה לשוקף זה רק ענין של כושר , ולכם בירושלים יש עליות יותר תלולות וארוכות. רק ביום שישי עשינו את 20k אדום הפוך(כמו פסיכים) והעליה להר הרוח בסינגל של נחל החמישה יותר קשה מהעליה להר שוקף בשביל השחור

אכן כדי לעשות את הר הרוח הפוך

צריך שהשריטה תתחיל עמוק בראש ותגיע עד לביצים. ציקי (מתגעגע באודסה/אוקראינה)

רֶשֶף

New member
עד לביצים? הרבה יותר מזה

רק שתבין, האיש הזה הציע לי לעשות "הפוך" את הדאון-היל, שיורד מהמוחרקה לא.ת. יוקנעם. מדובר על מסלול תלול, מפותל ודרדרתי באופן מחפיר. בקטע העיקרי שלו, הוא מפסיד איזה 400 מטר גובה על פני קילומטר וחצי. ועכשיו מסתבר שיש לו בן והוא עוד יותר מוטרף ממנו. באמ'שלי, מדובר על חבורה של מזוכיסטים
הוספתי לעצמי ברשימת התיוג של "הדברים שאני חייב לעשות ועדיין לא עשיתי", לראות (ולצלם) את החבר'ה האלו מבצעים את מה שהם טוענים שהם מבצעים.

shl17

New member
מספר הבהרות כנס

קודם כל אתה מוזמן תמיד לגבי הdh מהמוחרקה אם דיברת על זה שיורד לאזור התעשיה יוקנעם אז זה לא נקרא dh ואכן זו דרכנו לעלות למוחרקה אבל אם דיברת על הירידה בשביל האדום שיורד לכיוון הבדואים לכביש שמחבר את יוקנעם וחיפה (וזה dh ) אז אף אחד לא יכול לטפס את זה לגבי 20k אדום זה לא בגלל השריטה(שהיא אכן קימת) פשוט טעות טיפשית אבל חוץ מקטעים בחלק הראשון של הסינגל בהחלט אפשרי לטפס כל הדרך בכלל לא צריך לפחד מעליות וגם אתה עם הזלדה יכול לעלות אצלנו שני חברה ואני בתוכם רוכבים על מרין rock springs בגרסה האמריקאית הכבדה כמו הזלדה ועולים לכל מקום ברור שמעדיפים לרדת אבל צריך לעבוד לפני זה

רֶשֶף

New member
הבהרה אחת קטנה משלי

זהו חביבי. אין יותר זלדה. הלכה. נמכרה לישמעאלים. עכשיו יש Dakar XLT (המכונה להלן "הגָ'מוּס"). והוא, הג'מוס... לא מִיפָחֵד מעליות. (אני עדיין כן, אבל זה בטח יעבור לי מתישהו)

shl17

New member
יפה , תתחדש !

ולמה הוא לא מפחד מעליות? גיאומטריה אחרת? כי המשקל הכללי לא ככ משנה לרכיבה בעליות(בהחלט משנה להליכה בטול עם האופניים)

רֶשֶף

New member
גיאומטריה שונה לחלוטין

מבנה שלדה. התנהגות מתלה האחורי. בולם אחורי "אקטיבי" ו"יעיל" (אה? איך? למדתי משהו, הא?
) במשקל הרווחתי בסה"כ 2 קילו (שאת רובם בטח הפסדתי בחזרה עם הפנימיות-חומר והפסי ברונזה
)

shl17

New member
לאמר את האמת

לא ככ מבין את המשמעות של בולם אקטיבי או יעיל עברתי לא מעט אופני שמ וכרגע יש שניים בבית מה זה בולם פסיבי?? האם המתלה האחורי מתנהג יפה ? כי אם לא נתן לו עונש חמור

רֶשֶף

New member
לאמר את האמת

לא כ"כ מבין את המשמעות של "מבנה שלדה" ו"התנהגות מתלה". מבחינה קונספירטיבית, אני עדיין חושד שאלו סיסמאות קידום מכירות שהמציאו יצרני האופניים. ("אם יהיה לי פעם כלב, אני ללא ספק אקרא לו בּוֹבִּינג")

shl17

New member
הכי נחמד זה לראות את רוכלי

האופניים מוכרים למישהו קצת חדש וקצת פלצן שמתבייש להראות שהוא לא מבין מה מדברים אליו ויש רוכלים שכבר מזמן לא עלו על אופניים אבל הרצאות עם מושגים עלומים יש בשפע. ולסיום שורת מחץ ששמעתי "אתה מחפה ברוב מלל על חוסר ידע"

yuv R

New member
../images/Emo6.gif ענק ! ענק ! ../images/Emo6.gif

שמע, זה יוצא יופי אצל אחינו הגייז: הוא אקטיבי אבל גם יעיל. חוצמזה מפנק, רך, עם מהלך ארוך, ומגיב.
רשף, השיחה הזו נגמרת כאן. תראה לאן אתה מדרדר אותי. אני לא עומד בלחץ. 60 PSI. ועכשיו תשובה רצינית הנסיון שלי עם מוכרי האופניים הפוך לחלוטין. אחד הדברים היפים שראיתי בענף הזה הוא שלא ימכרו לך אופניים מעל הרמה שלך וינסו להרגיע אותך ולא לגרום לך לזרוק כסף על מתלה חדש לבגדים (או קישוט למחסן). לתכל'ס הם מאוד בונים על שימור לקוחות ועל זה שכשתקנה את האופניים הרציניים שלך אתה תגיע אליהם. וכמובן שמוכרים אביזרים, ואצל המפוקפקים יותר גובים גם דמי טיפול, ובקיצור הם את הכסף שלך ישיגו בהמשך, אין לחץ להשיג אותו בהתחלה. טוב, במחשבה שניה החוק הזה נכון בקטן (לא ימשכו אותך להוציא עוד 500 ש"ח אלא ייעצו להסתפק במעביר ברמה פחות טובה) ומצד שני בגדול מאוד יש חריגות - אנשים שיוצאים מהחנות מצוידים באופני שבילים 5'' ב 10 אלפיות כדי לרכב איתם בשינקין. ובימה אישית אתה אולי מתנער מהמונחים, אבל בסופו של דבר בחרת בג'מוס המהולל בדיוק בשל התכונות האלו (בין היתר). מי יתן ובקרוב אצלי.

רֶשֶף

New member
אין לי מושג, זה היה מזמן

אבל אין ספק שאני חייב לחזור לשם בכדי לברר את הסוגיה הזו אחת לתמיד.

למעלה