היום שאחרי שידור המחאה לדיירי הוילה-דיון-

היום שאחרי שידור המחאה לדיירי הוילה-דיון-

ישבתי אמש עם כמה חברים ודיברנו על ההמונים שיצאו שוב לרחוב ו... פתאום הבנתי שבעצם אנחנו לא מחדשים כלום!!!! דור המדבר. כן, אותו הדור שיצא להתלונן על סיר הבשר והקישואים רגע אחרי שיצאו מעבדות,מהקושי,מהצרות. כן חברים הגיע הזמן לומר את האמת בקול:אנחנו עם מפונק ששוכח מהר מידי מהמציאות בה אנו חיים! מה 70 זאבים שמסביב שעומדים עלינו לכלותינו ואנחנו צועקים על דירה בתל אביב או בירושלים או על גביע קוטג'! אז חברים יקרים חיזרו למציאות (ואם לא, אז היא תכה בכם!!!!) המאבק המשותף שלנו כיהודים (שמאלנים וימנים אשכנזים וספרדים דתיים וחילונים) הוא המאבק באוייבים מבחוץ! 300,000 או 500,000 שיצאו לרחוב הם במקרה הטוב תמימים וכבשים המובלים, ובמקרה היותר גרוע אספסוף מהזן הפחות שבעם) ת ת ע ו ר ר ו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה??? ולשדר לדיירים את המתרחש בחוץ

דרך העדשה של התקשורת המסיתה זה בסדר? מה עם הניתוק המובטח? איך מצפים לאובייקטיביות אם זה מה שמראים להם? אז עם כל הכבוד מן הראוי שזה יעלה לדיון כי לא כולם מסכימים למתרחש בחוץ.

דידי 9

New member
מותר לדבר פה על הכל, כולל המחאה, בעיקר כש

דניאל טרקאי מדברת על עושרו של אביה, וחייה העשירים-תוך כדי צפיה במחאה כואבת של המון אנשים.. הכל קשור!!

דידי 9

New member
לא הייתי סוזי...הכל מאוד טעון.ולכן יקירתי-

אנחנו כבחורות, צריכות להוקיע נשים כמו דניאל שמדברות על קניות רק בכיר המדינה,ועל כל העושר של אביה בעת כזו-ושלא תחשבי שלי חסר. אבל רמת הטאקט והאכפתיות שלי, גבוהה משלה. כמו כן, גבר כמו איתן אורבך-ראוי לו לחיות לבד! עם המעשה הנוראי מבחינתי שהוא עשה- במודע!!! בבקשה שימי עצמך במקום קרן, ואל תשפטי אותה, כי המעשה שהיא עשתה- גם מטומטם. אני מבקשת שתשימי עצמך כרגע במקומה לאחר מעשה- וההתנהגות של הגבר המניפולטור והחסר אכפתיות שהוצג כאיתן אורבך כשמה שעשה לקרן, היה במודע!

דידי 9

New member
קשור-ברמה הטאקטית. אני לא אתרברב על מה

שיש לי-בשעה כזו, במצב הזה. חוץ מזה, למה לא בעצם, לדבר פה גם על המחאה? זה העולם שלנו, זו המדינה שלנו, קורה בה משהו היסטורי-למה לא לדבר? מי קבע איפה כן ואיפה לא??? בעיקר, שהתכנית שאת רואה מבוקר עד ערב- גם מייצגת שם את המחאה כי זה חשוב כל כך. סוזי, ברור שיש קשר

אבל זה מה שאני אומרת

דיברנו על זה אתמול... זה לא פורום על המחאה, בגלל זה נראה לי מיותר לדבר על זה יום אחרי.. שוב פעם. איך התוכנית מייצגת את המחאה? כי הם עשו כתובת מאבנים? כי הם ישנו בחוץ לילה אחד?

דידי 9

New member
סוזי, את נשמעת כמו K. נעולה לגמרי.לא יודעת

מה לענות לך-בדיוק כמו לו. אנשים נעולים לא ידוע לי איך מדברים איתם. סורי

ממש לא נעולה

אני מדברת טכנית לחלוטין.. היה כבר שרשור על זה אתמול, דיברו וחפרו.. לכן לא רואה עוד טעם. אם את רוצה, סבבה. מי שיהיה לו מה להגיד שוב, הוא יגיד. חבל שאת מסתכלת על הדברים ככה.

למעלה