היום קור של אירופה בחוץ

שרית7

New member
היום קור של אירופה בחוץ

אני נורא נהנית. אני בטוחה שרובכם לא נהנים.

../images/Emo185.gif

ב
הזה רק
פוך ותל אביב בחורף מתנגן .

שרית7

New member
אני דווקא מעדיפה שוקולטה של מקסברנר

או שוקו של ארומה. תודה בכל אופן. כוכב' את מעכלת שכבר עברה שנה מההופעה בהיכל התרבות? איך היינו באופוריה, לא ישנו כל הלילה ושתי הברזנו למחרת מהעבודה. אני לקחתי את שולמיתקה שתהיה בריאה אמן לניתוח ואת סתם לא היית סקטע של לעבוד אחרי ליל אמש,ובאתי אליך והיה קור וגשם כמו היום (רק שהיום אין גשם) ושחזרנו את ההופעה ומישעולית התקשרה להגיד לנו לפתוח דחוף את הרדיו ושמבקרים את ההופעה של גלי וזה היה יוסי חראסונסקי שדיבר כל כך הרבה שבחים, ואחר כך הלכנו לקניון קנינו שוקולדים לגלי וישבנו בארומה...

ואני פספסתי את זה!!!!!

איך התבאסתי, שאחרי זה שמעתי ממך על ההופעה!! זוכרת? זה היה בדיוק יומיים אחרי שהכרנו, המייל השני או השלישי ששלחת לי...
אני ויפית רצינו ללכת, זה גם היה בדיוק לפני הגיוס, אך משום מה לא הלכנו(כי נשארו מקומות גרועים)

אך איזו נוסטלגיה

כאילו זה היה אתמול , אחרי הופעה שלה אני באופריה חבל על הזמן , מאוד רוצה לראות אותה שוב לצערי להופעה בשבת לא הגיע , אבל הופעות הבאות כמובן . מחכה להופה בצוותא .

hilali1

New member
גם אצלנו ממש ממש קר

בכלל גם היום קר. היה שכבה של קרח בגינה. הלוואי והחורף הזה יהיה מושלג...

פסטיגל

אני מאוד נהנתי בפסטיגל , השנה במיוחד שירים יפים , מקווה שהפעם הראל סקעת ינצח כוכבית נ.ב : שרית היית בפסטיגל ואני לא יודעת ?

שרית7

New member
איך את לא יודעת????? אני כבר אספר

לך הכל. נ.ב אני מניחה שהתכניות למחר בערב עם עינת ויזל לא תצאנה בסוף לפועל.

שרית7

New member
נהנתי מאוד מאוד מאוד מאוד

הייתי עם לי ועם בנה של בת דודה שלי בן 13 הם נהנו מאוד ונראה לי שאני יותר משניהם אפילו. הרל סקעת היה מדהים וגם מאיה בוסקילה היתה נפלאה ממש. השירים שלהם היו הכי יפים לטעמי וגם השואו שהם נתנו היה מדהים. הם זמרים ענקיים.

למעלה