היום צפוף בתפוז

היום צפוף בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-20:00 תתארח שלומית מירון בפורום משבר אמצע החיים ותענה לשאלותיכם, בעקבות צאת ספרה החדש "ככה נראה אושר", העוסק בנושא.
ב-20:00 יתארח בפורום אמנות צייר הקיר הנודע רמי מאירי שיענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.
גיא זוארץ, כוכב המחזמר "מרי לו" בתאטרון הבימה יענה לשאלותיכם live ב- Blog TV הערב ב- 21:00. (מחר נביא לכם הצצה בלעדית למאחורי הקלעים של המחזמר "מרי לו" מתוך הפורום!!! שווה להתעדכן!!!)
ב-22:00 יתארח נועם רותם, הסולן החמוד של "קרח תשע" לשעבר שיוצא באלבום סולו חדש. במהלך השידור ישיר נועם את החידוש לשיר שאתם בחרתם!!
ב-23:00 נארח ב- Blog TV את המתמודד שיעזוב היום את הוילה של פרוייקט Y2, ונעניק לו את העציץ שלו... צפייה מהנה!

rifkin1

New member
נצל"ש:זה רישמי, מייקל וג'ניפר נפרדו

היתה כתבה של ה - US TODAY והם סיקרו את מסיבת DVD של העונה ה -3. איזה באסה??? The Alias cast gathers to help launch their first season on DVD. Castmates Jennifer Garner and Michael Vartan have just begun a hush-hush romance, prompting show creator J.J. Abrams to tell USA TODAY: "It's interesting that Michael and Jennifer's dating coincides with a story line where they're not together on the show." Flash forward to: Tuesday night at a rooftop party at the Standard Hotel in downtown L.A. The Alias cast, this time minus Vartan (citing a scheduling conflict), gathers to promote the Sept. 7 release of Season 3 on DVD. Garner and Vartan have recently broken things off, prompting Abrams to say: "It's not like there was something that made (their scenes) better or worse when they were seeing each other, or (better or worse) now that they aren't. They're grown-ups and know how to deal with these things." Despite having called it quits, the former "Gartan" lovebirds have been required to do plenty of kissing for the cameras since they began shooting Season 4 in late July. But viewers will have to wait until January to view these super-hot scenes on ABC. Abrams previews, "They will start kissing almost immediately, but it doesn't mean things will go smoothly — or that the kissing will necessarily continue." The idea of kissing your ex may sound awkward, but castmate Greg Grunberg says the two have handled it like pros.

../images/Emo7.gif

איזה עצוב שנפרדו.. הם היו כאלה חמודים.. וזה ממש מבאס להמשיך לנשק כל הזמן את האקס שלך... אפילו עם זה לא אמיתי.. אני רק רוצה לציין שבאמת קראתי את זה הפעם... ()בד"כ כתבות באנגלית אני מתעצלת...)

aliasBOY

New member
גם אני קראתי

באמת באסה שהם נפרדו ויש לי שאלה: מה זה נצל"ש? סליחה על הבורות על תצחקו...

rifkin1

New member
נצל"ש זה ניצול שורש.

מי יודע, אולי הם עוד יחזרו. אולי זו בסך הכל הפסקה. אני רק מקווה שהם ישארו חברים טובים.

inbal145

New member
פאק :|../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

הם היו זוג חמוד וחבל לי עליהם. אוף.
2#$%^&*)()*&^%$#$% סורי.

varty

New member
../images/Emo124.gif שינוי עלילה בגלל מצבם

קריסטאן מאי אמרה שבגלל שיש הרבה מתח בצילומים יתכן שישנו את הסיפור בין סידני לווהן. וזה כבר מצעבן. אני מקווה שזאת העונה האחרונה.

מווותק

New member
מעולללללללללללללללללללללללה !!!!

קרעת אותי מצחוק עכשיו ! לא יפה כה להעיר את השכנים בשעה כזאת ! צפי תגובה

varty

New member
../images/Emo7.gif

עכשיו בפורומים אומרים שהם לא אומרים רישמית שהם נפרדו כי בעצם הם לא וככה המדיה תעזוב אותם לנפשם. רעיון גאוני אם זה נכון. כי מהכתבה מבינים שהם נפרדו אז למה אין שום דבר רישמי??. בכל אופן אם הם נפרדו בטח מוזר להם לעבוד ביחד.

מווותק

New member
תסכימו אתי על דבר אחד בבקשה:

הם היו או עדיין אחד הזוגות הכי מוזרים שאי פעם ראיתי. סליחה... אבל כמעט ואין להם תמונות משותפות, הם בקושי התראיינו, בקושי נצפו בםוזות רומנטיות - זה כאילו הם ניסו בכל הכוח להסתיר את הקשר ביניהם וע"י כך הם הפכו אותו לעוד יותר פתאטי ממה שהוא היה.

קרלוצה

New member
אני מסכימה אבל.......

אני לא מסכימה כי אסור לנו להסכים!!!!
שיפרדווווווווווווווו כברררררררררררר נמאס מהם!!!!
(אבל אם הם לא נפרדו גם טוב
) רק כאב ראש הזוג הזה עושה לנו שריטה עמוקה!!!

rifkin1

New member
ואאררטיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תראי, הם הרי זוג מאוד שונה משאר הזוגות בהוליווד. לפי דעתי הם רצו להודיע את זה רישמית דרך JJ וגרג ולא בדרך של 'הדוברים של ג'ניפר ומייקל מודיעים שהם ניפרדו'. אוווףף, זה ממש מעצבן אותי... אני רוצה עכשיו פירוט של כל מה שרשום ב - PALACE.

varty

New member
משהו שקשור לפאלס. בשבילך ריפ

למה הם חושבים לפי התאוריה שרשמתי למעלה כי זה שפתח את הפורום של פאלאס כנראה יש לו.לה מידע פנימי שהיא משום מה לא כותבת מהו. לכל אורך ההתלבטויות אם הם ביחד או לא (כל כך נמאס, באמת פאטתי!!!) היא תמיד נתנה רמזים מה מצבם. אז זה מה שהיא רושמת - Guys, I've just read the article, as I'm sure you all have. I also assume you've all formed your personal opinions and reached your own conclusions. I will add, that from what I am privy to about this relationship, and it's status, (both of which I will not go into) to say I'm very surprised at the whole existence and nature of this article, is an understatement. I also have several issues with it, but it's in print; it is what it is. That's all I'll say on this for the moment. I'll leave this thread open for now. Please remember, whatever your opinions or beliefs, to respect each other and both Michael and Jennifer, along with the rest of the cast. Do not speculate on the why's or wherefore's. I'll shut it down pronto if it gets out of hand and I will ban anyone immediately if it appears a poster is here purely to cause upset.

rifkin1

New member
ווארטוש!!!!!!!!!!!!!!111

קודם כל תודה. דבר שני קרול, הבחורה שמנהלת את הפורום, מאוד אמינה. אני לא כל כך הבנתי, למה היא מתכוונת שהם עדיין ביחד?

למעלה