היום ! פרק העוסק רבות בישראל !

gilriv

New member
ראיתי ונהנתי מאוד -

זה מרתק שמדברים על ישראל {יש לי הרגשה שישראל - ודיברו על הגרעין שלה ? _ מכול זה ישראל מאיימת הכי גדולה { ע"פ שאנחנו המדינה הכי נחמדה לסובב אותנו אבל האמריקנים "? וכל העולם מפחדים אם חושבים שיש לנו נשק שיכולים לפוצץ כמו בירושימה - ממדינות ערב מאמינות שאנחנו השטן זה הרגשה טובה ,,אנחנו שולטים כאילו בעולם

בהחלט היה פרק מעניין...

אני מאמין שמבין כל המשפטים החכמים שנאמרו בתוכנית היום, דווקא את השיחה של השגריר האיראני באו"ם ושל ליאו מקגארי - יש לזכור: -"אתם מפחדים מפצצה איסלאמית", אמר השגריר. "ואתם מפחדים מפצצה יהודית", השיג ליאו. ובאמת, זה מצחיק ומשעשע שהאמריקנים (ניתן להגיד, הנוצרים) מאיים על המוסלמים בפצצה שנבנתה ע"י יהודים.
עוד עניין מעניין שהיה בפרק האחרון - סיפור ג'וש ו- NASA. ג'וש, כידוע, הוא מהליברלים-סוציאליסטים הגדולים ביותר של הממשל. המאבק הבלתי פוסק שלו נגד הקיצוץ בתקציב בעונה הנוכחית הוכיח זאת חד-משמעית. למרות זאת, אחרי שאלכס מ- NASA עושה על ג'וש עיניים - הוא מוותר על האידאולוגיה הבסיסית שלו, שטוענת בתוקף שהרבה יותר חשוב לקחת את הכסף של אזרחי ארה"ב ולהשקיע בהם עצמם (ברווחה, חינוך, בריאות) ולא בגוף "מבזבז" כמו NASA. אז הנה, ג'וש פותח מיני-לובי לטובת המשימה למאדים. תראו מה בת יכולה לעשות לפקיד ממשל...

buffgirl

New member
כן, וחבל..
|מיוחדת|

זה נורא מאכזב שזה מה שמשפיע על אחד האנשים הכי חשובים בממשל האמריקאי, אבל זה חלק מהדמות של ג'וש, וזה גם מה שהופך אותו לכל כך מקסים

תתש

New member
בנושא כזה זה בסדר ../images/Emo153.gif

אני זוכר שכמה חודשים לפני המילניום שעשו את כל הסיכומים ראיינו אנשים שצפו בנחיתה על הירח ב-69 וחשבו שעד סוף המילניום אנשים יחיו על הירח (אז זה היה נכון לחשוב ככה כי רק 8 שנים אחרי שהאדם הראשון שוגר לחלל נחתו על הירח), לכל משפחה תהיה רחפת ומחשבים יהיו סופר משוכללים ואז האמריקאים התחילו לקץץ את תוכנית החלל שלהם עוד לפני סוף משימות אפולו (במקור היו אמורות להיות 19) בגלל שהרוסים הפסיקו להתחרות איתם וזה גורם לך לחשוב מה היה קורה עם הרוסים היו נוחתים לפני האמריקאים ניקסון היה מכריז שעד המילניום תנחת חללית מאויישת על המאדים.ואני מקווה שההבטחה של בוש שעד 2030 תהיה משימה מאויישת למאדים תתקיים. ובכל מקרה צריך לראות את הפרק כי כל המשפטים שם בקשר לנאס"א היו נכונים ומדיוקים: שליאו אמר לג'וש שהבטיחו להם רחפות, שג'וש אמר לאלכס שנאס"א ויתרו על חקר החלל ומסתפקים בסימות תת-מסלוליות ושאלכס אמרה לג'וש שהרפובליקנים לא הרגו את תוכנית החל אלא הליברלים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא חושבת שזו האישה

אני חושבת שהיא פשוט הצליחה להדביק אותו בהתלהבות שלה, והוא באמת יצא מוקסם מהעולם שהיא פתחה בפניו, רואים בסוף הפרק שהוא מכוון טלסקופ לבד. ביננו, מי לא היה מוקסם? כשהיא כיוונה את הטלסקופ על צדק אני כמעט בכיתי... זה הגרם השמימי האהוב עלי לתצפית. אסטרונומיה זה עולם שקצת הזנחתי בשנים האחרונות, פעם הייתי יוצאת להרבה תצפיות כאלה, ומכוונת טלסקופים... (ידנית, לא עם שלט ממוחשב כמו שהיה לה
). באופן אישי אנשים מנאסא לגמרי "עושים לי את זה"
(וגם פיזיקאים ובמיוחד אסטרופיזיקאים. כל אחת והשריטה שלה). כיוון שג'וש הוא "בעלי לעתיד"
מזה כשנתיים, אם עכשיו הוא יהיה גם אופה וגם אסטרונום חובב, זה כבר באמת יהיה יותר מדי מושלם בשבילי.

