על שיחרורו של מרדכי ואנונו...והזכירו את כל הגורמים שרואים בו כגיבור. ואז הייתי בהלם:בתמונה הראו את דיוויד גילמור מחזיק גיטרה,והקריין אמר: "להקת הפינק פלויד אפילו הקדישה לואנונו שיר" למישהו יש מושג על מה מדובר?
מעלה שגילמור אמר בראיון אחד שהוא השתתף בהפגנה מול שגרירות ישראל, בתמיכה בואנונו, שם פרט עלי גיטרה. הוא לא פירט איזה שיר הוא ניגן, אך אמר שהוא תומך בואנונו ומטרותיו, והביע את תמיכתו בפומבי בכמה ארועים. אני אנסה למצוא עוד פרטים.
זה היה לפחות כך אני זוכר, ארוע שרוברט וואיט חברו של גילמור אירגן, לפחות עד כמה שאני הצלחתי להבין הוא זה ששיכנע את גילמור להופיע באותה הפגנה. וואיט אגב הביע במספר הזדמניות את תמיכתו בואנונו (זה אני או שזה איות נורא מוזר?)
אינ בעד פירוק הנ-ש-ק הגרעיני. (ואני מדגישה הנשק הגרעיני כי יש דברים אחרים טובים שעושים עם אנרגיה גרעינית...). אבל וענונו הוא בוגד שפל, הוא בגד במדינה שלו ובכלל לא עשה את זה בשביל אידיאולוגיות, אלא בגלל בצע כסף ועוד כל מני... אבל אני לא רוצה להיכנס לזה...
פינק פלויד ידועים בדעות שמאלניות... אני לא מפתלה... את האמת... גם יש כל מיני לכלוכים על בגין בפיינל קאט.. אני בטח לא הראשון שאומר... האייטיז אלו השנים הכי רעות בתולדות הלהקה הזאת!