היום קמתי ממש מוקדם...

באבו

New member
היום קמתי ממש מוקדם...

למעשה, לא ישנתי כל הלילה, אז אם רציתי, או לא רציתי, את הזריחה היפה ראיתי... אחרי איחור של יום (רק פעם אחת בחיים איחר לי... וזה היה לפני 5 שנים, עם הריון שויתרתי עליו.. ) בקיצ, קנינו בדיקה בלילה.. חיכיתי ערה עד הבוקר (בכל זאת מומלץ...) אפילו התאפקתי משעה 2:00 לפיפי, שיהיה מרוכז.. וב- 4:00 בבוקר בדקנו! ש-ל-ל-י! (אל תצעקו עלי! אני יודעת שהסכמנו לא לקנות מקלות.. אבל ב- 12:00 בלילה המעבדות סגורות.. ואי איפשר להתאפק!!) בכל מקרה, אני לא עצובה, כבר די התרגלנו.. לפעמים נראה לי שהקשר בין טיפולים והריון מקרי לחלוטין... מצב רוחי טוב! , או אפשר לומר, ליתר דיוק, די סביר.. (בינתיים.., נראה מה יהיה עם קבלת המחזור) בכל מקרה, אני שומרת את האפשרות לפתוח הודעה חדשה לבשורה שתכה בי יותר חזק! מתגלגלים לחודש חדש נשיקות לכולן, ושבוע טוב, באבו

באבו

New member
ההודעה שנעלמה..

את ההודעה הזו שישרתי במקור להודעה של "לפעמים כדאי לקום ממש מוקדם".. אבל, היא נעלמה!! אז עשיתי כעצתה של נועם, והלכתי להודעות האחרונות שלי, העתקתי, הדבקתי, והנה! הודעה חדשה.. אז ראשית, אני מוותרת על הזכות לפתוח הודעה חדשה עם קבלת ה"תדהמה" שתבוא... ושנית, הפסדתם הרבה ציורים בהודעה הקודמת, (הם לא מועתקים...) שוב, נשיקות
באבו

אז רגע - לא הבנתי...

זו הודעה ישנה או חדשה? כי אם ברגע זה את במצב של בדיקה ביתית שלילית ואיחור במחזור - עוד לא אבדה תקוותנו... כמה סיפורים כבר שמעתי על בדיקה שלילית שהביאה הריון לתפארת? (משי , חנה של ליאור ועוד רבות מבנות ישראל הטובות והמשובחות)... ואם כבר קיבלת מאז את המחזור ומדובר בהודעה ישנה - שנסי מותנייך לחודש הבא. אין ברירה , לא ככה?

באבו

New member
הודעה חדשה, איחור חדש..

אבל, הסימנים של המחזור כל כך ברורים... וחוצמזה, בפעם הקודמת, (לפני 5 שנים...) בדיקה ביתית הוכיחה חזק!! אני מעדיפה להבין שאני לא.. מקסימום, תהיה לי הפתעה
וחוצזה, קניתי את מקלון הזהב, שמדברים עליו שהוא הכי טוב ויכול לזהות הריון גם 3 ימים לפני מחזור!! איזה 3 ימים, ואיזה נעליים!! אני יום אחרי!!!!!!!!! ועדיין שלילי..

הבנתי. אז המכשפה בדרך , רק תקועה

בפקק?... יאללה , נו , שתגיע המפלצת. תעשי לה כזה פרצוף שלא יתחשק לה להגיע יותר. הכנסת אורחים? - לא במקרה שלה!!!

באבו

New member
כבר לא תקועה!! ../images/Emo61.gif

המכשפה הגיעה על-הבוקר... להפתעתי, אני אפילו לא מבועסת.. נראה לי שפיתחתי מעין עור של פיל לכל העניינים האלה.. אתמול הייתי אצל בוצ´ן בפעם הראשונה. הוא כזה חמוד... הוא נראה כמו בחור בחופשה בהוואי (לבש חולצה פרחונית..), הוא ממש מקסים!! ירד לעומק הענין, דיבר איתנו ממש הרבה, ניסה לתת פתרונות מכל הכיוונים... הרגשתי כל כך טוב אצלו, בניגוד לבית החורשת לזקיקים... מומלץ למי שמחפשת..

אני לקחתי אותה טרמפ אתמול...

(את המכשפה) ואמרתי לה, שיש כאלה שממש רוצות שהיא תגיע כבר (אני למשל) אז ש"תתלבש" עלינו ותעזוב במנוחה את אלה שממש לא רוצות אותה. מקווה שהאמרה משנה מקום משנה מזל תוכיח את עצמה
מרב

עמית@

New member
אני לא יודעת, בא לי כבר לבכות

לא רוצה עדיין לכתוב שלא כי היו פה יותר מדי שליליים לאחרונה ונראה לי שיבש מעיין הניחומים. אתמול התחילו הפרשות בצבע לא ברור (הפורנוגרפיה.. סלחו לי) אבל.. עוד לא ראינו דם, ואין כאבי מחזור, יום 14 מהשאיבה, בדיקה ביתית שנעשתה בצהריים יצאה שלילית (אלא מה?) מחר הולכים על אותו ריטואל מצער של "וידןא הריגה" מהפעם שעברה, המחזור בחזקת נעדר (עכשיו אין אפילו חום/ורוד) ויש כאבים בתחתית הבטן /שחלות אבל לא התכווצויות אבל אני יודעת שזה נגמר. מחכה עם הודעת השלילי עד שנתעשת קצת מתי אפשר להחזיר את המוקפאים? הכי מוקדם?

אולה *

New member
מצטערת. ../images/Emo4.gif

עוד לא החזרו לי מוקפאים, אבל עד כמה שהבנתי, ניתן לעשות את זה במחזור הקרוב. בכל זאת מקווה לשמוע משהו אופטימי מחר, אולה.

אוי, לא, לא שוב ../images/Emo14.gif

אני לא רוצה שנפתח אשליות, אבל אני עדיין מנסה להיאחז בשביב התקווה, שאולי דווקא הפעם הבדיקה הביתית תצא מופסדת. שולחת לך מיליון
ו
ומקווה איתך לטוב. מה שלא יהיה, אני כאן בשבילך מרב

פנינה ו

New member
עמית ../images/Emo23.gif

יקירתי ממתינה איתך משאירה קצת מקום לתקוה הלוואי - מחזיקה אצבעות חזק כבר אין כח לשליליים פנינה

שחר חדש

New member
עמית, אל תאבדי תקווה עדיין

הכל עוד יכול להתרחש. אפילו כאבי מחזור הם לא סימן לכלום. הלוואי שתופתעי. אחזיק לך אצבעות בנתיים

נועם@בת

New member
עמיתי, אני מעדיפה להנות מהספק עוד

יום אחד, ולשכנע את עצמי שכבר היו דברים מעולם. נורא מתאים לי חיובי אמיתי אצלך החודש, אז בכל זאת מחכה למרות הסיכויים הנמוכים. עדיין מחזיקה אצבעות
נועם

למעלה