היום קיבלתי את הקטלוג המדהים בחינם

מיץ פזי

New member
../images/Emo2.gif

אז לא צריך לשלם??? באיזה חנות קיבלת? פשוט ביקשת את זה....?

מיץ פזי

New member
נדמה לי מוריה 22

סבבה, תודה!!

SheIIy

New member
? בת"א?

מקווה להשיג אותו מחרתיים בקניון גבעתיים (חרוז) החזיקו לי אצבעות שהוא אכן הגיע לשם.

SheIIy

New member
היה קטלוג בגבעתיים!

קטלוג מוזר... רוב התמונות נראות כאילו ילדה בת 10 צילמה אותן. סתמיות לגמרי. אבל יש את רונה, אז למי אכפת.

bזוהר

New member
נתנו לך? אני ביקשתי ואמרו לי

שאני צריכה להיות במאגר הלקוחות של קום איל פו כדי לקבל אותו. אז סתם עיינתי בסבלנות בתמונות של רונה... כוסית על:)

מיץ פזי

New member
אני קיבלתי!

באתי לחנות במוריה (22...) בחיפה, שאלתי אם יש סיכוי לקבל את הקטלוג שלהם והם היו ממש נחמדים, הם כזה "בטח, זה פה על השולחן!" ונתנו לי.. בלי שום מאגר לקוחות... בכל מקרה טוב שהם לא נתנו רקדנית הזאת איזה 8 עמודים.. רונה יותר יפה
. האמת שמהסתכלות בקטלוג כקטלוג, התמונות באמת לא מדהימות. כל החנות הזאת נראית לי קצת יותר מדי "אנחנו נוקטות עמדה פוליטית ולא עושות פוטושופ לדוגמניות שלנו בלה בלה..." וקצת פחות מדי- בואו נייצר בגדים נורמלים. ז'תומרת.. יש שם בגדים ממש יפים אבל הם פשוטים כאלה. לא משהו מיוחד. והמיוחדים קצת מיוחדים מדי... (מישהו שם לב לחצאית שהופכת לתיק...?!)

bזוהר

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך.. הם ממש פלצנים!

ואיפה שאני הייתי (שוב) המוכרת הייתה ממש לא נחמדה.. "את במאגר הלקוחות?! כי אם לא אז את לא יכולה לקבל את הקטלוג!בלהבלהבלה"..שעה עיינתי בקטלוג והיא כזה עומדת לידי ומחכה שאני אצא חח חברה שלי עשתה לי מבטים של "תברחי עם זה כבר מה את עומדת פה שעה"

SheIIy

New member
אז ככה ../images/Emo3.gif

דבר ראשון - ביקשתי מחברה שתיכנס ותיקח עבורי קטלוג. להיכנס לחנות כזו ולעשות כאילו אני מתעניינת בבגדים, יהיה מיותר לחלוטין. מחירים... בשמיים. קראו לי סתומה, אבל התפדחתי להיכנס לקחת קטלוג ולעוף משם.. במיוחד בחנות כזו שבטח יעשו פרצוף. אם המצב היה הפוך וחברה היתה רוצה קטלוג, הייתי נכנסת בלי בעיות ובלי לדפוק חשבון. לא יודעת.. זה אחרת כשאת רוצה את זה. דבר שני - היא ספרה שהיא נכנסה לחנות ולא היו בה אנשים... אפילו לא מוכרות. אז היא ראתה ערמה של קטלוגים על השולחן, פשוט לקחה ויצאה משם. התבאסתי שלרונה יש הכי מעט תמונות שם... היא הכי יפה מבין שלושתן. ובחיאת, עם קצת יצירתיות הם היו יכולים להוציא תמונות מדהימות איתה! כזה בזבוז... אילו רק הייתי במקום הצלמת

מיץ פזי

New member
כל כך נכון!

באמת לרונה היו הכי מעט עמודים, והיא הרבה יותר יפה מהשתיים האחרות. וגם אני חושבת שהתמונות יכלו להיות קצת.... יותר. רונה בחורה יפה, באמת יפה. חצי מהתמונות בכלל לא רואים את הפרצוף שלה.. והשתיים האחרות רק מסתכלות למצלמה כל הזמן.. אהבתי גם איך שבקטלוג לא כתובים מחירים.. רק את התגיות המוזרות שלהם.. אופנה אג'נדה בלה בלה בלה... תכל'ס חנות די מציקה
אבל הם צלמו את רונה אז מה אכפת לי לשבת חצי שעה על ספסל ציבורי ולבהות בתמונות שלה...?

SheIIy

New member
לא הבנתי את הקטע עם הצבעים שם..

בגד must have, בגד מחומרים טבעיים... ?!

מיץ פזי

New member
תקראי מאחורה

תראי זה די מסובך..
זה מחולק לפי תגיות- אופנה, אג'נדה, סטיילינג ודרך ייצור או משהו כזה.. ולכל תגית יש צבע, וכל מיני אמרות כאלה.. ואז בכל תמונה יש תלבושת שמורכבת מכל מיני פריטים שעל כל פריט יש כמה תגיות כאלה... היה לי הרבה זמן לשרוף אחרי שקיבלתי את הקטלוג..
קיצר הרבה אוויר ופלצנות, אבל העיקר שהם לא כותבים כמה עולה כל דבר...

למעלה