היום פגשתי את בועז...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
היום פגשתי את בועז...

טוב אני לא אכנס לכל הפרטים של איך ואיפה, אבל היום במקרה יצא לי לפגוש את בועז ודיברנו במשך משהו כמו חצי שעה ואף קצת יותר.
אז קודם כל, רציתי לומר לך בועז המון המון תודה
אתה באמת בנאדם מקסים והיה פשוט כיף לדבר איתך
למדתי ממך המון ובהחלט גרמת לי ללמוד עוד על הפורמט הזה שנקרא "המירוץ למיליון"... כ"כ עצוב לי שאתם כבר לא שמה
.

אני לא אפרט על כל מה שדירנו רק אומר ששאלתי אותו לא מעט שאלות והוא ענה לי ודיבר איתי קצת על המירוץ...
אז ככה:
בעיקרון, כמוש קובי אמר כאן פעם, יש להם צלם צמוד שלכ הזמן מתלווה אליהם והוא זה שיושב איתם באוטו, ליד הנהג...
כמובן שאין הפסקות - מהרגע שהם מוזנקים עד הרגע שהם מגיעים לנקודת הסיום, הם כל הזמן נמצאים במירוץ. אין איזו הפסקה או משהו לאכול או לנוח, זה הכל על חשבונם...
המירוץ עצמו הוא מאוד קשה פיזית, אבל כיף, כי האמת היא שאין שום דבר כמותו (ותחשבו על זה שזה ממש נכון - גם כל מיני חברות שמציעות דברים דומים - זה עדיין לא כמו הדבר האמיתי. אני רק יכול להוסיף, שאם כמה ששמעתי על כל מיני חברות כאלה זה באמת כך. המירוץ עצמו TAR, הוא משהו מיוחד במינו, ואין עוד דבר שמצליח להגיע לרמה הזאת
)

בועז אמר לי שקצת חבל לו שהם הודחו מוקדם (כי בד"כ הם היו בין הראושנים),
אמרתי לו שקודם כל העיקר שהוא בסדר, בריא ושלם.
גם אמרתי לו שאם כמה שזה חבל הוא צריך להתסכל על זה ככה: הוא ואמא שלו חוו לפחות את המירוץ באמת - הם יודעים מה זה ויודעים מה באמת קורה בשטח, מה שאנחנו לא

מה גם שהם היו זוג שדי חיבבו (אפילו שהיו כאלה שגם קצת קטלו)...

אמרתי לו שאני מאוד אשמח אם הם יעשו עוד קאמבק לתוכנית (אולי עוד תהיה אפשרות כזאת, מי יודע?), כי זה יהיה מאוד מעניין לראות אותם שוב במירוץ

לסיכום בועז,
אתה באמת מקסים וטוב לב
היה לי פשוט תענוג גדול לדבר איתך

אין ספק שיפה זכתה בילד מקסים כמותך
.
אתה פשוט

הדס178

New member
במסגרת מה פגשת אותו?

וכן הוא עושה רושם של בנאדם ממש חמוד

ny22

New member
מנהל
זה היה היכן שאני לומד...

הוא מכר ציוד ספורט (הילד ספורטאי אלוף
) באיזה דוכן ואני עברתי שם וזהיתי אותו...
שאלתי אותו אם זה הוא והתחלנו לדבר...

&nbsp
כן,
הוא מקסים וחמוד

באמת אני שמח שפגשתי אדם כמותו

Tלטלים8

New member
מה שהוא מוכר קשור למירוץ... לספונסרים....אולי ריבוק במקרה?

ראבק הבן אדם כמעט בן 30 זה כבר לא ילד.
מעניין אם הוא מנצל את התהילה של המירוץ ומנצל את דקות התהילה כדי לשווק.... אולי דברים שקשורים למירוץ?

ny22

New member
מנהל
לא, זאת חברה שלא קשורה למירוץ ככל הנראה...

ולמרות שהוא אוטוטו בן 30 הוא ילד חמוד ומקסים

&nbsp
&nbsp
ואגב, הוא ממש לא מנצל את התהילה של המירוץ. הוא מאוד צנוע
.
&nbsp
לגבי החברה זה לא משהו מפורסם כמו רייבוק.

הייתי מאוד רוצה לדעת...

