היום קיבלתי תעודת הכשר לאף

היום קיבלתי תעודת הכשר לאף ../images/Emo6.gif

הבדיקה ההיסטולוגית אישרה את מה שהרופא חשב, בביקורת היום, הרופא היה מרוצה מאוד מעצמו... יהונתן נשאר אצל סבא-סבתא בראשון אחרי שהבילינו שם יחד את השבת. הוא קצת מתקשה ללכת לישון...
מנגנון ההפעלה של המזגן באוטו נשרף אז מחר מתחילה את הבוקר במוסך... אח"כ נוסעת לראות קצת בתים באיזור גוש שגב... חוצה מזה, יש לי חופש עד סוף השבוע יהונתן מילר וחבורתו מופיעים בבית הקפה בכפר, אז אולי אסכים להזמנה לפגישה (כן, כן, בחור. דוחה אותו כבר חודש...) אז אולי אוותא על הרעיון לעשות פגישת בנות נוחה אצא לי לפגישה... תשלחו לי בדמיונכם את בית חלומותי

../images/Emo6.gif

יופי טופי
טגידי , את לויכולה לעבור איזה שבוע בלי איזה משו שמתחרב? הלוואי ויכולתי להצטרף למסע החיפושים שלך , נשמע לי מקום מגניב , אבל את תעיפי אותי מכל המדרגות של הבית החדש והענק שתמצאי , בגלל הסיגריות שלי. המקום הזה היה גם מקרב את הג´וניור לאב´שלו קצת , אני חושבת. ( הלוואי שתמצאי את הטירה שאני מדמיינת לי בראשי כעת). אז אני אוהב אותך..........מ ר ח ו ק .
ותתחדשי גם על הרנדוו. שיהיה לך כייף.
והיום שלי? סוףקולסוף גמרנו לצרוב ולהדפיס ולהדביק ולהכניס לשלש מעטפות אחת בתוך השניה (לאלו שאני אשלח מחר בדואר) ולשתי מעטפות את אלו שחולקו ביד. וישבתי כמה שעות עם אבא שלי למצוא ולכתוב את כל הכתובות של "הצד שלנו" בעסק. ואני מתחילה להרגיש שאוטוטו זה מתקרב ! לוקחת נשימה ארוכה ארוכה מרגעי הרווקות האחרונים של ג´וניור הבכור ו...כן כן...אני עדיין בלי בגדים.

העקשנית

New member
אף על פיכן ולמרות הכל...../images/Emo96.gif../images/Emo82.gif

בקיצור-יצאת? נהנית? בילית? למה לא בעצם! חיים רק פעם אחת. יאללה שתמצאי כבר בית!

חחחחח, עקשנית, עוד לא ../images/Emo13.gif

אבל התקשרתי היום להזמין אותו. עוד לא בטוח שיהיה פנוי אבל על כל מקרה, שריינתי לי חברה ביום חמישי - אני הולכת לבלות!!!! המזגןבאוטו תוקן - אתמול בית עוד לא מצאתי, אבל בינתיים, אני נהנית לקנות ליהונתן חוברות וספרים לשנה הבאה... ממשרד החינוך אין מילה - כולם בחופש!!! אני חושבת שאתחיל לפעול לקבלת אישור קבוע. (אין דבר כזה!!! חחחחחחח) אבל אם מישהו יכול להשיג - זאת אני!!! וחוץ מזה, מרקיז, הכל בסדר!!! וחוץ מזה, אין שום חדש!! ומה איתכן? כולן פרשו מהבילויים? חופש!!!
קיץ!!!
שמש
וים
והגרוע מכל עוד לפנינו חחחחחחחחחחח קטן עלינו חד הוריות זהו זן בלתי מנוצח!!! (תסלחו לי, השעה.... חחחח)

העקשנית

New member
זן בלתי מנוצח-היית ערה מוקדם../images/Emo35.gif

גם לך יש נדודי שינה? אני שלשום התעוררתי בשלוש לפנות בוקר, ולא נרדמתי, ואתמול הלכתי לישון באותה שעה, וישנתי מעט, אז קמתי עייפהההההה.

עקשנית, אני ציפור לילה בדרך כלל...

כל לילה מנסה ללכת לישון בשעה סבירה ו... מוצאת עצמי פורשת לפנות בוקר
כשאני צונחת עם יהונתן, אני מתעוררת באמצע הלילה אני פשוט מסתפקת במעט שעות
נדיר מאוד שיש לי קושי להירדם או הפרעות בשינה

העקשנית

New member
ליתר דיוק-גם לי אין נדודי../images/Emo1.gif

שינה-אלא שבדיוק כשנרדמתי- היה טלפון שהעיר אותי.... וזה כבר מפריע לחזור לשינה. ובלילה הקודם-הקטנה העירה אותי, והיה לי קשה לחזור לישון, אולי בגלל החום. למזלי-בדרך כלל ישנה טוב. טפוטפוטפו

למעלה