היום עשיתי צעד חשוב

n i v1

New member
היום עשיתי צעד חשוב

התחברתי לאינטרנט בכבלים. בתשלום הגלובלי זה יוצא לי זול יותר מאינטרנט רגיל ויותר זול בהרבה מאדסל. רוצים לשמוע פרטים?

itstzar

New member
בו ותסביר איך יצא לך יותר זול,

כי אצלי במחינת עלות/נפח ומהירות הרבה יותר זול ADSL תן פרטים

n i v1

New member
טוב- פרטים

קודם כל אני מדבר על החבילה הקטנה ביותר- 150 קילוביט. אני מנוי בערוצי זהב- 79 ש"ח לשלושה חודשים ואחרי זה 89 ש"ח , מודם בחינם. ISP- הכי זולים קווי זהב 012, 74 ש"ח לששה חודשים ומהחודש השביעי 85 ש"ח, בלי התחייבות ובלי כלום, כי המודם הוא מהכבלים (גם קווי זהב יכולים לתת מודם רק שזה עולה טיפונת ויש התחייבות לחצי שנה). בסה"כ- בשלושת החודשים הראשונים: 153 ש"ח. באותה נשימה בדקתי את האינטרנט של נטוויז´ן שאני מחובר דרכם ומהיר עולה 99 שח לחודש, שזה ממש כמו אינטרנט רגיל ללא הגבלה, אבל זה גניבה לעומת 012. בדקתי אדסל דרך בזק, עם כל החשבונות והכל גלובלי, כולל טלפון ללא הגבלה ומיסי טלפון רגילים על החזקת קו זה עולה בערך 230 שח לחודש, תהפכו את זה לתשלומים דו חודשיים וקיבלתם את הנזק. יש שאלות?

n i v1

New member
תוספת:

קווי זהב הם הזולים ביותר- אני לא מאמין ששילמתי לנטוויז´ן את כל הכסף הזה. אם עושים אדסל- שווה להזמין את המודם מבזק כי כל החיבורים בבית שייכים לבזק ואז אם זה לא מבזק ויש תקלה, טכנאי של בזק עולה 200 שקל - אז לא כדאי. 150 קילוביט- אני יודע שזה לא מגה וחצי לשנייה אבל זה מספיק כדי להוריד שירים בסבבה, אפילו פרקים של אנטרפרייז- ולי זה מספיק

itstzar

New member
רק שתדע שקווי זהב מגבילים לך את

רוחב הפס לבערך רבע בכל תוכנת שיתוף, כמו קאזה ושות´ (רק שהם לא ממש דואגים ליידע את המשתמשים) וכמה עולה לך תשלום חודשי על הכבלים עצמם? ומה קורה שיש יותר מדי משתמשים שמחוברים במקביל על אותה צומת של הכבלים ככה שיש עוד דברים לבדוק לא רק מחיר

למעלה