היום ראיתי את יה ! ! !

היום ראיתי את יה ! ! !

כן כן כן ...זו לא עוד כותרת צינית והזויה אלא האמת לאמיתה!!! היום ראיתי את יה.... אוקיי זההולך ככע- היום התחיל מוזר מההתחלה..קמתי שפוכע ולא היה לי כוח להחליף מכנס אז באתי עם המכנס פיג'מע המגניב של חברה שלי (שבגללה ראיתי את יה...) הקיצר אח"כ העייפות הפכה להיפר אקטיביות ובין השיעורים ככע החלטתי שאני מחוליסטית וקיפצתי ברחבי המסדרון, מדלגת, הופכת לבלרינה וכו' וכו'....הקיצר שמתי רגל על המעקה כמו שעושים על קורה בבלט ואז הרמתי עוד רגל כזה.. עכשיו,השכבה שלי בקומה האחרונה בבצפר..אז פתאום באה חברה שלי (בעלת הפיג'מה) וקופצת עליי מאחורה בחיבוק... ואזזז...עפתי קדימה משום מהההה...ואני על מעקה יענו....אז לרגע ריחפתי באוויר לשבריר שנייה והיא מהר תפסה אותי בחולצה ומשכה אותי אחורה אמריקאית!!!!!!!!!!!!!! ואני קולטת את חברות שלי צורחות עליה "יא משוגעתתתת היא כמעט נהרגה עכשיו היא כמעט עפההה 2 קומות למטההה" זו הייתה שנייה מפחידההההההההההההה וראיתי את יה וחיי עוברים לפניי זהו...היית יצריכה לשתף כדי להחזיר את הפעימה החסרה ללבי...חח אני בספק אם מישו קרא עד הסוף ואל תנסו את זה בבית!

ווואלקקקק

חחחח טיפשע....את רואה שאת לא בנויה להיות רקדנית כמוני?! חחח אגב!!! מחר משחק...=) ז'תומרת שמחר אני מעודדת! חחח ye motherfuckers!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) כולי בכיף.. אהממפפפ + כן גם אני גיליתי את יה לפני חודשיים בערך כשכמעט התהפכנו / נתקענו בעמוד / נתקענו בגדר (עוד לא הבנתי מה קרה העיקר שחברה שלי השתלטה על האוטו) ועוד הייתי מאחורה בלי חגורה...=/ אבוי!!!!!! "מדליק מי שמקליק ראשון"! והתהפכתי לי שם מאחורה.. פחדדדדדדדדדד

סתמי אני רקדנית סטפס ../images/Emo107.gif

בהצלחה בעידוד פקאצה וגם לבצפר שלי יש מחר משחקקקק מול פתח תקווה נראה לי..אז זה לא אתם מסתבר

לא אנחנו מחר נגד רמת השרון או רמת ג

ן משהו עם "רמה"...או שלא קיצר- בדיוק היום דיברנו על זה שחברה שלי רקדנית סטפס חחחח מצחיק... =) טלפתיה בשקל

InfernalMajesty

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"משהו עם רמה"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בהצלחהההה YOYOYOYO

אאאאאאאאאאאאאאללללללללהההההההה

ניצחון מוחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רצת השרון כאלו גרועים...בעצם...אנחנו היינו כאלו טובים!!!!!!!!!!! =)) בקרוב-...התמונות!! =) יייאאאאאאא תקשיבו אתם לא מתארים לעצמכם איזה כיף היה!!! זה הרי לא המשחק הראשון שאני רואה של הגימנסיה מן הסתם אבל זה המשחק הראשון שאני מעודדת...פאקא היה מעולה!!! פול פדיחות ופאשלות וריקודים לא מובנים באמצע הבמה...חחח קיצר מה שמעניין זה שניצחנו אותם בהפרש של איזה 30 נקודות!!! נבחרת גימנסיה ראשלצ שולטים! עדי- מה קורה עם התיכון שלך? ניצחו? אולי ניפגש באחד המשחקים אה? =)

הממ וואלה זה משחק בפתח תקוה

וההסעות יצאו רק לפני שעה.... באסה לא ידעתי שהיו הרשמות, הייתי נוסעת..אבל לא נורא יהיו עוד הרבה כע אולי נפגש (=

sHotZy M

New member
הא יודעת על מה שהיא מדברת....

הנבחרת של הגמנסיה באמת שולטים
ואני יודעת.... כי גם אני למדתי שם
הם ניצחו ב99% המשחקים שהם שיחקו בהם עד היום... יאאאלללללללללללהההה!!! והדרוש, אם היתי יכולה הייתי באה לראות אותך מעודדת יא כוסית על שכמוך!
הדר! תעשי לי ילד חמוד עם פונפונים!

חחחחח מורוש שלי!!!

איזה כיף היה...את לא מתארת לעצמך...!! פשוט אין על הנבחרת שלנו...אין! וכמה שאת שנאת את המועדדות לא נורא...אותי את אוהבת!!! =) קיצר-בבראשית אני יעשה לך ילדים עם פונפונים ..=) דונט ווארי סמי הורי.. חחח יאלה עפתיייי

DidjiT

New member
יאאאא..

אבל יותר שווה לראות את יה שאומר כל היום "אההה..קיטשיצ.."..חח הבנת משהו? אוי הוא כה מאגניב

../images/Emo121.gifנירא בשלמותו

הזכרת לי את אח שלי איתי בקומה למעלה איתו ואז התחלנו לרדת, הוא תפס אותי הפך אותי והחזיק ברגליים בצד השני של המערה ככה שהמצב כזה: אח שלי על המדרגות ואני בגובבה של 3 מטר תלוי באוויר וחברה שלו צורחת: אלעד תוריד אותו אלעד אלעד...... ואני עם חיוך כזה:
על הפנים משום מה...

למעלה