היום קיבלנו סוף כל סוף בקשה להפקדת.

Shenhavo

New member
היום קיבלנו סוף כל סוף בקשה להפקדת.

דרכונים הלו"ז המעודכן למי שמתעניין: פתיחת תיק - 29.3.06 בדיקות רפואיות - 16.11.06 והיום - 6.3.07 - הפקדת דרכונים. למי שכבר מכיר אותנו אנו דיי צופים פסיביים בפורומים ורק אם יש לנו משהו חשוב להגיד או לתרום אנו עושים זאת. בכל אופן הפקנו הרבה מהצפייה הפסיבית ועל כך אנו מבקשים להודות למנהלי הפורומים וכמובן למשתתפים שהזינו אותנו באינפורמציה ותקוות. מקווים שלאחר שנשלים בהצלחה את התהליך שלנו נוכל לסייע גם לאחרים ולתרום מנסיוננו. אנו מתכננים להגיע בסוף יוני לטורונטו ואנו פתוחים לקבל כל עצה ועזרא מהבכירים מאיתנו...

ZS CA

New member
כמה זמן לאחר הפקדת הדרכונים אתם

רשאים לעבור לקנדה ?

מקבלים את הרכונים חזרה כשבוע אחרי

ההפקדה, ואפשר לעשות לנדינג מייד. הם מחתימים את הדרכונים בימי רביעי ושולחים החוצה ביום שישי או שני.

2calgary

New member
המון מזל טוב, אבל...

משהו לא נשמע הגיוני. או שהיו לכם הקלות (הצעת עבודה, בן משפחה בקנדה, משהו אחר) או שהתבלבלת בתאריך והתכוונת להגיד שהגשתם במרץ 05 ? אחרת זה ממש ממש מהיר ובניגוד ללו"ז עליו מדווחים אנשים שקיבלו הזמנה להפקדת מסמכים/בדיקה רפואית/הפקדת דרכונים. נשמח לדעת קצת מהנתונים שלכם (מצב משפחתי, רמת השכלה, מסלול בו הגשתם וכו' תודה!

Shenhavo

New member
אתה צודק בהחלט (תוצאה של התרגשות...

מתנצל אכן 2005

2calgary

New member
אוקיי

זה נשמע יותר הגיוני. אז זה עדיין נשאר על השנה וחצי בערך עד להזמנה לבדיקה רפואית. יהיה מעניין לראות האם יש שינוי בקצב העיבוד עם הזמן nevertheless, המון מזל טוב ובהצלחה בכל ההכנות וסגירת ענינים בארץ. נשמח לשמוע על חווית הקליטה והתארגנות בארץ המובטחת :)

2calgary

New member
נכון

זה די הקפיץ אותי. אבל בסדר. גם אני לא בטוח שהייתי מסוגל לפגוע בכל המקשים במקלדת אחרי קבלת הזמנה להפקיד דרכונים. יש לי בקבוק שאני שומר להזדמנות חגיגית זו.

dana631

New member
דרך אגב

האם אתם ערים לזה שפחות או יותר בזמן הזה בשנה שעברה השגרירות הקפיאה את הליך מתן הוויזות (וחידשה אותו רק בנובמבר השנה)? האם לדעתכם הולך לקרות השנה דבר דומה?

gesus

New member
את בטח יודעת מה זה תוקף נראה

גם אם ב-100% מהמקרים בפורום הטיפול בתיקים הוקפא בנובמבר זה עדיין לא אומר שככה זה קרה באמת במציאות. הפורום הוא לא מדגם מייצג של כלל המיקרים ויותר מזה, אנחנו בכלל לא יכולים לדעת מה הולך שם בשגרירות בנוגע לכל תיק. יכול להיות שהיה להם מבול של תיקים בשלב מסוים וזה דרש טיפול מיידי ואז שאר התיקים הוקפאו. לכי תדעי מה הולך שם בכלל...

למעלה