amos1i

New member
בקרוב עוד פרק "ישראלי"

פרק 21 בעונה החמישית - "עזה". מתרחש בחלקו במחסום צה"ל ברצועת עזה.(הפרק ששודר ב-31.1 היה פרק 13) (ניחוש: ישודר ב28 במרץ?) לפי מה שהבנתי יש עוד פרקים "ישראליים" ממש בתחילת העונה השישית, שכוללים את רוה"מ שוב (אותו שחקן) ועוד כמה "ישראלים" אחרים..

פרק 21 (עזה)

הוא אחד הפרקים היפים והמושקעים ביותר שיש בעונה החמישית. פרק נפלא. הורדתי אותו מהאינטרנט לפני כשנה (בסמיכות לשידורו בארה"ב) - והוא פרק מדהים. כמובן שאני לא אעשה פה
.

trilliane

Well-known member
מנהל
חבר'ה, אולי די עם הספויילרים?

אם יש בהמשך העונה פרק "ישראלי" אולי אני לא רוצה לדעת מזה ולהיות מופתעת? אל תכתבו לי את זה בכותרת, אל תציינו לי איזה מספר פרק זה בכותרת - אני לא יכולה לברוח מהמידע הזה שאתם משחררים וזה לא הוגן. אל תקבעו לי עד כמה אני אדע לפני הצפיה, כי אני למשל לא אוהבת לדעת כלום וגם לא קוראת תקצירים. תנו אזהרת ספויילר הוגנת, או לפחות כתבו משהו כללי כמו "בהמשך העונה" בכותרת, ואז חליט כל אחד אם מתאים לו לקרוא את ההודעה או לא. תודה.

יחיאב

New member
איזה ראש ממשלה חתיך דפקו לנו

תארו לכם היו שמים לנו מישהו שדומה לשמיר, מיד היינו צורחים "אנטישמים!!!"

trilliane

Well-known member
מנהל
חתיך?! ../images/Emo12.gif

אוקיי, הוא לא ממותה כמו אריק שרון (וזה לא קשה) אבל מה זה השפם הזה?! יותר מהכל עצבן אותי שהוא לא היה נראה ישראלי בכלל, והמבטא שלו לא היה ישראלי (נשמע יותר כמו שרידים של מבטא אירופאי לא ברור, וגם זה ממש בקושי). אבל לא ציפיתי להרבה, גם ה"ישראלים" הקודמים שהתארחו בסדרה לא הרשימו אותו באותנטיות שלהם. עצבן אותי במיוחד שבפרק הוצג כאילו הנשיא צועק "הביאו לי את ראש ממשלת ישראל!" ותוך 24 שעות הוא חייב להתייצב אצלו, כאילו הוא מריונטה או משהו כזה. הלו, לא יכולתם לדבר על זה בטלפון?! חוצמזה, אולי יש לנו כרגע בעיות בשטחים? (טוב, זה כמעט תמיד יש...
) או איזשהו מצב מדיני או בטחוני שמצריך אותו כאן אצלינו? מה, הוא צריך לשרוף זמן וכסף ולהתעופף בלי התראה מינימלית רק כי הנשיא חטף קריזה? לא יודעת, זה עצבן אותי שאפילו לא ניסו להציג את זה כאילו בודקים עם רוה"מ שזה בסדר, אלא ברור שזה בסדר, אלא מה, הנה הוא כבר מגיע, זה לא שיש לו מדינה משלו לנהל חלילה.

loligos

New member
חתיך?

אם זה חתיך...הוא נראה כמו עוזי ברעם ובאמת נשמע כמו "יהודון" . אבל אהבתי את הצורה שבה הוא ענה לפרזידנט, בזה הוא כן היה ישראלי. בשבילנו זה לא משחק זה ענין של חיים או מוות! חוץ מזה זה גורם לחשוב למשל היו כמה פעמים בחיים שלי שראש הממשלה הוקפץ לארה"ב ונשאלה השאלה למה? האם זה קשור להתנחלות. ישראל מככבת כי...תסתכלו על מי כותב, ומפיק את הסדרה.

איפה אפשר לראות את הפרקים האחרונים

איך אפשר לראות את שני הפרקים האחרונים למי שלא ראה?

למעלה