היום קשה לי מאוד

גל213

New member
היום קשה לי מאוד

מחר מור היה צריך לעלות לכיתה ו לסיים יסודי והוא לא זכה. הגעגועים שורפים אותי מפנים.עומר בני השני רוצה שאני יבוא לבית הספר עם ליה הקטנה להראות אותה לחבריו. מאוד קשה לי ללכת לבית הספר,מאז שמור נהרג לא הייתי בבית הספר. כל העידכונים עם המורה של עומר נעשו טלפונית.השנה אין לי ברירה אני צריכה להתעלות על עצמי וללכת לשם . גלית

דליה ח

New member
גל, תגייסי את כל כוחות הנפש בשביל עומר

אין לנו ברירה, אני מאמינה שכמו שכתבת תתעלי על עצמך ותלכי, ועומר יזכור לך את זה כשיגדל. ואני מדברת מנסיון בעבר הרחוק. אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך חיזוק וחיבוק.....................דליה

שרון123

New member
האמת היא שאין לנו ברירה ממש

שבוע אחרי שירדן נפטרה, הבנים התחילו ללמוד בביה"ס. אמנם זה בי"ס בו היא למדה רק שנה אחד, ואח"כ עברה לבי"ס אחר(כי היתה בו כיתה טיפולית קטנה), אבל בשנה ההיא ירדן היתה בדיוק באותה הכתה אליה הגיע שקד. זה קשה נוראאאאא. בעיקר כשרואים את ילדי הכתה שלה ואת החברות שלה לשעבר. אבל אין לנו ברירה. הילדים שלנו זקוקים לנו, ובמידת האפשר אנחנו חייבים לגייס את כל הכוחות ולהיות שם עבורם. גם להם קשה מאד. תשמחי שעומר המקסים והחכם גאה באחותו ורוצה להשוויץ בה. תנסי אולי להגיע רבע שעה מוקדם יותר, כך שלא תאלצי לפגוש את החברים של מור, תכנסי איתו ישר לכיתה, ותצאי מביה"ס רק אחרי הצלצול, כשהם כבר יהיו בכיתות.

eaz1514

New member
../images/Emo7.gif יום קשה, תחזיקי מעמד אנחנו כאן.

אילנה אמא של רונן

גל213

New member
תודה לכולם על התמיכה

החלטתי עם עומר ששבוע הבא יגמר הבלגאן של כיתות א והביא את ליה לבית הספר במהלך שיעור,כי קשה לי לפגוש את כל החברים של מור. גלית

חיה אש

New member
גל כל כך מבינה אותך

האמת היא ששנה שעברה עוד איכשהו...אבל השנה דניאל בכיתה ה' והמחנכת שלו היא מחנכת שאני מאוד מאוד מעריכה אבל היתה המחנכת של גיא במשך שלוש שנים....היא דיברה עם דניאל לפני תחילת השיעור על כך ודניאל בניגוד לפעמים אחרות סיפר לי והזכיר את השם גיא שלו כל כך קשה לאמר.... ובכלל שבוע קשה ..שבוע בו הגיע פרוטוקול סיכום מהפרקליטות הצבאית ללא שום חידוש ...סתם משהו סתמי ....אין מסקנות כי המשטרה עדיין לא סגרה את התיק... אז קבעו לי פגישה עם הקצין החוקר במשטרה ו...זה ראה פלא...בדיוק ביום הולדתו של גיא ב 8.9.....לפני שנה ביום הולדתו הגיע ה"נגב" שלו שנשלח כחודש וחצי על ידו לתיקון ...מין צרופי מקרים לא מובנים. כן אין לנו ברירה אלא להתעלות ולו למען ילדינו ...

חיה אש

New member
שכחתי לספר

שדניאל נולד גיא היה בכיתה ה' ...גיא כל כך רצה אח שיהיה כמוהו וכשהוא נולד הוא התעקש שאביא את דניאל לבית הספר ...והמורה אישרה אפילו להביא קרמבואים לכל הכיתה וכך עשו כולם "הכרות" עם דניאל כשהוא בן חודש בלבד.

גל213

New member
חיה

הבאת לי רעיון ,לבוא לכיתה ולהביא קרמבו רק אני לא יודעת אם יש עכשיו בחנויות ,ביוני שילדתי היה סוף שנה אז שלחתי עוגה. אצלי נסגר התיק בפרקליטות ,כי הגעתי להסכם פשרה חבל על הזמן גם ככה הנהגים פה לא מקבלים שום עונש. גלית

למעלה