היום שאחרי...

בטי369

New member
היום שאחרי...../images/Emo168.gif

אחרי חרופ קצר חזרה לשגרה... כמה נפלאה היתה ההופעה במצדה..בדיוק כשחשבתי שאישנו כבר לא יוכל להפתיע זה קרה שוב..והפעם בתוספת המקהלה האנדלוסית.. חבל שאי אפשר לומר "רוצו מהר לראות.." אבל אפשר בהחלט לומר ששווה לחכות ולראות מה יהיה בשנה הבאה במצדה.... ..ותודה לחבריי ל"שריטה" שהייתם שם לפני תוך כדי ואחרי... מצטערת אבל זה רק פתח לי את התיאבון לעוד...אז להתראות (בקרוב...מקווה) בהופעה הבאה... ועד אז שהיה שבוע רגוע זורם ושקט לכולנו..

SHANILIROY

New member
הו מצדה מצדה

תענוג צרוף ,שהתחיל בחברה טובה ,תודה לכל מי שהצטרף להסעה ,מה שגרם ללילה הזה להיות עוד יותר מושלם. איזה כיף שבכל שנה יש משהו חדש ,ושאף הופעה לא דומה לקודמתה ,ושרק אתם חברי היקרים יכולים להבין את זה . הופעה מקסימה ,מלאת אנרגיה ,חברים מוכשרים ,נגנים שכל אחד עומד בזכות עצמו בצורה אדירה .הבמה מושקעת ,תאורה מדהימה .היה כיף להיפגש גם במוזה לפני ואחרי ,מקוה שהחברים החדשים שהצטרפו ישארו פה בפורום
ניפגש בקרוב

glitter8

New member
איזה יופי!

באמת סקרן אותי..מי הנגנים שהצטרפו הפעם?

ShirShir

New member
אין עוד רשמים ותמונות?!../images/Emo9.gifציפיתי להצפה...../images/Emo6.gif

היה מהמםםםםםםם!!!! זה היה חלום שלי מזה שנים ארוכות, להגיע להופעה של דויד ברוזה בזריחה במצדה, וזה היה מדהים! לדויד יש כ"כ הרבה אנרגיות והוא נותן את כל כולו, ממש נותן את כל הנשמה שלו בהופעות (זו לא הופעה ראשונה שלו שראיתי וחוויתי
), כיף גדול לצפות באמן שעושה את מה שהוא באמת אוהב, זו חוויה מחשמלת בעיניי
היה מופע מפעים!! השילוב של דויד ברוזה עם העוצמות האדירות שלו והמילים המדהימות של כל שיר ושיר, שירים כ"כ חשופים, רומנטיים, מלאי רגשות בכלל ואהבה בפרט, בשילוב עם הטבע הזה, האינסופי, שמתעורר לאט לאט משעה 3:30 לפנות בבוקר ועד הזריחה שהשיא שלה היה ב- 6:00 בבוקר. WOW!
זה היה כ"כ כיף, מיוחד, אחר, מעניין, מפתיע ושווה את הנסיעה הארוכה דרומה (שהיא בעצמה חוויה). התמלאתי בכ"כ הרבה אנרגיות ואופטימיות
בהחלט השאיר טעם טוב לעוד!

SHANILIROY

New member
shirshir איך לא באת להגיד לנו שלום ../images/Emo10.gif

אני בטוחה שיהיו עוד תמונות ורשמים בקרוב.

ShirShir

New member
אני ממעריצי דויד ברוזה האנונימיים../images/Emo9.gif

אני מחובבי הפרטיות ולא אוהבת "להיחשף"
העדפתי לבלות עם בעלי ולהישאר "אנונימית"
מחכה לתמונות של אחרים

למעלה