היום ראשון באפריל

היום ראשון באפריל

כל שנה אני מחכה להזדמנות רלבנטית לסדר מישהו בגדול, אבל כל פעם מפספס יש לכם הצעות?

ju100

New member
מאחר וכולם..../images/Emo4.gif

מחכים ויודעים..תעביר את ה"לסדר" ליום אחר..נגיד מחר??

ju100

New member
גניבת הטריליונים במיצריים...|פרמידה

תמונה שפורסמה באתר מיצרי ומשמשמת עדות מפתח לגניבת הטרליונים!!! נאמר שם שזהו מבנה משוחזר מתמונת קיר מיצרית ששם נשמרו אוצרות המלוכה.. ומסופר שם על כנופיה עיברית שפרצה את המיבנה לפני היציאה ממצריים,ולקחה איתה את חלקם הגדול של האוצרות..יש אפילו שמות שם העיברים..רשימה די ארוכה..והממשלה המיצרית שוקלת לאתר את צאצאי העיברים לצורך הגשת תביעה!!! מה דעתכם?

ברק 188

New member
שלא יפנו אלי בתביעה,המשפחה שלי...

עלתה מהונגריה ,יש הכחות. ואין לי אוצרות וכסף!

ju100

New member
ובאיזה רכבת ומהיכן???../images/Emo35.gif

הגיעו לחונגריה????

ברק 188

New member
נם תדום, אבל לארץ הגיעו בספינת...

המעפלים "הגנה" בשנת 1946 .

דרדרית

New member
גם אני לא בעסק../images/Emo8.gif כנצר למשפחה

חונגרית עם קורטוב פולניות מה לנו ולאוצרות במצרים? מה שכן- מוכנה לקבל קצת פירורי זהב או עבד שינקה לי ת'בית לחג

ju100

New member
טומי!!..מה קורה?..למה..../images/Emo157.gif

לא יוצאים האייקונים..שאמורים לצאת ליד הכותרת?.. כנס שמה בבקשה ב"מחלקת אייקונים"..בתפוז ותן להם מכה בשולחן!!! הקליינטים לא מבסוטים..סחורה לא מסופקת כמו שצריך!!! ושיהיה לך יום ניפלא!!!!

vera2

New member
איפו מצאת את האתר הזה../images/Emo140.gif../images/Emo35.gif

orlu

New member
אצלינו במשפחה זו מסורת אמא שלי

לא מוותרת היא חייבת להפיל את אבא שלי בפח דוגמית קטנטונת: בבית מלון בהונגריה היא דאגה שיקראו לו לקבלה באופן בהול המתח גבר וגבר ,לבסוף הוא היה צריך לעלות לחדר להביא מיסמך או משהו ושם חיכתה לו הפתעה משמחת 1 באפריל. זו דוגמית קטנה האמינו לי היא מזה דואגת להפתיע אותו כבר 55 שנה כל שנה בהנאה רבה ......... כל פעם הוא נופל בפח הסוף משמח וטוב לב והאהבה פורחת.

kropacsek

New member
אחד באפריל

אחד באפריל נקרא הרי באנגלית APRIL FOOL. כמו שלדעתי אנחנו לא צריכים תוכניות מציאות בטמבל-וויזיה, כי המציאות שלנו פה עולה על כל דמיון חולני - כך גם לא חסרים לנו שוטים בשביל האחד באפריל. צום קל לכולם!

ברק 188

New member
האחד באפריל זה כלום לעומת..

האחד עשרה בספטמבר(
) ,כשאז הדברר שכול העולם שוטה, וגילה את מה שאנו יודעים כבר מזמן.

kropacsek

New member
ובכלל מה הסיפור עם כ"ט בנובמבר?

אולי נתחיל להגיד 29 בחשוון?

ברק 188

New member
תגיד המצב רוח ..זה מהבירה או מגלל..

המטוסים, מה קורה 1 במאי?

ברק 188

New member
איזה גיל...

גיל השנים. גיל הלבן. גיל (שמחה). חרה'גיל. "גלי-גיל" (זוכר את הבריכה?). או גלי מהפורום מחק את המיותר וסמן X לכוונתך מה שבטוח לפי מה שאתה כותב זה לא תרגיל. ובכלל אתה מבין את דברי
+
=חברים?.

kropacsek

New member
../images/Emo48.gif+../images/Emo48.gif= חברים

החלפתי את הבירה ביין, בכל זאת חמץ אתה יודע... גיט שאבעס!

B T1

New member
../images/Emo3.gifהזמנתי היום אינסטלטור....

(לא לליל סדר) לאחר כמה שעות שהאיש לא הגיע, צלצלתי פעם נוספת בשביל לדרבן את האיש, שרברבנו אמר שהיום (1 באפריל) כבר היה בשתי קריאות סרק וכל מישה זקוק לו, שיתאפק עד מחר.

ברק 188

New member
../images/Emo19.gif כאיש צללות לשעבר יכול לחכות ל-

מחר כי מחר סעני גל מי יודע...

למעלה