היום עשיתי תאורייה

shimonev

New member
היום עשיתי תאורייה

ולא עברתי פעם שנייה 5 טעויות ברציפות (מה הסיכוי לזה בכלל) אז הייתה לי שאלה כזאת: מה אנחנו צריכים לבדוק בעמצנו לפחות פעם בשבוע? א. לבדוק צמיגים ב. ניקיון שמשה קדמית ג. כמות הדלק במיכל הדלק ד. הגז של המזגן מה התשובה פה תעזרו לי????

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif ממ ../images/Emo121.gif

לפי התשובות.. 1. |V הכי הגיוני... ב.
לא הגיוני.. ג.
לא הגיוני.. ד.
לא הגיוני..

OMRI666

New member
א. לחץ אוויר בצמיגים...

ניקיון שמשה קדמית, זה לא משהו שצריך לבדוק, אתה פשוט רואה אם היא מלוכלכת ו/או עכורה ומנקה (רצוי לנקות כל יום). גם אם היה משהו לבדוק פה, זה היה צריך להיות בתדירות יותר גבוהה מפעם בשבוע. כמות הדלק במיכל הדלק, זה לא משהו שאתה אמור לבדוק בעצמך. גז המזגן לא רלוונטי ממש לבטיחות הרכב וזה דבר שמחזיק לשנים (אלא אם יש לך דליפה). לעומת זאת, לחץ אוויר בצמיגים, זה גורם מאוד משמעותי לבטיחות האקטיבית של האוטו ולשלמות מכלוליו. כמו-כן, נדרשת פה בדיקה של ממש, אבל אם זאת היא לא מסובכת וכל אחד יכול לעשות אותה במו ידיו לעיתים מאוד קרובות (רצוי אפילו כל יום), ולכן זאת ללא ספק התשובה.

MaD-d0g

New member
אממממ

כשקראתי את המשפט "ולא עברתי פעם שנייה 5 טעויות ברציפות (מה הסיכוי לזה בכלל)" הלכתי למחברת סטטיסטיקה הישנה שלי ורציתי לחשב אשכרה מה ההסתברות
אבל אז נזכרתי שאני מאבד את ההכרה כשאני שומע "N מעל K" ושאת סטטיסטיקה עברתי בקושי

צמיגים אמורים לבדוק כל יום,

חברה שלי עשתה לפני חצי שנה תאוריה, והייתה לה שאלה של "מה צריכים לבדוק כל יום?" והתשובה הייתה לחץ אוויר בגלגלים [עזבו את זה שהפוסטמה טעתה וסימנה שמן, אבל זה העקרון].. אז שמישהו יביא לו תשובה חד משמעית, למרות שבאמת הכי הגיוני זו תשובה א'..

OMRI666

New member
אז מה התשובה ../images/Emo35.gif

השאלה הזאת פתאום מתחילה להסתבך

Mentos

New member
חחח היא לא פוטמה!

שמן מים באמת צריך לבדוק כל יום (על משטח ישר) לפני שמתחילים לנסוע.

Superdror

New member
אני לא יודע מה החברה שלך נשאלה

בדיוק ועל איזה טופס תשובות את מדברת אך בכל ספרי התאוריה שאני מכיר דובר אל בדיקת שמן על תקן יומי. יכול להיות שהחברה שלך פשוט לא זוכרת את ניסוח השאלה במדויק. בנוגע לשאלה שנשאלה על ידי מחבר ההודעה, גם לדעתי התשובה היא א, מדוע ? 1. גז למזגן לא ניתן לבדוק בעצמך, צריך מכשור מיוחד וידע, חוץ מזה - עדיין קיימות מכוניות ללא מזגן. 2. כמות הדלק לא אמורה לעניין את החבר'ה במשרד הרישוי, לא נראה לי שלמישהו מהם יפריע אם אני אתקע בלי דלק באמצע המדבר. 3. אין צורך לבדוק את מצב נקיון השמשה הקדמית שהרי היא יכולה להתלכלך בכל רגע נתון - ובמידה והיא תתלכלך/מלוכלכת , מפעילים מגבים ומשתמשים במתזים. על כן התשובה היא א, הדבר הבטיחותי ביותר המוזכר בשאלה הוא צמיגים, שהם הקשר של האוטו עם הכביש. צמיג לא תקין יכול להתפוצץ, לגרום לאיבוד שליטה ובכך לתאונה, התהפכות וכו'. לילה טוב.

אני זוכרת כשהיא הגיעה אח"כ לבצפר,

ואמרה לנו שהראו לה את הטופס ועברו איתה על הטעויות [יא הם אנושיים שם במשרד הרישוי
] והיא ממש אכלה את עצמה, כי היא רצתה לסמן "בדיקת לחץ אוויר בגלגלים" כמשהו שצריך לבדוק מדי יום, ובסוף סימנה שמן.
וטופס תשובות- נו הספח הזה שמצורף לבחינה עצמה, שתולשים אותו..

Superdror

New member
לפי ספרי התאוריה אין צורך לבדוק

לחץ אוויר כל יום אלא "מדי פעם". סביר להניח שחברה שלך לא שמה לב כל כך לניסוח השאלה. יום טוב.

BMWE

New member
דרורי - תתפתר../images/Emo8.gif

עכשיו מולי ספר התיאוריה ואני מעתיק ממנו: " נהג המפעיל כלי רכב חייב לבצעה בו מספר בדיקות כל יום, לפני הזזת הרכב ממקומו, כשמהמנוע קר והרכב עומד על מקום ישר. ... ד. כמות לחץ האוויר בצימיגי הרכב ותקינותם ... "

BMWE

New member
עוד פעם אחת, ואני אדאג שחברה

מהעיר שלי (מספיק אחד), יסדרו את העניין אתך

OMRI666

New member
עדיף שתביא חָברַה...

היא תסדר לי את העניינים יותר טוב

למעלה