היום שאחרי...

ababab

New member
היום שאחרי...

טוב אני הולכת לכתוב ולכתוב הרבה אז קחו כוס מים, תתרווחו בכיסא ושיהיה לכם שנה טובה וגמר חתימה טובה. אז ככה...ראשית אני אתחיל מהסוף שעוד לפנינו עוד יומיים אנחנו טסים לשלושה שבועות לארה"ב בגלל זה אני ממהרת לעדכן אותכם בסיפורי החתונה ובגלל זה גם יתעכבו התמונות. אז ככה למי שמה לב ביום שני (יום לפני החתונה) הייתי חולה נורא, כאבי גרון, צינון עצבי, כאב ראש ותשישות נוראית...כבר דמיינתי את עצמי יושבת בכסא כלה כל הערב... ביום שני בערב הלכתי למקווה ברמת אביב היה ממש בסדר, חוץ משבקושי גררתי את עצמי לשם...וחזרתי הביתה הרוגה. בלילה ישנתי אבל לא טוב, בכלל לא התרגשתי מהחתונה כי הייתי עסוקה במחלה.. ביום שלישי קמתיהרגשתי יותר טוב הצינון וכאב הגרון נראו כי נעלמו פחות או יותר...אבל התשישות...אוי התשישות..אימא שלי רצתה לבית המרקחת לקנות לי וטמנים לחיזוק והפסקתי לקחת את התרופות כי כמה שהן יעילות הן נורא מתישות. הגעתי לסלון היופי "רוני פרנקל" היה לי הרבה הרבה חששות לגבי סלון כלות זה, הם מתקתקים שם כלות ברצף, והיחס פחות אישי, אני לא מאלה שזקוקות או אוהבות את היחס האישי אבל פחדתי מהתוצאה... את כל הבוקר צהריים בילתי שם, שוב מותשת. אבל יצאתי משם ממש ממש ממש מרוצה האיפור היה עדין מאוד ויפה נורא וגם השיער קיבלתי עליו המון המון מחמאות. בקיצור מומלץ...אבל רק לבנות שלא זקוקות ליחס המאוד אישי. התחלתי להרגיש הרבה יותר טוב, זה עשה לי מצב רוח, (חוץ מזה שכולם דאגו לי והתפללו בשבילי..נראה לי שזה גם עזר). אח"כ הלכתי לסלון כלות - עמנואל.מזל ומיכל כאלה חמודות. שמתי את השמלה ההינומה והזר...ויצא מהמם. עכשיו שתבינו אני חששתי כ"כ מאיך שאראה, במשך כל הזמן בכיתי לחבר שלי על זה, ואמרתי לו שבכל מקרה שהוא בא שיגיד שאני נראיתי טוב...כדי שאני לא אתבאס רצח במידה ואני אראה על הפנים.

ababab

New member
בכל מקרה

מה שאני מתכוונת להגיד זה שהייתי ממש מרוצה מעצמי וזה ההישג הגדול כי אני קשה עם עצמי שלא הייתי זקוקה לחיזוקים..למרות שקיבלתי המון המון מחמאות וכמובן מחבר שלי. בקיצור אני ממליצה צאוד על החנות עמנואל השמלה יצאה מדהים מדהים...המינוס היחידי זה המחוך...קצת!! לחץ אבל התגברתי על זה. בקיצור חבר שלי בא לאסוף אותי מעמנואל היה ממש מרגש גם אחותי, אחיו ואימא שלי היו שם וכולם התרגשו היה ממש כיף..וכן הרגשתי מעולה..הכל עבר ותודה לכל אלו שדאגו לי בפורום. ביקצור הלכנו לצילומים בנווה צדק היה משעשע...אני ממש לא רגילה שמצלמים אותי. הצלם שלנו הוא יוסי מסה...עוד לא אתן המלצה מלאה כי עוד לא קיבלנו תמונות..אבל בכל מקרה הוא נורא נחמד, והמתיקי עבודות הוא מצלם מדהים,וגם עם פילם של שקופיות וכו´..בקיצור שאחזור מחו"ל ויהיה תוצאות אוכל להמליץ עליו סופית וגם לשלוח לכם דוגמאות שבתקווה יהיו טובות.

