היום רשמתי את נועה לגן לספטמבר

היום רשמתי את נועה לגן לספטמבר

תודה לכל מי שעזרה בעצותיה הטובות. היינו ב 3 גנים. אחד מהם היה מזעזע, השני היה טוב, אבל האסטטיקה לא הייתה משהו, ובשלישי הכל היה נראה לי. הוא היה יותר יקר משני הקודמים, אבל עשה לי רושם שיש שם השקעה גם בפרטים הקטנים. נועה ישר התחילה להסתובב והתחבר לילדים...:) הקטע הכי נחמד הוא, שזה אותו גן, בו גם אני הייתי בגיל 3 וחצי, אבל בניהול אחר. אני מקווה שבאמת יהיה לה טוב שם. אני מצרפת שאלון שהכנתי מחומר שאספתי ממאמרים שונים ומהפורומים, שעוזר בבחירת גן ( כל השאלות שצריך לשאול) ומקווה שזה יעזור לאמהות אחרות לבחור ביתר קלות. תודה לכולכן: שירי

שירי, נהדר. ואני רוצה להוסיף לשאלון

1. בנושא קבלה: האם מקבלים כצהרון גם ילדים מחוץ לגן (שלא נמצאים בבוקר)? 2. בנושא מטפלות ובטיחות: האם עברו קורס "עזרה ראשונה"? 3. האם יש לגננת יום חופשי בשבוע ואם כן מה לגבי מחליפה? 4. מה המדיניות והגישה א. כשילד מסרב לאכול? ב. כשילד מסרב לישון? ג. כשילד מרביץ? ד. עונשים ה. גמילה מחיתולים (אני חושבת שזה היה בפורום הזה שקראתי על מדיניות מוזרה של גמילה קולקטיבית!)

רותי ע

New member
ניריתי-בקשר לגמילה קולקטיבית

זה בכלל לא מוזר. אצלנו לא גומלים את כל הגן יחד אבל משתדלים לגמול בקבוצות. ככה לילדים קל יותר. תמיד קל להם יותר כשהם רואים את חבריהם.

רותי ע

New member
וכמובן שאוספים יחד כמה שמראים

מוכנות לגמילה. היה סיפור בגן שלנו שאמא רצתה לגמול את הילדה שלה בתחילת השנה. אבל הילדה אמרה "לא רוצה. לעידן יש חיתול.." וככה בגלל עידן שלי הילדה עדיין עם חיתול וכנראה תיגמל יחד איתו באביב או בקיץ. (ובינינו-כנראה שהיא עוד לא היתה בשלה..).

רותי ע

New member
נהדר, בהצלחה בהמשך ../images/Emo141.gif

ומבקשת גם אישור לצרף את החומר למאמרים..

עירית ל

New member
ועוד תוספות ששכחתי

שאלה כללית על סדר יום. מדיניות בזמן תקופת ההסתגלות - כמה ימים נותנים להשאר עם הילד, כמה זמן וכו´. האם אפשר לעשות ´ביקורי פתע´ (כמובן שאת השאלה בעל-פה צריך לנסח אחרת). מה ההתייחסות לחיסורים - אם למשל רוצים לעשות יום כיף עם הילד ולא לשלוח לגן.

רותי ע

New member
עירית-לגבי חיסורים

עוד לא שמעתי על גן שיש בעיה עם זה. זה לא בית ספר.. מה שכן שמעתי על גן שמענישים את הילד אם ההורים מביאים אותו מאוחר. פשוט מונעים ממנו פעילות. נורא..

רותי ע

New member
../images/Emo63.gif יש לנו מאמר חדש-כולם מוזמנים

לקרוא, להעיר ולהוסיף..

למעלה