היום-פיטר ויהלי בעצרת.!

Runaway Train

New member
היום-פיטר ויהלי בעצרת.!

היום הייתי בעצרת לסגירת חוות מזור ולא ידעתי אבל..הופיעו שם פיטר רוט ויהלי סובול אני לא ממש מעריצה שלהם כמוכם...:) אבל נהנתי להקשיב לשירים זה לא הכל-לינור מהפורום הזה שהיא חברה שלי (היי לינור! חח..) שאני יודעת שהיא כל כך אוהבת את מוניקה סקס אז התקשרתי אליה..וסיפרתי לה בלה בלה בלה ואז שהם גמרו להופיע ככה חמש דקות לפניי התקשרתי אליה שוב בעודי מתקרבת לבמה,פיטר ירד מהבמה והיה עם הגב אליי וקראתי לו פיטר סליחה...פיטר...משהו כזה חח וביקשתי ממנו עם הוא יכול לדבר עם לינור בטלפון! והוא ענה בחיוב (עם חיוך נחמד בפרצוף) הוא דיבר איתה ושאל אותה למה היא לא פה משהו ככזה...היא דיברה איתו תשאלו אותה על זה. וואי איזה בנאדם סבבה..בנאדם כזה טוב ואז שהוא ניתק דיברתי איתו איזה חמש דקות טובות הוא חתם לי (לינור את יודעת מה קרההה) ולא הפסקתי להגיד לו "כל הכבוד ,באמת כל הכבוד" לא יודעת למה פשוט יצא.. כי זה ממש טוב שאומנים כאלו מקדישים את הזמן שלהם לדברים כאלו חשובים היה ממש נחמד..הם נתנו הופעה קצרה ולעניין ושוב...היה מש יפה נ.ב פיטר הוא באמת שווה

פששש....

אני לא באתי לעצרת כי אני לא מתחברת לנושא...מצידי ימשיכו כמה שבא להם [עד כמה שזה נשמע מרושע]...

Runaway Train

New member
זה לא נשמע מרושע-זה מרושע!

אם הייתי יודעת מה באמת את אוכלת לא היית אומרת את זה ומה החיות המסכנות האלו עוברות...

Runaway Train

New member
מישהו יודע

אם מישהו היה שם או לא יודעת אולי זה שיר של מוניקה אולי זה לא הם שרו איזה שיר באנגלית משהו עם SMOKE ו HEAVEN מה זה השיר הזה? נ.ב יכול להיות שלא שמעתי טוב

Runaway Train

New member
לא משנה מצאתי אני חושבת

טירס אין האבן (אין לי כוח לכתוב באנגלית) דמעות בגן עדן

the king 25983

New member
אני יכול לאמת את זה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

בזמן שדיברתי עם לינור (חחחח חשבתי שזה לינוי
) ופתאום היא לא הגיבה כמה זמן. ואז היא אמרה שהיא דיברה עפ פיטר רוט ושהיא נורא מתרגשת וכו' הקיצר פיטר הוא בנאדם מאוד נחמד. רותם, בחרת בבן-אדם הנכון

Runaway Train

New member
עכשיו אני סתם דפוקה

זה לא השיר!!! האאא....מישהו יודע על איזה שיר אני מדברת?!?! :( למה התכוונת שאמרת "רותם,בחרת בבן-אדם הנכון!"

the king 25983

New member
התכוונתי לזה שהיא ../images/Emo103.gif

כל הזמן מדברת עליו ומאוד אוהבת אותו. אם תסתכלי בהודעות שונות בפורום אז תראי את זה. חוץ מזה כל חברי הפורום הותיקים והלא כ"כ ותיקים יכולים לאמת את זה. סתכלי בשירשור האסוציאציות. זאת הייתה הפעם האחרונה שהיא הזכירה אותו.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

חחח.., באמת פיטר חמוד... ואיזה עוד שירים הם שרו בעצרת??? ולגבי החיות.., אני לא רוצה להשמע מרושע או משהו..., אבל אני נורא אוהב בשר (ארגנטינאי...) אבל אני גם נורא אוהב חיות.., תבינו פיצול אישיות..

Runaway Train

New member
אהמ אהמ

גם אני ארגנטינאית ואני בכל זאת לא אוכלת בשר! הם שרו הקונספרמיט ועוד שיר שאני ממש רוצה להוריד אותו!!!!

אהמ אהמ.., לא מורידים../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

או קיי.., אבל אני נורא אוהב בשר מצטער.., ולמרות זאת.., אני גם נורא אוהב חיות....

the king 25983

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

לא הקונספרמיט, הקונפורמיסט. אהבתי
למרות שלא נראה לי שזה היה הכוונה. פירוש לקונפורמיסט תמצאי כאן. אני אוהב חיות אבל הן טעימות. כאילו אם זה לא היו חיות היה ממש סבבה אבל לא בלל זה אני לא אוכל אותן. משפט חכם שחבר שלי בהודעה בפלאפון שקשור לנושא: "אם אנשים לא אמורים לאכול חיות, אז למה הן עשויות מבשר
" אני לא בטוח שזה היה ככה אל זה היה משהו כזה...

the king 25983

New member
וגם...../images/Emo103.gif

הנה הפירוש לקונפורמיסט ורציתי להגיד שגם שם המשפחה שלי הוא מזור.

חאאבריייהה, מה קורה??

כמו שחברה שלי סיפרה לכם כבר..כןןןןןןן, דיברתי בפל' עם פיטר רוט.. מי היה מאמין???? לא אני!! אלו היו ה-3 ד' הכי טובות שהיו לי אי-פעם..ואני לא צוחקת.. זה היה כזה כיף..עד עכשיו אני עדיין לא רגועה ומרגישה כמו ...כמו...הבנאדם הכי מאושר בעולם.. אף פעם לא הייתי בהופעה שלם ואף פעם לא ראיתי אותם והזדמנות כזאת..כאילו, וואווווו, אני לא מעכלת.. תצחקו,תצחקו..אבל אותי זה ריגש... חוץ מיזה..יש עוד כמה דברים שאני רוצה להגיד: א- נעמה, תודה, אין לי מושג איך להודות לך..אבל...תודה. (המילה הזו אומרת הרבה..) ב- הבנתי שגם שלפעמים החיים מעצבנים וסתם פאק אחד גדול..תסתכלו על הצד החיובי ותהנו מהחיים..כי מתישו כולנו נמות..ואז מה?כלום..תמשיכו לרטון על כלום... לסיכום..תעשו ותיהיו מה שאתם... חולה עליכם ועל הפורום הזה.. לינור

חחח איזה כיף לך!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שמח בשבילך שנהנת!! וגם אנחנו אוהבים אותך!!

למעלה