היום קניתי את העיתון "ידיעות אחרונות"

jackie111

Well-known member
כדי לקרא את התחקיר של רונן ברגמן על
האשם האמיתי במחדל שהתפוצץ ב10 באוקטובר
וממשיך גם היום.

כדי לקרא את התחקיר של רונן ברגמן על
האשם האמיתי במחדל שהתפוצץ ב10 באוקטובר
וממשיך גם היום.

כמו שאמרתי,הימנים לא רצו לוותר על השטח - מה שסעודיה רצתה.

ביבי אמר בו נתחכם ונעשה כמו שקיסינג'ר החונך שלי עשה,נעשה את המצב ממש גרוע ואז לא

תהיה ברירה אלא להחליט - ז"א לא להשאיר את המצב כמות שהוא.

הפרבולה1

Well-known member
איזה שטויות שמאלניות - עלק פיספסנו הזדמנות לשלום עם סעודיה שדרישותיה הם נסיגה לקוי 67 כולל ברמת הגולן , טוב שנתניהו "החמיץ" את אותו שלום מפוקפק שבה היינו פוגשים את החיזבאללה על שפת הכינרת ואת יו"ש הופכים לעוד עזה עם גבול של 400 ק"מ.

אגב זה אותו רונן ברגמן שכמעט סיכל את מבצע הביפרים עם ההדלפה ש"ישראל הולכת לעשות צעדים פזיזים" , מענין מי הדליף לו ( אולי יואב גלנט ? ) , מבצע הביפרים היה המפנה במילחמה מול החיזבאללה שהיציל את הגליל ואת מדינת ישראל.

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member
מה הקשר בין זה לביפרים?
ההדלפה לרון ברגמן היתה יום לפני מבצע הביפרים שבבי אישר בנוגוד לרוב המערכת הבטחוני כולל גלנטץ
אם כבר הפוך,צעדים פזיזים חיזק את האמון של נסראלה שישראל בפאניקה.
במסגרת אותם "צעדים פזיזים" חיסלנו את נאסארללה ואת יורשו.
רונן כמובן סוכן של השב"כ.
רונן הוא סוכן של ממשל ביידן והוא ניסה לגרום לביידן לכבול את ידינו עוד יותר , מזל שביבי לא נכנע לגמרי לגחמות של ממשל ביידן העוין , נכנס לפילדלפי, כיסח את החיזבאללה ...

Harrington

Well-known member
מנהל
איזה שטויות שמאלניות - עלק פיספסנו הזדמנות לשלום עם סעודיה שדרישותיה הם נסיגה לקוי 67 כולל ברמת הגולן , טוב שנתניהו "החמיץ" את אותו שלום מפוקפק שבה היינו פוגשים את החיזבאללה על שפת הכינרת ואת יו"ש הופכים לעוד עזה עם גבול של 400 ק"מ.
זה סתם רדידות תקשורתית רל"בית ברמות הרגילות שלה. דחילק, אנחנו מדברים על סיטואציה בה אך ורק בשל זהותו של ראש ממשלת ישראל הנבחר מישהו מדבר בכלל על אפשרות לאיזשהו הסדר בין ישראל לסעודיה. ואז מאשימים אותו בכך שהוא מנע זאת :). במלוא הרצינות, אני לא יודע אם זה מגיע מהרדידות השגרתית (אך האין-סופית) של התקשורת הישראלית או מהרל"ביות שלה. אבל רק לחשוב שיש אנשים שקונים את סיפורי הסבתא האלה ועוד מוכנים להשקיע ממיטב כספם בשביל לקרוא אותם :). פשוט לא יכול שלא להפסיק לצחוק כאן :).

זה דומה לכך שיעמידו ראש ממשלה שהתשקורת הישראלית הממסדית תוקפת אותו 24/7 מאז שנכנס לפוליטיקה לדין על אך שהוא קיבל סיקור אוהד מהתשקורת הישראלית הזאת :). מטורף באותה מידה.

דורי 1981

Well-known member

היום קניתי את העיתון "ידיעות אחרונות"​

דפוס הפעולה של נתניהו ברור. לא ראיתי, לא שמעתי, לא ידעתי. במקומו הייתי טוען לאי שפיות (דבר שקרוב למציאות). איך כתב בן כספית פעם? הוא לא צריך להנהיג מדינה, אלא לשבת בדיור מוגן עם פיליפיני צמוד. הייתי מוסיף גם אזיק מעקב אלקטרוני.

למעלה