מה הסיפור מאחורי הקלעים של ההדחה המשונה. אתה אומר "קודם כל העיקר שהוא בסדר, בריא ושלם" כאילו היה ספק בכך. עזוב שאם מתמודד היה נפגע קשה במהלך הצילומים היו מדברים על זה בישראל, לא על זה אני מתייחס, אני מדבר על כך שברור שההדחה הייתה משהו מעבר למה שהראו בתוכנית. משהו שלא קשור לבריאותו של בועז.
יכול להיות שאסור לו להגיד את זה כי הוא תחת חוזה?

ny22

New member
מנהל
לפי מה שהנבתי ממנו הייתה לו בעיה בחזה

(בגלל זה הם הלכו הרי לבית חולים)
והרופא אסר עליו להמשיך במירוץ

(זאת הסיבה כמובן שהם לא המשיכו)
נכון שזה מאוד חבל,
אבל אני אישית חושב שאם הוא עכשיו בריא ושלם - זה העיקר - המירוץ פחות חשוב מהבריאות או החיים שלו...
&nbsp
כנראה שזה לא היה מספיק גדול כדי שידברו על זה בארץ אבל בשביל שהוא לא ימשיך.
&nbsp
עם אלכסה קרה כנראה דבר דומה רק שאצלה הרופאים (או החובשים) אישרו שהיא תמשיך ולכן למורת הסבל היא ממשיכה...
&nbsp
העיקר הבריאות

Tלטלים8

New member
ספורטאי מצטיין עם בעיה בחזה לי זה נשמע כמו סתירה

מעניין מה שכתבת שאסר עליו להמשיך כי הרופאה בבית חולים אמרה בשידור שכל הבדיקות היו תקינות ואין שום בעיה.

Gרר

New member
היו גם ספורטאים מצטיינים

שנפלו ומתו עם דום לב באמצע משחק כדורגל.

ny22

New member
מנהל
תראה, המירוץ הזה הוא משהו ממש לא קל פיזית ונפשית...

גם ספורטאים מעולים יכולים להיפצע בו.
&nbsp
(אני לא בבית, לכן אמשיך לענות מאוחר יותר).

Tלטלים8

New member
נכון.... רק שהוא לא נפצע

תראה אני בטוח שבודקים אותם רופאים ומאשרים להם להשתתף...
יכול להיות שבועז סבבה אבל כל הסיפור של ההתקף שכאילו היה לו נראה לי מבושל

כמהאפשר

New member
כל דבר יכול לגרום לכל דבר

עצירות יכולה לגרום להרגשה של התקף לב לכל דבר, למשל.
השאלה אמיתית, בעיניי, היא כמה האדם חרדתי והופך כל דבר ל"באבי, כואב לי, באבי אני לא יכולה, באבי תסחוב אותי".
&nbsp
&nbsp
אם הזכרתי את עקיבא וענהאל, אני בטוחה נניח שהיו להם ימים לא פשוטים ובכלל קשים בדרך.
אני בטוחה שהיו שם שבועיים שהיא לא יכלה לגעת בו והוא בה(אלא אם הם קיבלו אישור מרב לשמור על צניעות/היא לקחה כדורים גם מאותה הסיבה).
רוב הנשים בתכנית נתקלות בכאבי מחזור, לדוגמא. מעצמי אני יודעת שזה יכול להפיל ולשבור.
השאלה איך מתמודדים עם זה. איך ניגשים לזה.
&nbsp
כמישהי שיש לה גם קשיים בחיים(כמו התקפי חרדה) והבנתי שאו שאני מתמודדת איתם או שהם הופכים אותי לנכה ושולטים עליי-
אני חושבת שהכל ענין של איך מתמודדים עם האתגרים שהמירוץ מביא לך.

Tלטלים8

New member
אתה צודק בטוח בדבר אחד בועזלך הוא באמת הילדון הקטן של יפה

Gרר

New member
אם הייתי יכול הייתי שואל

אם הוא בדיעבד מצטער שיצא עם אמא שלו ולא עם מישהו אחר... אני מאמין שהיציאה למירוץ עם אמא שלו היא הסיבה העיקרית לכך שמתמודד שעל פניו נראה מאד אטרקטיבי (גם עשה רושם של בחור אינטליגנטי וגם בכושר גופני סביר) הצליח לצאת גם צנון בפרסונה הטלביזיוניות שלו, גם מאד "מוקטן" תחת הצל הגדול של אמא שלו, וגם נאלץ לפרוש די מוקדם בגלל בעיה שאם הייתי צריך להמר הייתי אומר שחלק ממנה קשור ישירות ללחץ שיכול להיות שעם בן זוג אחר שידע לתת לו כתף נכונה הוא היה מצליח להמנע מלהגיע למצב כזה.

מן הסתם הוא גם לא יכול היה לענות על שאלה כזאת... אבל עדיין הסקרנות קיימת.

הרבה מהזוגות יכלו להצליח יותר עם בן זוג אחר

ובעצם כל הזוגות המעורבים , קח את הבנים בנפרד והבנות בנפרד וקיבלת זוגות משופרים [וובה ושי למשל] לעומת זוגות נשיים חלשים. חלק מעניין המרוץ זה שיתוף הפעולה [או העדרו] בין בני הזוג, ובסופו של דבר ההפקה לא מחפש מתמודדים חזקים אלא מתמודדים מעניינים שיביאו רייטינג.

ראיתי בראיון בטלוויזיה

באיזה תוכנית אירוח...
שאירחו אותו ואת אמא שלו- והוא אמר שהיה לו "קרע בחזה"...הוא לא ידע לתאר עם זה קרע בשריר/גיד/משהו אחר...
אבל זה מה שטען..

למעלה