היום עשיתי את החיסונים... אחח כואב

שנטי 30

New member
היום עשיתי את החיסונים... אחח כואב../images/Emo12.gif

קניתי את הספר לצפון הודו, עכשיו נשאר כרטיס אני בהתלבטויות עם איזה חברה לטוס, מהירדנים ירדתי, אולי אתיופיאן? אני לא אגיע הרוסה לדלהי? והאירופאיות מאד יקרות? ולא בטוח שיהיה מקום לעוד שבועיים.. אני מתכוונת לנסוע לחודשיים, למרות שהייתי בעבר בהודו (חצי שנה) פתאום נכנסתי למין פחדים? למישהו זה מוכר? בפעם הקודמת לא לקחתי את כדורי המלריה, כי אמרו לי שמרגישים איתם כאלו באמת קיבלת מלריה.. אבל הפעם אני לא בטוחה? מישהו היה בצפון ולא לקח את הכדורים? לא בא לי להרוס את הטיול בגלל כדורים? ואולי יש פתרון אחר? עכשיו שאני כותבת אני מאד רוצה להיות שם

פחדים תמיד קיימים....

פחד זה חלק בלתי נפרד מהטיול.... כל רגע הוא יכול להתעורר ולהעלם.... מה יקרה עכשיו???? אויי שיט אין כרטיסים לרכבת ועכשיו 22:30 אני לבד עם 789 הודים שבטח מנסים לחשב עכשיו כמה דולרים יש לי וכו´וכו´וכו´. זה טיבעי בייחוד אחרי שכבר היית שם.... ולהגיד לך את האמת היו רגעים שאני שקשקתי (ביחוד כשהייתי התייר היחיד באותו איזור) הקטע הוא שאת יודעת למה את נכנסת אבל לא יודעת מה יכול לקרות.. אל תדאגי זה טוב זה אומר שהטיסה שלך עומדת לקרות והכל מציאותי ולא חלום... בקשר לחברת התעופה תבררי מהו המרחב האווירי שבו הם טסים זה עדיין הרבה יותר זול מחברה אירופאית או אל-על. אךך צפון הודו אני מת להיות שם... חבל לך על הזמן אם לא תעדכני משם ותגידי לנו מה קורה... ותיזהרי מאוד במידה ואת הולכת לקשמיר המצב שם לא כל כך טוב המון בצלחה...
ברי

שנטי 30

New member
ברי תודה,

אני מאד רוצה לנסוע , אבל בגלל כל הפחדים חשבתי אולי שאבטל, ואתה כותב לי עכשיו שהפחדים נובעים מזה שהטיסה שלי עומדת לקרות.. זה מעודד מאד! כן גם לי היו מצבים של פחד, במאיסור לקחתי ריקשה 20 דקות נסיעה לטפס לאיזה מקדש, רק אני והנהג כל הדרך עליה ופתאום הוא נעצר.. וסביבנו הכל הרים ועצים -- כמו שאומרים חול וחולירע , אמרתי זהו אני בידיו הוא יכול עשות בי כרצונו, והוא פשוט רצה להסביר לי על הנוף ולהיות נחמד, אני כנראה נוסעת עם חברה, ואני מתכוונת לטייל בעיקר באזורים שיש תרמילאים, הודו היא מהממת אבל אני לא מתכוונת לקחת סיכונים ולהיות הרפתקאנית,

היא אכן מהממת....

תמיד טענתי שאין מדינה בעולם שאפשר להשוות אותה להודו... היא כל כך מיוחדת כל כך מדהימה את יכולה לטייל בה שנים ועדין לא תראי את הכל ותלמדי את כל המנהגים של התרבות ההינדית.. וכן זה אכן פחד כי זה הולך לקרות כל התמונות צפות בראש שוב... אחד הרגעים הכי מפחידים שלי היה במסלול של נפאל-הודו אחרי נסיעה של 9 שעות שוטר אחד התחיל לצעוק עליי לא יודע אפילו למה ואני מתחלי לרוץ לאוטובוס אני עולה לאוטובוס כולם הודים כולם אני הזר היחיד בכל האוטובוס ואחרי נסיעה של כמה שעות התחילו פקקים אדירים היה פסטיבל (וכבר היה ממש חושך) כל הכבישים מלאים בהודים עם פסלים של כל האלים שלהם האוטובוס עוצר הנהג מתחיל לצעוק ולא יודע למה כולם מסתכלים עליי הוא צועק משהו בהודית נוסע רוורס חוזר חזרה עד שאחרי נסיעה של עוד כמה שעות הגעתי שלם למחוז חפצי... כל הזמן רץ לי מן כזה תסריט בראש שאני מתקשר הבייתה ואומר שאני בכלא ההודי או שבכלל יקרה משהו הרבה יותר גרוע... (לא לדבר על דפיקות הלב המואצות שלי לפחות 89 פעימות בדקה) אךךךך היו זמנים.... ברי (מתרפק על העבר)

שנטי 30

New member
בקיצור אני נורמלית..

