היום ראיתי תוכנית בערוץ 8

N a V e

New member
היום ראיתי תוכנית בערוץ 8

על שיחרורו של מרדכי ואנונו...והזכירו את כל הגורמים שרואים בו כגיבור. ואז הייתי בהלם:בתמונה הראו את דיוויד גילמור מחזיק גיטרה,והקריין אמר: "להקת הפינק פלויד אפילו הקדישה לואנונו שיר" למישהו יש מושג על מה מדובר?

לא שמעתי על זה מעולם

אבל הכל אפשרי... מרבית תומכיו של ואנונו הם בבריטניה, בגלל שיש שם ארגון גדול התומך בפירוק נשק גרעיני, ושיש לו תמיכה רחבה בציבור.

חיפוש מהיר בגוגל

מעלה שגילמור אמר בראיון אחד שהוא השתתף בהפגנה מול שגרירות ישראל, בתמיכה בואנונו, שם פרט עלי גיטרה. הוא לא פירט איזה שיר הוא ניגן, אך אמר שהוא תומך בואנונו ומטרותיו, והביע את תמיכתו בפומבי בכמה ארועים. אני אנסה למצוא עוד פרטים.

melancholy man

New member
הכל וואיט אשם ../images/Emo13.gif

זה היה לפחות כך אני זוכר, ארוע שרוברט וואיט חברו של גילמור אירגן, לפחות עד כמה שאני הצלחתי להבין הוא זה ששיכנע את גילמור להופיע באותה הפגנה. וואיט אגב הביע במספר הזדמניות את תמיכתו בואנונו (זה אני או שזה איות נורא מוזר?)

Amit Gal

New member
בדיוק ראיתי את זה עכשיו.. לפני שעה

ובאתי לרשום פה...

נימרודל

New member
אוויייייש!

אינ בעד פירוק הנ-ש-ק הגרעיני. (ואני מדגישה הנשק הגרעיני כי יש דברים אחרים טובים שעושים עם אנרגיה גרעינית...). אבל וענונו הוא בוגד שפל, הוא בגד במדינה שלו ובכלל לא עשה את זה בשביל אידיאולוגיות, אלא בגלל בצע כסף ועוד כל מני... אבל אני לא רוצה להיכנס לזה...

Miss CB

New member
The Gnome... ../images/Emo8.gif

I want to tell you a story.. about a traitor man, if I can, a man named va-a-nooo-nooo...

Miss CB

New member
כמובן שכחתי את החלק החשוב ביותר

And then one day, hooray, another way for men to say *מצונזר, סודות מדינה*

למרות שאני לא חושבת שפוליטיקה

צריכה להידון בפורום, לדעתי להזכיר את The Gnome ואת מה שמו באותו משפט, זה חילול הקודש.

Miss CB

New member
קחי את זה בקלות ציף

dont let the sound of your own wheels drive you crazy
הכל בצחוק

ArNoLd LaYnE

New member
אגב אני חייב לציין

פינק פלויד ידועים בדעות שמאלניות... אני לא מפתלה... את האמת... גם יש כל מיני לכלוכים על בגין בפיינל קאט.. אני בטח לא הראשון שאומר... האייטיז אלו השנים הכי רעות בתולדות הלהקה הזאת!

OzzzzzY

New member
תלוי איזה סוג של מוזיקה...

שנות השמונים למשל היו השנים הכי מוצלחות של המטאל...

למעלה