J-סיקה

New member
יווו איזה מחשב מעצבן נתקע פתאום

אז אני מצטערת בעיכוב של התגובה אבל לא אמרתי מזל טוב ואני שמחה שהמחלה שלך לא הפריעה לך והעובדה שהיית מרוצה מעצמך שווה הכל !!!!!

ababab

New member
המשך...סליחה על אריכות הדברים

כדי קצת לקצר, החתונה יתה מעולה, קיבלנו המון מחמאות. קבלת פנים היתה בשבע וחצי וכולם הגיעו בזמן, והחופה התחילה בשמונה וחצי (לכל אלה שהתלבטו מה לעשות עם שעון חורף). המקום "עדן על המים" פשוט מדהים מדהים מדהים מדהים וארז מנהל הארוע פשוט בחור מקסים מאוד מאוד מומלץ. קיבלנו מחמאות מכולם על המקום. די גי היה יובל מחברת זברה, היה לי המון חששות מכיוון שהוא לא אחת מהחברות הגדולות...ושמחתי לראות שטעיתי הייתי בשתי חתונות שהיו די גי מחברות נחשבות שהיו פשוט גרועים.... הוא נחמד, אנרגטי, היה קשוב לקהל, והמוסיקה היתה ממש טוב (והוא היה צריך להשמיע אצלנו מגוון של מוסיקה כי בתחלה היה מוסיקה חסידית ואח"כ מוסיקה צעירה והוא פשוט שילב נפלא...גם המוסיקה החסידית הוא שילב בה ביטים של תופים כלומר המוסיקה החסידית היתה זו שהלהיבה גם המון חילוניים ולהפך..מאוד מומלץ...ויותר זול משאר החברות. עו דיותר מומלץ למי שזקוק לשילוב של מוסקיה חסידית לצד מוסקיה עכשווית. האוכל היה טוב מאוד - של דימול (הם עכשיו נמצאים בשרתון סי טי טאור), מאוד מוצלח ומאוד מעוצב כי זה היה הגשה. והבר אקטיבי נקרא "אקטיבי בר" מאוד נחמדים וכיפים לא יקרנים, כל הזמן מתפקדים אבל לא נדחפים מומלצים. אני מאוד מצטערת אבל אין ליתלונות על אף אחד...הכל היה פיצוץ. קיבלנו המון המון מחמאות הרבה אנשים אמרו לנו שלא ראו כזאת חתונה. אני יודעת שזה נשמע שמאלצי כי אומרים על זה על עוד חתונות. אבל שני דברים: ראשית ממש לא אכפת לי כי אני, בעלי ומשפחתי וחברי מאוד נהנו. אני מאוד נהנתי אני חייבת לציין שבכלל לא התרגשתי הייתי רגועה ועם הרגליים על הקרקע כל הזמן והיה כיף להיות בפוקוס ככה שאני זוכרת הכל. שנית, מה שהיה מיוחד בחתונה שלנו שהצד של חברי הוא דתי חלק ממש ממש דתיים "כבדים" והצד שלי חילוני לגמרי וגם החברים שלו הם חילוניים. אז חששנו ממה שיהיה והיה שליוב מדהים, המון חילוניים באו לרקוד בחסידי ואמרו שהחופה שלנו היתה מרגשת. ואמרו שזה כיף לראות חתונה כזאת שמחה. והדתיים יצאו מרוצים.בקיצור שילוב של דתיים חילוניים מאוד מוצלח וזה אומר שאם רוצים הכל יכול להסתדר. (הבעיה / פאשלה היחידה שבדרך לחופה הדתיים התחילו לשיר (לא ידעו שיש שיר חופה) ולכן בסוף הדי גי לא שם לנו את שיר חופה שזה קצת עיצבו.. אבל שטויות כי במילא לא הצלחנו למצוא שיר שאהבנו לחופה). העניינים הסתיימו בסביבות שתיים ערשה וחצי אחת, לא מאוחר...אבל סביר. אה המלצה אחרונה ..לקחנו כמעט את כל המומלצים של הגן- כדאי. ואחת מהם היתה המעצבת שלהם טלי שעשתה לנו עיצוב פשוט, נקי יפה ועדין. היא עיצבה חופה , זר כלה ואת כל המקום מבחוץ בנרות, לפידים, ועצי נרות ב-800 שקל..ואני מציינת מחיר כי ראיתי פה כמה בנות בפורום שדיברו על סכומים הסטריים שמבקשים מהם על עיצוב..מבחינתי זה בזבוז כסף...

