היום ראיתי וידאו

היום ראיתי וידאו

מסתבר שאחת ההרקדות מארחת פוליטיקאים במסגרת ההרקדה, אני חושבת שהיה גם שלב שאלות חוץ מלחיצות הידיים והסלפים

מה אתם חושבים על התופעה?

y0el

New member
חמישי פוליטי

גם אני ראיתי את הוידאו..
האמת.. בהתחלה לא ממש נראה לי הקטע להזמין פוליטיקאי להרקדה...
מאוחר יותר העלה אותו מרקיד פוסט בפייסבוק שבו הוא מסביר את העיניין.
ההסבר בקצרה : חשוב לו להעלות את המודעות בקרב הפוליטיקאים לנושא ריקודי העם.. והוא "מנצל" את תקופת הבחירות לצורך כך.
לסיכום.. אני בעד

יואל ממש פגעת לחשיבה שלי

גם אני שאלתי ענין מין שאינו במינו.
אני מודה אני לא עומד עי הבמה ומאזין.
אבל אחכ מצפיה בבסירטונים זה לא רע בכלל
ולהביא פוליטיקאי שירגיש מקרוב ואולי זה יעזור
להם לשנות חשיבה,אני לא מוצא פסול.
וגדי מצוין בתור מראיין.

dudusapir

New member
מה הפוליטקאים אמורים לעשות עם ריקודי העם?

מה הקשר?
מה הפוליטקאי אמור לעשות עם ריקודי העם?
מה זה "ירגיש מקרוב?"
למה אתם מצפים בדיוק?

משהא11

New member
dudusapir פוליטיקאים יכולים לעשות הרבה, בעיקר תושבי העיר.

אני מודה כאן שהזמנתי פעמיים, בשתי הבחירות שקדמו לבחירות האחרונות שלפני שנתיים, פעילים פוליטיים, תושבי העיר ראשון לציון, בעיקר בעלי תפקידים חשובים בעיריה לאולמות בהם רקדתי. ובתקופה אז היו מעט אולמות ברמה נאותה.
הם באו ברצון כי רצו שנציג אותם לפני הרוקדים - מצביעים פוטנציאליים בבחירות - ואני רציתי לשמוע הבטחות יחד עם עוד רבים מהרוקדים שיעשו שיפורים באולם אם במיזוג, אם בפרקט ואפילו בשרותים. וזה עבד. זה גם פתח דלת בבעיות נוספות ולתלונות אחרי הבחירות שבטלפון אחד או בביקור אפשר היה בהמשך לשפר ולסדר דברים נוספים שצצו.
בואו לא נשכח שהבעיה המרכזית של המצביעים היא שמבטיחים להם אלפי הבטחות ולא מקיימים. הדלת הפתוחה שהייתה לי אצל הנבחר בעיקבות ההכרות הזו, גם אחרי הבחירות פתרה לא פעם בעיות בנושאים שונים אפילו של
רמקולים ורעש.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

בפוליטיקה העירונית

לבעיות שתארתי אכן יש כוח רב
&nbsp
אבל צפיתי באחד הסרטונים ואני תוהה האם הקהל הקשיב או הלך לשירותים, להכין קפה או לשתות בזמן הזה כי לא רואים אותו בסרטון
לא ברור האם יש ענין של הקהל ואני בהחלט מקוה שיש כיון שחשוב שכל אחד מאיתנו יקדיש זמן ומחשבה לגבי הפתק אותו יטמון בקלפי ב-17/3

למעלה