היום ראיתי תוכנית בערוץ 8

הם גם היו הכי מוצלחות לפאנק ...

אז מה?( כן כן תגיד שהתחיל בסוף שנות ה-70 ,בשבילי זה 80 ) זאת לא מוסיקה שאני אוהבת .. למה שנות ה- 80 היו נפילה מבחינת המוסיקה זה דיון רחב מאוד הנקודה היא ששנות ה- 80 זאת תקופת שחור בעיני... (לרוב דברים משנות ה-80 לא מקבלים אצלי יפה בכלל)

OzzzzzY

New member
אממממ...

בעיקרון גם אני לא ממש מת על התקופה הזאת , חוץ מהרוק כבד/מטאל שפרח בתקופה הזאת , כל שאר הז'אנרים היו ממש גרועים: -הפופ היה מזעזע (כמו תמיד , אבל בתקופה הזאת במיוחד) -הפאנק היה בשיאו עם נפילתו של הפרוג... -להקות פרוג רבות התמסחרו (ג'נסיס , יס וגם פ"פ , אבל אצלה המסחור החל באמצע שנות השבעים)

OzzzzzY

New member
בקשר לרוק כבד...

זה ברור שהרוק הכבד של שנות השבעים עדיף בהרבה על של שנות השמונים , אין על זה צל של ספק , אבל פשוט רשמתי את זה כי זה ז'אנר שמקביל למטאל... וכשרשמתי שהרוק הכבד פרח בתקופה הזאת , התכוונתי לפריחתו המחודשת...זה ברור שהוא פרח בתחילת שנות השבעים , פשוט בשנות השמונים החל גל חדש של להקות רוק כבד שקמו שמקביל ללהקות המטאל...

holo

New member
שאלה

רוק כבד זה לא מטאל? הרגע קראתי על המטאל ועל הפרוג ומטאל זה כינוי של רוק כבד.

brotos

New member
נראה לי

כמה דברים חשובים שקרו באייטיז: עלייתו לאוויר של m.t.v עם כל המשמעויות של זה על איכות המוזיקה. סופה של התנועה ההיפית והפיכתה לתנועה היאפית. היפים הם צרכני מוזיקה מאוד איכותיים, לעומת היאפים שאין להם זמן וכוח להאזין למוזיקה אלא רק לשמוע אותה. סוג של עייפות הקהל מכל המוזיקה הפרוגרסיבית והפסיכודלית. כמו שבתחילת שנות השבעים קרו הרבה צירופי מקרים שיצרו מוזיקה איכותית כך קרה בתחילת שנות השמונים, רק הפוך. זהו, אלה הסברי המלומדים...

סחטייין על התגובה העיניינית

אתה רואה שאתה יכול כשאתה רוצה

אין לי בעיה עם זה שיש להם דעות

פוליטיות. אני עשויה לחלוק עליהם, או להסכים אתם, וכך גם כל מאזיניהם ואוהדיהם, שעל פי הפורומים השונים, מחזיקים במגוון הדעות הפוליטיות האפשריות. זה שדעותיהם אינן תואמות את דעות חלק ממאזיניהם, לא אומר שיצירתם גרועה. מאידך, אלבומים שמרכזם הוא משנה פוליטית - במיוחד כאלו המציינים שמות פוליטיקאים במפורש, כמו TFC - מתיישנים מהר מאוד, מאבדים מחיוניותם, ולכן עוצמתם וחשיבותם, לאורך זמן, יורדת.

למעלה