היום קרה לי נס משמים

virus2

New member
היום קרה לי נס משמים

נסעתי בריכבי לעבודה במסלול הרגיל. נכנסתי לכיכר תנועה לא ראיתי שום רכב שנוסע בכיכר. כשניכנסתי לכיכר פתאום פגע בי רכב מאחור. זה ממש נס. קודם לא היה רכב ופתאום יש ממש נס משמים.

virus2

New member
הנס קרה לי בעקבות הפורום.

כשנסעתי לעבודה חשבתי על מה שכותב תולעת. ותוך כדי מחשבה על כתיבתו ארע לי הנס המופלא משמיים. הרי דבריו כל כך ברורים, דבר יוצא מדבר, הוא משוכנע כל כך במה שכותב וזה גורם לניסים. נישמתי נעתקת למיקרא דבריו.

lolibror

New member
איזה צירוף מקרים!!! שעת רצון היא זו

לה'... יען כי היום בעבודה, בעודני מערבבת כלאחר יד את ה"נמס בכוס" החביב עלי, אני מגלה כי למרות שעל האריזה כתוב באותיות קידוש לבנה "ברוקולי", אז בשניה בה נגעו המים ה(כמעט) רותחים באבקה שנחה לה בקרקעית הספל... התחוור לי לאסוני כי המרק הוא למעשה מרק עגבניות בתוספת קרוטונים פעוטים. אני חוזרת: פעוטים!!!. מיד פניתי למקורות! ולאחר עיון והגות הגעתי למסקנה שה' חולל למעני מכת מצריים קטנה. מעין "אזהרה ראשונה" לבוסים שלי. הבנתי ת'רמז ולא נגעתי במרק. לעומת זאת, כופפתי מעט את קומתי, העלתי על פני סבר חמור ועגום וניגשתי לחדרה של המנהלת בצעדים כושלים. "מרגישה לא טוב" לאטתי. "לכי הביתה" הפטירה כלפי בטינה. יציאת מצריים!!!! קילפתי שכבה, מרחתי ליפסטיק, פיזרתי ת'קוקו ושעטתי לדרכי! (וכל זאת, בלי להקדיש אפילו שניה אחת של מחשבה לתולעת... נו, מה תגידו על זה? נסתרות וגו').

L7

New member
ריבוי הניסים מצדיק פינה בנושא.

אם זה לא פעמי משיח אז אני לא יודע פעמי משיח מהם. מרק עגבניות - לדעתי יש בו משהו לא כשר ולא יהודי. כמו התולעת - יצור לא כשר ולא יהודי , המתפתל ולא מוצא את דרכו. חי במקומות חשוכים ואוכל נבלות .

virus2

New member
הערב ממש הערב קרה לי עוד נס

בעודי גולש לי באינטרנט קורה לי נס משמיים כאשר קראתי דברי תולעת אחת. לא שמתי לב ופתאום ראיתי סנדוויץ על השולחן לידי. איך הוא הגיע לשם? הרי אשתי בחדר השני? ואם יש סנדוויץ למה אין תה? ממש נס משמים. נס אחר ממש רציני הרבה יותר - קרה כשהזזתי את העכבר ומה רואות עיני צלב רץ על המסך. איך הוא זז? ניסיתי לתפוס את הצלב הזה כשהזזתי את העכבר ברח הצלב!!!! זה לא משהוא שקשור לנשמה של המחשב? אולי הוא בכלל נוצרי ימ"ש? לקחתי עיתון גלגלתי אותו והסתכלתי דרכו העכבר הפסיק לזוז אפילו כשצעקתי עליו. אבל כשפתחתי את שתי העינים והסתכלתי דרך העיתון קרה משהוא יותר מוזר לצלב הוא עדיין לא זז!!! אני לא מבין את המחשב הזה אז זו ההוכחה שיש לו נשמה.

לצערי הייתי היום רק "קרוב" לנס...

בגלל ה-C++ המטופש הזה (לעומת ה-MUMPS הנחמד, שהוא לפחות מודולרי, כלומר כל תכנית לפחות ברור היכן היא מתחילה והיכן מסתיימת) היגעתי למצב אבסורדי לחלוטין, למשהו שפשוט לא יכול להיות. נס! אבל לבסוף, כמו תמיד, אכזבה החליפה את "המסתורין". התברר ש"המטופש" בכלל לא היה ה-C++, אלא כותב הודעה זו.

זו שגרה מקצועית בלבד.

C++ ו-MUMPS הן בסה"כ שפות תכנוּת, ו"הניסים" אכן קורים לנו בעבודתנו מפעם לפעם, והסיבות יכולות להיות שונות ומשונות. למשל, הייתה גרסה ישנה של תכנה מסויימת, שאת גרסאותיה החדשות אני פיתחתי. תכנה זו, בין השאר, מתקשרת במודם למקום מסויים ומחליפה נתונים. ובכן, אצל אחד הלקוחות התקשורת לא עבדה. זה היה מודם חיצוני המחובר לקו טלפון רגיל. בדקו את המודם מכף רגל ועד ראש ולא מצאו את התקלה, ואותה גרסה ישנה של התכנה לא סיפקה הסבר לסיבת התקלה. עד שמישהו תקע באותו קו מכשיר טלפון רגיל, חייג ושמע הודעה קולית: "בזק שלום. הקו מנותק בגלל אי תשלום". היו גם מקרים שהמנקים פשוט הוציאו במקרה את חוט הטלפון, והלקוח לא הבין מדוע אין תקשורת, למרות ההודעה הברורה של התכנה. כמובן יותר מעניינים "ניסים" שאינם קשורים בחומרה, אלא בשגיאות היגיון שלנו, שכמה שהן יותר טפשיות, כך אנו יותר מתגאים בהן.

lolibror

New member
נכון. כמה עצוב...

ואנושי. כל שנותר לנו כעת הוא להמר מתי יגלו המאמינים שגם ההוכחות שלהם לקיום האלוהים הן בבחינת "המנקים הוציאו במקרה את החוט".

זה דווקא הימור בטוח

הם לעולם לא יגלו זאת. גם לא תמיד הפתרון כל כך פשוט כמו במקרה של החוט. וחוץ מזה, תמיד יהיה אפשר לנסח שאלות חסרות היגיון כמו "מדוע 1 ועוד 1 שווה 2"? ולטעון שהתשובה היא רצון אלוהים.

lolibror

New member
זה גם ההימור שלי...

מה גם שכדי להפסיק להאמין באלוהים צריך "שווה ערך" שימלא את החלל הגדול שהוא ישאיר אחריו. את החלל הזה יוכל למלא אך ורק... אלוהים אחר.

lolibror

New member
לא נראה לי...

שאדם מאמין ילך לפסיכו' ויתלונן ש: "יש לי בעיה נוראית! אני כל הזמן מאמין בה' ולא מצליח להפסיק עם זה!". יותר אנשים דווקא יגשו לפסיכו' בגלל שהם הפסיקו להאמין במשהו (ולאו דווקא באלוהים) ולא ההיפך. אין תחליף לאמונה פרט לאמונה.

L7

New member
צריך לעודד את זה. 100,000 סטיקרים

עם המשפט "יש לי בעיה נוראית! אני כל הזמן מאמין בה' ולא מצליח להפסיק עם זה!".נצליח להגיע לגן העדן של האתאיסטים.

גאיוס

New member
הסטיקר הונצח בדף הפתיחה של הפורום..

אם תרצי לשנות גם כותרת........שלחי מחדש עם כותרת אטרקטיבית........

למעלה