היום קניתי את האבן הראשונה שלי

היום קניתי את האבן הראשונה שלי

לפני כמה שבועות נתקלתי בכתבה במקומון על חנות חדשה שמוכרת אבנים, אך לא חשבתי שזה יתאים לי. שבוע שעבר הגעתי לחנות הזאת, די במקרה, בזמן שחיפשתי חנות אחרת. נכנסתי, הסתכלתי, ודי מצא חן בעיני. במיוחד, שבתה את תשומת ליבי, אבן אחת, שלא היתה יפה בעייני, אך הרגשתי שאני זקוק לה. לא קניתי שום אבן, רציתי לחשוב על זה (כהרגלי...). היום חזרתי לחנות, הסתכלתי בצורה יותר מדוקדקת על האבנים, וגם הפעם, משהו משך אותי לאבן הזאת, ממש נגד המראה החיצוני שלה. הרגשתי שאני חייב את האבן הזאת. יש לציין, שלא ידעתי את שם האבן או את הסגולות הרשמיות שלה, באתי בכוונה בלי ידע. אז אחרי שבחרתי, מתברר שהאבן הזאת היא פיריט, וכשהסתכלתי באתר אינטרנט שמפרט את הסגולות של האבנים השונות (האתר של מיכל ויסלברג), אני יכול להבין מדוע בחרתי באבן הזאת.

RainBird

New member
אני הייתי בטיול שנתי בכיתה ח' כשקניתי את האבנים הראשונות שלי. לא ידעתי עליהן כלום. אחת הייתה אותה פיריט- אבן של אדמה מגובשת. מדהימה. והשנייה גנרטור צלול של קווארץ. אני לא יודע איפה-הן היום.

liat sa

New member
כשהייתי בת 16 נסענו לטיול באירופה

ביקרנו במכרות מלח באיזו עיר, אפילו לא זוכרת באיזו מדינה... ושם בחנות מזכרות, היא עמדה מרובעת ונוצצת - הפיריט - כמו קוביה מוזהבת ומושלמת. קניתי אותה והמון שנים היא הייתה בחדר שלי, וכמובן שכחתי ממנה. לפני חודש, הורי ביקשו עזרה בפינוי ארון ישן בביתם, וכשפיניתי את אחת המגירות , מצאתי קופסה מהמכרה מלח, עם קוביות מלח בצבעים שונים - לבן,ורוד אפור,שחור וכתום וכמובן הפיריט שלי (הרי אין מקריות בחיים), שמייד עברה יחד עם קופסת המלח לביתי. ליאת ספארק

תתחדש ../images/Emo140.gif

גמני הבנתי אתמול איך זה שלאחרונה שתיים ספציפיות קוראות לי....
הכי מגניב זה ששתיהן גם קשורות אחת לשניה - לדעתי לפחות שום דבר לא קורה סתם, גם לא זה שאתה פה בפורום "פתאום" תודה שהזכרת לי את הפשטות המופלאה הזו

למעלה