היום פורסמה הכתבה החדשה

Majestic12

New member
היום פורסמה הכתבה החדשה ../images/Emo188.gif

היום פורסמה כתבה מספר 4 במדור ניו-איג', באתר NRG של מעריב הנושא הפעם: "היום שאחרי רוזוול - תחילתו של טיוח - חלק ראשון". כולם מוזמנים לקרוא ולהביע דיעה... <כתבה חדשה בכל יום חמישי> הלינק לכתבה החדשה

sns27

New member
מצאתי

ואפילו מוקדם יחסית, ואני לא מתלוננת. אקרא בעיון.

gozlan8

New member
חנן

היום קראתי שוב בעיון גם את הכתבה וגם את הטוקבקים. הכתבה מצוינת, אני פשוט לא מבינה את האלימות המילולית של המגיבים. ממש מחרפים נפשם כדי להגיד כמה הכל בדיוני, גרוע ולא יכול להיות. אבל כאופטימיסטית ידועה, אומר שכל תגובה חיונית.... ואתם, האריכו רוח. אתם לא לבד.

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש שם תופעה בהחלט מאד מעניינת אם לא יותר מזה - המגיבים אכן מחרפים נפשם אך מלבד השמצות וניבולי פה אף אחד לא רק שאינו מסוגל להגיב עניינית אלא שגם אם שמת לב - חלק מהם חוזר על מנטרות הזויות כאילו לא קרא ולו מילה אחת מכל הכתבה. אם את שואלת אותי - יש כאן קונספירציה, ולא פשוטה כל כלל ועיקר. אמנם עוד לא ירדתי לעמקה אבל אני עובדת על זה ויש לי כבר תאוריה מסויימת, אבל נראה קודם איך יתפתחו העניינים הלאה.

falson

New member
אחלה כתבה,מה קורה היום?מישהו פירסם

משהו חדש?,ספר חדש?

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מה שקורה היום הוא תוצר ישיר של מה שקרה אז - המשך מדיניות הטיוח וההסתרה. לכן חשוב כ"כ להכיר לעומק את תקרית רוזוול ואת הטיוח שבא בעקבותיה - למעשה שום דבר לא השתנה, נהפוך הוא - מאמצי הטיוח רק התגברו למרות שניתן בקלות להבין כי מדובר בטיוח ותו לא. התירוצים הקלושים שמספקים הממשל והצבא לא רק שאינם מתקבלים על הדעת אלא מהווים ממש עלבון לאינטילגנציה. באשר לפרסומים - התפרסמו עוד המוני מאמרים וספרים. בולטים במיוחד הם אלו של העבמולוג ויליאם מילטון קופר ז"ל שגם אליו נגיע במסגרת הכתבות ב-NRG.

HeavenDusk

New member
מקווה שלא יתנפלו עליכם כמו בכתבה

הקודמת. אלוהים ישמור,איזה אנשים יש בעולם.

falson

New member
"לא כל נוד צריך להריח",תמיד יהיו

כל מיני חוכמולוגים,אנשים צרי עין ואופקים,אין מה לעשות

Majestic12

New member
לצערי - אי אפשר לשלוט בתגובות

אין כל אפשרות סינון של תגובות הקוראים ב- NRG, והכתוב אינו עובר שום צנזורה.... כל מה שנכתב - מתפרסם כלשונו.

Gilliana

New member
אכן - הכיעור במיטבו

אבל אנחנו לא מתרגשים מזה. מה שבהחלט יעזור הוא אם גם אתם תגיבו לכתבות, זה בהחלט רצוי.

אני גם חושבת שהכתבה מצויינת וממצה

קבלו ח"ח!
מזור שכל אחד טוען שהוא יודע פיזיקה ובכל זאת הם אומרים דברים שונים... מישהו כתב שציוד לראיית לילה היה עוד בשנות ה-20, ועוד אחת טענה שזה פותח דווקא בשנות ה-40... מגיבים הזויים.
טוב נו, העיקר שהם "פיזיקאים"...

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo140.gif

נו, את לא יודעת שכל הישראלים הם "פיזיקאים", "ביולוגים", "כימאים" ובעיקר פוליטיקאים? לפי הסטטיסטיקה הזאת יש לנו מדינה של גאונים!

חפY

New member
שימו לב לדיון מספר 5 בתגובות לכתבה

נטען שם, באחת התת-תגובות בדיון שציוד לראיית לילה פותח כבר בשנות ה- 40. מהי עמדתכם בנושא?

Majestic12

New member
לגבי ציוד לראית לילה

יתכן ונקודה ספציפית זו (לגבי ראיית לילה), לא הובנה כראוי מהכתבה. קורסו טען בספרו שהוא נתקל בציוד לראית לילה, שהיה בין השברים שהובאו מרוזוול. לגבי ציוד לראיית לילה, הוא טען כי הציוד שהובא מרוזוול שימש הן במקרים של פיתוח ראשוני (כגון המעגל המשולב), והן במקרים של פיתוח מוצרים שכבר היו קיימים (וסביר להניח כי כך היה במקרה של סיבים לטקסטיל ולציוד להגברת אור, קרי ציוד לראיית לילה). אותו הדבר ניתן לטעון על מוצרים הקשורים במעגלים חשמליים. אין ספק שהיו כבר מעגלים חשמליים לפני שנות הארבעים, אלא שהממצאים מרוזוול (לטענת קורסו), הביאו לזינוק אדיר בקידום טכנולוגיה הן חדשה, והן טכנולוגיה קיימת.

למעלה