והחששות שלי הם טבעיים לגמרי, טוב אמשיך לעדכן אותכם בנוגע לנסיעה..

noaaaa

New member
את הכי נורמאלית בעולם!!!

ואם זה מרגיע אותך אז אני הייתי בצפון הודו ולא לקחתי רבע כדור,חוץ מהכדורים המוזרים שרופא מקומי בקאסול הביא לי,אחד צהוב,אחד ורוד ענקי ושניים חומים קטנים,אותם הוא עטף בחתיכת עיתון,הכין עוד 5 חבילות הפתעה כאלה שהוציא מתוך מלאי הכדורים שלו בצנצנת ואמר לי לקחת כל 6 שעות,מה אני אגיד הייתי כמו שור לאחר מכן... איך אני רוצה לטוווווווווווווווווס!!!! תבררי שם כבר לגבי קשמיר ואם זה מסוכן אולא בתקופה זו,איך אני מתגעגעת...

שנטי 30

New member
נועה.. תודה על העידוד

אבל ככל שהנסיעה מתקרבת כולי התרגשות ... היום אני הולכת לסגור את הכרטיס יש לי שתי אופציות להגיע לדלהי ב-2:00 בלילה , או ב- 13:00 בצהריים האם לדעתך מסוכן להגיע ב- 2:00 בלילה , אף פעם לא טיילתי בהודו בשעות האלה אולי רק בגואה אבל במקומות הומי אדם.. שנטי

זה תלוי...

בדרך כלל הרחובות בהודו מלאים באנשים כל הזמן.... (המון גם ישנים שם כך שזה בסדר)את בטח יודעת את כל זה אבל בכל זאת זה לא הכי נעים להגיע ב-2:00 בלילה ולהתחיל לחפש אכסנייה למרות שזה גם לא הכי נורא מקסימום תחכי כמה שעות עד לבוקר המוקדם.... מבחינת סיכון...מממ...קיים אבל לא גדול בכל זאת את בחורה ואת לבד... אבל אם את תהי עם עוד מישהו\מישהי לא צריכה להיות בעייה... אךךך מה היתי עושה כדי להתחלף איתך.... אבל אני אגיע לשם רק עיניין של זמן.. ייאלה קחי תמונה קטנה של קשמיר תיכנסי לעיניניים ערב טוב ברי

noaaaa

New member
שנטי שנטי

הודו בעיניינים בכל שעה ומה שצריך לחשוב כשמגיעים לדלהי מבחינת השעה זה הצק האוט שהוא אחרי 24 שעות ולא ב12 בצהריים,כך שאם נכנסת לחדר ב3 לפנות בוקר אז מותק את תתעוררי בשעה הזאת לפנות ולא תחוייבי בלילה נוסף... אני אישית בפעם הראשונה כשהגעתי להודו זה היה ב3 לפנות בוקר ומזג האויר היה אביך ופרות פתאום מתגלות מתוך הערפל... בקיצור שמח!!! אני גם רוצה!!!! ברי,אתה לא צריך לעבור איזשהי השתלמות בהודו ??אתה הרי מנהל פורום!איזה אחריות יש לתפוז?באמת...(ואני מוכנה לעזור לך,לא אכפת לי,טוב בסדר,אם אתה מתעקש...)

אל תדאגי נועעעעההה..דיברתי איתם...

וציפור (לא כל כך כחולה) לחשה לי שאת קונה לי כרטיס .. כי .. כי.. כי.. כי את נחמדה לתפוז כרגע אין כסף אבל לחילופין הם הציעו לי כוס של צא´י וקסטה עם שיר אחד "איצי´קידנה איצי´קידנה" מה את אומרת???

moonkiss

New member
../images/Emo9.gif

היי... אני חדשה... וקראתי שאת טסה בקרוב??? גם אני טסה!!!! לדלהי ומגיעה ב 2 בלילה.... הטיסה יוצאת ב 5\27 והייתי רוצה לדעת אם יש מישהו שנוסע באותו הזמן?!? תחזרו אלי מהר בבקשה.. ביי בינתיים

למעלה