היום רכבנו לפי

היום רכבנו לפי ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

ספר הטיולים (שעדיין לא נכתב) של ארנון "חוקר הסינגלים" הידוע. ארנון אלונה ואנוכי. יצאנו ממנחת ערד מערבה על הכחול - בהמשך הופך לסינגל ונכנס לנחל חימר דרך חירבת עוזה. רכיבת קשה פיזית וטכנית קשה + , סינגלים על פי תהום , רכיבה בתוך הערוץ על בולדרים וכדומה. נופי בראשית בתוליים , גבים מלאים במים ושלוות אלוהים. אחרי חציית כביש חתרורים צפית המשכנו באדום(לא מופיע במפה עדיין) דרך ג'יפים עד לכביש ערד סדום - משם ירדנו במעלה זרון למצד זוהר . לסיום טיפסנו לערד בתוך הקנגו. תמונות בהמשך.

איתי נ

New member
למה לא במפה ?

הנה קטע מהמהדורה האחרונה. אבל כשהייתי שם (שבת שעברה) לא מצאנו את תחילת האדום. יצאנו מהכביש עם הכחול. נראה לי שנעשו שינויים בשטח מאז הוצאת המפה.

במפה שלי

האדום בכלל לא קיים - והיא בת שנה בלבד. האדום מסומן ברור מאד בשטח לכל אורכו.

יורם חן

New member
האדום קיים בשטח שנתיים לפחות, אבל

משום מה לא מופיע ברוב המפות, גם במאוחרות. בקטע הזה כדאי לרכוב בתוך הערוץ של נחל חימר וכשמגיעים למפל הראשון לחתוך צפונה, לשמור על הגדה הצפונית ולרכוב במקביל לאדום אבל מדרום לו (יותר מעניין לדעתי) שכן כל הזמן יש נקודות תצפית לנחל חימר המדהים. אח"כ למשוך צפונה ולפול על האדום ועימו לצאת לכביש.

JacobLevin

New member
גדי, איך המים לא נשפכים ?../images/Emo182.gif|טיפ

או שאולי כדאי להפוך את התמונה.

זו חוכמה מאד קטנה ../images/Emo13.gif

לתת עצות מרחוק
כדאי מאד שתתחיל לעשות את זה יותר מקרוב ובזמן אמת

יורם חן

New member
קודם כל זו חוכמה גדולה- תנסה את זה

ושנית אל תתגרה בי, תן לגמור ת'מילואים (מי עוד נוסע למילואים עם אופניים באוטו....). נקווה שהיום אני אשלב רכיבה באזור י-ם.

JacobLevin

New member
יפה מאוד

מסלול דומה אצלי על לוח הרכיבות לעונה, מתבסס חלקית על תיאור מסלול של מיכה שיק. החלק הראשון של הרכיבה שלכם מתואר בפירוט יפה. לידיעה, מיכה שיק מראשוני רוכבי אופני ההרים בארץ, למעשה הוציא את ספר הטיולים הראשון לאופני הרים בארץ, הרבה לפני הספרים שקיימים מיום. הבחור לא מקבל את הקרדיט מספיק כאשר מזכירים ספרים בנושא, יתכן שלא ניתן למצא את הספר בחנויות.

הנה למדנו עוד משהו ../images/Emo127.gif

חרבת עוזה באמת נראת מבנה מאד רציני והנה אנחנו גם יודעים למה. אנחנו נצמדנו לסימון הכחול לאורך כל הדרך -לקראת סוף הנחל לפני ההגעה לכביש יש קטעי רכיבה בתוך הערוץ - הם קשים מאד כיוון שלאחר השיטפון אין דרך אלא רק אבנים וסלעים. יש לך במקרה את שם הוצאת הספרים שהוציאה את הספר ? ובבקשה תספר לנו בכמה מילים מה זה " לוח הרכיבות לעונה" שלך גם אנחנו רוצים כזה
גדי

IlanShacham

New member
הספר של מיכה שיק

נדמה לי שהוא נקרא "גלגלים בטבע", ואני די בטוח שכבר לא מוכרים אותו. אם אתה רוצה אני יכול להשאיל לך את העותק שלי.

עזוב להשאיל

תצלם - תסרוק - ותשלח במייל
והכי הכי טוב תבוא למפגש בשבוע הבא עם הספר ביד.....

למעלה