היום עשיתי פשטידה של שלושה צבעים.
במהלך הכנת הבורקסים אתמול, נשארו מהמחיות- מחית בטטה, מחית ברוקולי עם גבינת טופוטי ומחית כרישה עם תפח"א. אז הכנתי בצק של פשטידה, ואת המחיות מעליהן, כל מחית תפסה שליש פשטידה. יצא מצוין, רק אני מחייבת את כולם לאכול את הפשטידה לאורך ולא לרוחב, כמקובל (כדי שלא ייגמר צבע אחד לפני האחר), אז התוצאה היא פסי פשטידה ארוכים וטעימים.
במהלך הכנת הבורקסים אתמול, נשארו מהמחיות- מחית בטטה, מחית ברוקולי עם גבינת טופוטי ומחית כרישה עם תפח"א. אז הכנתי בצק של פשטידה, ואת המחיות מעליהן, כל מחית תפסה שליש פשטידה. יצא מצוין, רק אני מחייבת את כולם לאכול את הפשטידה לאורך ולא לרוחב, כמקובל (כדי שלא ייגמר צבע אחד לפני האחר), אז התוצאה היא פסי פשטידה ארוכים וטעימים.