היום קניתי טבק אבל אני מפחד שקניתי

kranves

New member
היום קניתי טבק אבל אני מפחד שקניתי

זיוף.. בהתחלה הוא רצה 5 על חבילה קטנה אחת(של נח'לה) אבל הצלחתי להוריד אותו ל3.5. האם ישנה סבירות שהוא מכר לי זיוף?(הוא טען שהוא מכר לי את זה ממש בלי רווח ושמלך הנרגילות כנראה גנב את הטבק שלו עם הוא וכר את זה ב3.5(סיפרתי לו שמלך הנרגילות מוכר ב3.5 ורק אז הוא הסכים להוריד...)) ועוד שאלה...איך אני מערב טבק? כאילו אם אני רוצה לעשות תות בננה, איך אני עושה את זה?

gilsasson

New member
באיזה חנות קנית את הטבק הזה?

איך לערב טבק? קח 2 טעמים ותערבב אותם רגיל.

gilsasson

New member
יש סיכוי שזה טבק מזויף ויש סיכוי

שהטבק פג תוקף ויש סיכוי שהוא טוב. אני מציע לך לקנות טבק מעבד באום כולתום ומחוסיין. שם אתה יכול להיות רגוע שזה טבק טוב.

kranves

New member
שמע.....אתמול פתחתי מהטבק הזה

שני ראשים.....אחד ענבים ואחד לימון. הענבים היה לא משו מיוחד, יש טעם אבל קצת חלש, ממש מה שציפיתי מהריחל החזק מאוד שיצא מהקופסה כשקניתי את הטבק(למרות שאמרו לי פעם שענבים רק עושה ריח מהקופסה אבל זהנ לא טעם חזק(זוהי פעם ראשוה שעישנתי ענבים ולימון). הלימון היה פצצה, ממש ממש טוב! טעם חזק. כשפתחתיאת הקופסה אז הניילון הפנימ(האמצעי יעני, חלא הניילון שממש עוטף את הטבק) היה של נח'לה והכל, היה רשום וזוהי האריזה ברגילה של נח'לה. האם בכל זאת יש סבירות שזה זיוף? איפה זה אום כותלום? גם בשוק? באיזה רחוב ואיזה מספר?

gilsasson

New member
כמו שאמרתי, הכל יכול להיות.

מה אני אגיד לך.. אם אתה רוצה להיות בטוח אז תביא לי או למשהו אחר שמבין שיבדקו לך. אום כול תום הוא לא בשוק אלא ברחוב יפת עצמו ראה תמונה

למעלה