היום,קרן נמצאת בתכנית "שניים" של

היום,קרן נמצאת בתכנית "שניים" של

ערוץ הבידור..היא תראיין את דידי הררי....

עדי C

New member
../images/Emo23.gif בשעה 21:35 ושידור חוזר 00:20

ממש מחכה לזה

אישרו לנו להעלות 5 דקות

מתוך התוכנית לפורום.. איזה כיף. אז למי שמקליט.. תזכרו רק 5 דקות בדיוק.. אסור שניה מעבר לזה ורק אחד יוכל לעלות מן הסתם... אז מי מקליט?

למד לשרשר../images/Emo13.gif

א. למה להודעה שלי?היית צריך לשרשר להודעה הראשית ולא לי
ב. זה צריך להיות

Dark chocolate

New member
../images/Emo99.gifאאאאאאאאאא../images/Emo211.gif

*הלם קרן
* *הלם טוטאלי קרן
* *הלם קרן תעשי לי ילד ודחוף%$#@@#@!!
*

אף אחד לא ראה את זה ../images/Emo12.gif

היה מקסים קרן שתתה יין
היא לבשה אותה חולצה כמו בהופעה של צוותא שהיה ב25.7 דיברו שם על אוסף צפרדעים של קרן
קרן לדוגמא גם דיברה עם דידי על תחרויות שעשה דידי במהלך התוכנית רדיו כמו הגדלת חזה ושאלה מה היה קורה אם היא היתה זוכה ?היתה מקבלת הקטנה?
היא דיברה גם על הקטע שהיא כתבה שירים והזמרת כמו מיקי מסיקה מקבלת את הקרדיט אבל לה זה לא מפריע כי היא חברה שלה
היא דיברה גם על איתי, שבאה המנקה והיא קלטה את איתי בדירה והצחיק אותה שזה אותה אחד מהשיר...
היה נחמד לראות את התמונות של הילדות, שחלקן כבר יש פה בתוכנית ולראות את האיחוד שעשו עם המידע על דידי (בזמן שדידי היה XXXX קרן היתה בת 9 וניגנה על חליל...) או גם לדוגמא שדידי אמר שכל הזמן אומרים לו שהוא מרייר על קרן, שהכל כזה אקטיבי בתוכנית אבל ברגע ששם את השיר של קרן הוא נרגע (כמו שאני עם מיקי
) גם דיברו על נושאים רציניים, כמו השאלה איזה מחלת נפש נראה שיש לכל אחד מהם (קרן ענתה שזה מתבטא ברגיעה שישר שניה אחר כך יכולה להיות אקטיבית) הם גם דיברו באיזו שהיא דרך על מיניות(דידי שאל אותה מה יותר- סקס סמים או רוקנרול- קרן אמרה רוקרנול
) בקייצור היה מצחיק ומעניין, נראה היה שיש קשר טוב בין דידי לקרן, שהם מרגישים בנוח ונינוחים.... בקיצור חפרתי, אני נהיית כמו ריי'צל, זה מדבק

למה אפחד ../images/Emo35.gifאני ראיתי../images/Emo44.gif

חחחח זה היה מצחיק ....נהנתי מאוד.............................................................................שאלו אותה אם היא קיבלה גילויי אהבה...מוזרים שהם נוטים להטרדה...חחח היא אמרה שלא.. שהיא קיבלה מחמאות..על זה שהיא רזתה אם אני לא טועההה

נכון

המשקל תפס מקום די מרכזי ומשמעותי בשיחה אבל נראה לי גם בחיים גם בהופעות היא מדברת על זה די הרבה

כן תודה. את הקטע הכי יפה לדעתך

אבל שיהיה בדיוק 5 דקות... אני שומרת מאוד על החוקים שלא יהיה בלגאן... שמחתי מאוד שאשרו לנו גם את ה-5 דקות האלה. זה אחלה.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני מנסה למצוא 5 דק'..זה קשה!

הראיון היה ממש טוב..

למעלה