היום צפיתי ב Justice League Doom

MxIxAx

New member
היום צפיתי ב Justice League Doom

זה סרט טוב ולא מובן מאליו, אני אמשיך בפרוייקט הצפייה בסרטי רומן גרפי בשבוע הבא עם הסרט המצולם - Green Lantern

Guid

New member
סרט מעולה!

גרין-לאנטרן המצולם היה חביב. לא ממליץ לך לוותר עליו, אבל גם לא ממליץ לך לצפות ממנו להיות יותר מ"סביר".
אני שוב אמליץ לך על Batman: Under The Red Hood, כי אני חושב שלא כדאי לך לפספס אותו אפילו בטעות

DDN

New member
סרט נהדר, עד האמצע שלו
מהקומיקס

השיא שלו מאכזב. היו יכולים לתפור כ"כ אחרת את הסיום.
מה שכן, אהבתי אותו יותר מקומיקס המקור (JLA: TOWER OF BABEL) למרות שבקומיקס, הנבל היה ראס אל גול (לדעתי יותר מגניב מוונדל סאבאג', לפחות של הסרט), והמזימה הייתה פגיעה במרכזי השפה של כולם על כדור הארץ, כך שלא יבינו אחד את השני (וזה דבר גאוני לדעתי)

MxIxAx

New member
בחזרה לסרטי אנימציה...

בכל אופן, השגתי היום את Next Avengers: Heroes of Tomorrow, אני עדיין לא יודע מתי אצפה בו, לפני או אחרי המצולם של LANTERN

יש עמוד ויקיפדיה לסרטי MARVEL

MxIxAx

New member
החלטתי להמשיך הפעם עם (
|ספויל

Ultimate.Avengers.The.Movie
זה היה סרט נהדר, העדפתי להתחיל איתו במקום עם Next.Avengers-Heroes.Of.Tomorrow כדי להבין יותר מה קורה בבסיס של הסרטים האלה, וזאת בטוח החלטה טובה.
עוד משהו שצריך לציין עליו זה שהוא מסביר את ההבדל בין אולטימייט לבין סרטים ואוגדנים אחרים
בקיצור רב, נהניתי הנאה מלאה

MxIxAx

New member

הספויילר שרציתי להוסיף זה המעבר בין המאבק בחייזרים לסיום הסרט עם המאבק בין הענק הירוק לשאר צוות ה - AVENGERS
יש קצת פרטים שחסרים בין הסרט המצולם הראשון של AVENGERS לבין התכונה של הענק הירוק להתנפל על כל מה שזז

DDN

New member
יצא Justice LEague WAR

טרם צפיתי
אבל הוא נראה מבטיח

Guid

New member
צפיתי בו,

אני דווקא אהבתי, למרות שיש לו כמה חסרונות בולטים וקצת מבאסים...

Guid

New member
זה דווקא לא מפריע לי.

אם ראית את הסרט אני אסביר לך, אם לא אז עדיף שתראה אותו בצורה נייטרלית

למעלה