היום רקדנו סמבה...

avishem

New member
אישית, לא אהבתי אבל אני רקדן חרא,

אולי זה בגלל זה...

Ze Colmeia

New member
אממממ...

אני אוהב מאוד לנגן את זה, עד היום לא יצא לי להכנס לסמבה, כי זה בדרך כלל ב2-3 דקות האחרונות וזה דיי נדיר שעושים אצלנו, כי מעדיפים לעשות יונה...

jennie 00

New member
../images/Emo28.gifסמבה זה ממש יפה...

אני אוהבת כמובן גם לנגן אבל אם יש מישהו ששווה לקנות ממנו משחק אז אני גם קונה

YusuF The God

New member
סמבה זה דבר אלוף

אני מת על סמבה ובכלל על כל הריקודים הלטינים אבל הסמבה היפה זה של הקרנבל ולא הסמבה די הודה

jennie 00

New member
מורן...../images/Emo26.gif

את כתבת שאת אוהבת ריקודיין לטינים בגלל שאת רוקדת משהו או ש... סתפ כזה

YusuF The God

New member
לג'ני

אני בן ולא בת ולכן תצטרכי לפנות אליי בלשון זכר . ואני אוהב ריקודים לטינים בכלל כי זה כיף לרקוד (בעיקר סמבה כי יש תחת לידי אז זה כיף ).

Bantus

New member
לפי דעתי.....

סמבה זה ממש ממש מגניב, למרות שאני לא יודעת לנגן, כי אני לא מצליחה לתפוס את הקצב באטאבקי...(קצת מוגבלת..) אבל זה ממש ממש כיף ומגניב לרקוד. במיוחד שבקבוצה שלנו אנחנו ממש מעט בנות אז על כל הזדמנות אנחנו רוקדות אנחנו בערך 3 בנות, וה-מ-ו-ן בנים...אז יש צחוקים בהודה.

Pr0zac

New member
בקשה קטנה

למישהו יש לינק לשיר של סמבה או ללימוד המקצב אני פשוט ממש רוצה 10X

Bantus

New member
מה אתה מחפש../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

אתה מחפש שירים עם מילים או שירים של מנגינת סמבה?? יש לי שירים של סמבה, אבל לא סמבה בהודה, יעני לא את המקצב בדיוק ההוא.. זה יעזור לך בכל מקרה?

Pr0zac

New member
אממ

אני מחפש שיר ששומעים בו את הקצב טוב כדי ללמוד את המקצב

Bantus

New member
מקצב של....

מקצב של סמבת הודה או סמבה רגילה. יש הבדל בין שתי הסוגים. סמבה בהודה זה המון תופים וסמבה רגילה זה עם כל מני כלים וגיטרה (תקנו אותי) ויש שם ממש יענו שיר...לא כמו בהודה שזה גם סגנון שיר אחר יש לי כמה שירים..תשלח לי את האיי סי קיו שלך (אם יש לך) ואני ישלח לך בכיף...

Bantus

New member
גבר..מצאתי בשבילך...

מצאתי וגם יש לי את האיי סי קיו שלך, אבל זה יעזור אם תתחבר ותהיה און ליין פה ושם...(רמז דק) בקיצור, הייתי מוסיפה את זה להודעה בקובץ או משהו, אבל אני לא משהו באסט בכל הזה של המחשבים... אז כמה דברים יכולים לקרות: 1. אתה תתחבר לאיי סי קיו (במצב און ליין) 2. תסביר לי איך אני מוסיפה את הקובץ להודעה בתודה מראש, דניאל

Bantus

New member
יש לי כבר את האי סי קיו שלך...

אבל אתה אף פעם לא נמצא במצב של "און ליין" שאני יכולה לשלוח לך אותו...

למעלה