אני מניח שתורי לנסות את מזלי
בלמכור קלפי פוקימון...פשוט יש לי יותר מידי כפולים ואני רוצה להחליף אותם בכאלה שאין לי או לנסות להרוויח מהם קצת כסף (ולהחזיר לסנסיי אבל זה לא קשור בכלל) בכלאופן, אני רושם רק את הנדירים ביותר שלי , חוץ מאלה, יש לי כמעט כל קלף לא נדיר שקיים מהסדרות הישנות וקצת של הNEO,יש לי גם כמה מהEX (אבל comoנים ולא נדירים) נב: אני מוכן להחליף\למכור (יותר למכור) גם קלפי יוגיהו ומג'יק (MAGIC אני מעדיף להחליף ביוגיהו או פוקימון מאשר לקנות...יש לי רק 4 קלפי מג'יק להחלפה...) בכלאופן הקלפי פוקימון: מיו PROMO דיטו מהסדרה של FOSSIL לא זוהר shining mewtwo (שלושה כוכבי נדירות) זוהר וכו ארודקטייל של ה FOSSIL מהדורה ראשונה ורשום עליו גם prerelease זאפדוס פרומו של הסרט השני פלייראון של ה jungle לא זוהר דארק היפנו לא זוהר מיוטו פרומו של הסרט הראשון גרידוס מהבייס סט זוהר אלקיד מה NEO הראשון, לא זוהר סייט'ר JUNGLE לא זוהר פידג'יאוטו לא זוהר (בייס סט) ארטיקונו פרומו של הסרט השני פוליראט' זוהר של הבייס סט הראשון בידריל בייס סט 2 לא זוהר מאק FOSSIL לא זוהר ויקטריבל של אריקה gym challenge (או משהו כזה קראו לסדרה הזו) לא זוהר ניינטיילס של בליין לא זוהר gym challenge סנורלאקס JUNGLE לא זוהר קאבוטופס של FOSSIL לא זוהר דאג'טריו של בייס סט1 לא זוהר היטמונלי FOSSIL לא זוהר ואלה הנדירים שיש לי להחליף,,,מי שרוצה תמונות שלהם (לא אלה ששלי אלא מהאינטרנט) שיגיד לי ואני אפרסם, הקלפים במצב מעולה אולי עם ממש קצת שריטות עליהם אבל בקושי רואים. על הסכום נדבר כבר, מקווה שיהיה ביקוש למה אני מתחיל להפטר מדברים שאני לא צריך. ג'הנה