J-סיקה

New member
כמה כלות הייתם

אצל רוני פרנקל??? כי גם אני הייתי אצלו הייתי מרוצה עד הגג אבל היינו רק 2 כלות

ababab

New member
מספר טיפים אחרונים

1. אני וחברי הצלחנו לעבור את התהליך לחתונה מבלי לריב בינינו או עם ההורים, עזבו אותכם משטויות הכי חשוב זה הזוגיות והמשפחה ולא ערב של 5 שעות. כשסיפרתי לחברות שלי שאני מתחשבת בצד הדתי (באמת בכיף) במוסיקה וכדומה נגיד שמתי עלי כיסוי כל החלק הראשון וכאלה.. הן אמרו לי מה, מה פתאום אל תתפשרי. ואני שמחה שכן התפשרתי קצת, כי גם הם התפשרו, כולם התפשרו ובגלל זה כולם נהנו בחתונה ולא רק צד אחד וזה היה מה שיפה בחתונה מעיין איחוד לאומי קטן. והיחסים עם המשפחה שלו ושלי וביניהם רק התחזקו מה ששוה בעיני בסופו של דבר יותר מהכל..בכל זאת זה אח"כ לכל החיים. (ואני לא מדברת על מקרים קיצוניים שמספרים פה בפורום על חותנות מהשטן..). אבל תבליגו קצת זה שווהץ 2. אני תכננתי את החתונה הזאת מהרגע שהציעו לי נישואים עד הרגע שהתחתנתי בדיוק חודשיים וחצי, ראיתי רק 2 אולמות, 2 תקליטנים, מדדתי שמלות בשלוש חנויות בלבד וכו´.. בקיצור לא צריך להגזים אפשר להספיק הכל ובהצלחה עם הרבה פחות לחץ...אני כן אציין שאני בחופש אז היה לי יותר זמן לארגן. 3. זה עובר נורא נורא מהר, אז תהנו וקחו בקלות, אל תתיחסו לזה כיום הכי מאושר זה בעיני רק עוד יום מיני רבים של ימים מאושרים...המלצתי תשקיעו בירח דבש שווה..כמו שאני עושה. אני לא מרגישה "נפילה" אחרי החתונה ושחסר לי משהו כמו ששמעתי מחברות שלי שדברתי איתם יום אחרי החתונה אלא ההפך אני קצת יותר מתרגשת לקראת הנסיעה נראה לי ממה שהייתי בחתונה (מוזר נכון גם אני הפתעתי את עצמי באי ההתרגשות שלי בחתונה דווקא מצא חן בעיני). אז המון מזל טוב למי שמתחתנת בקרוב, אולי עוד אבקר פה לפני הנסיעה. והמון המון המון המון תודה על הפורום המקסים הכייפי והמדהים הזה, ואני לא חושבת שאפרד ממנו כ"כ מהר. אצל רוני פרנקל היו שהייתי 3 כלות למרות שלפעמים יש לו אפילו 5 אפילו הוא עשה עבודה מדהימה ומצי שיהיה לו 100 כלות העיקר שכולן תצאנה יפה..הם פשוט יודעים את העבודה ומתקתקים אותה. הכל החזיק מעמד משתיים שלוש אחה"צ עד לפנות בוקר.

שירי71

New member
וואו! מזל טוב!

איזה כייף היה לקראת את ההודעות שלך!! זה לא היה ארוך כי זה היה מרתק ומרגש ועשה לי טוב לראות שהכל עבר טוב למרות המחלה ולמרות החששות. נשמע שהיתה חתונה מוצלחת, ושלווה וטובה ושמחה גם יחד. שזה מעולה ומה שאני מאחלת לכולן כאן. אגב, את יכולה לתת עוד פרטים על המעצבת טלי הזו? היכן משיגים אותה? מחכה לראות תמונות... נסיעה טובה ואגב, לאן נוסעים?

אתי@

New member
שיהיה לכם המון מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo48.gif

אני חייבת לציין ששלוה, קור רוח, רגיעה (מלשון הרגעות), ושלמות כמו שלך עוד אף פעם לא ראיתי. גם הצורה שבה התמודדת עם המחלה, גם האופן שבו אירגנת את החתונה בזמן כ"כ קצר (אבל לתפארת) ובהתאמה לשתי האוכלוסיות (דתיים לחילוניים). כל אלה ממש מעוררים הערצה... שיהיה לכם המון הצלחה בחיים המשותפים, ואחלה ירח דבש
אתי@
נ.ב. יש לי שתי שאלות: 1. לאן ירח דבש??? 2. התחתנת ב"עדן על המים" - נתקלת שם בזיו (אני חושבת שהוא מנהל את המקום...) ???

ababab

New member
קודם כל שוב תודה על הפרגון

זה באמת מדהים איך הרגשתי זוועה וזה עבר איך שיצאתי מסלון הכלות. (דרך אגב היה ממש נחמד לראות את כל ההמלצות של כל הבנות בפורום לגבי עצות איך להחלים מהר זה חימם את הלב). עכשיו בעלי?!?!?! מרגיש לא טוב כנראה הדבקתי אותו...אבל זה בטח יעבור לו בקרוב, מזל שיש יום כיפור כדי לנוח. לגבי טלי היא מעצבת הבית של "עדן", שהלכנו אליה לא התלהבתי כ"כ ממה שהיא הראתה לי אבל אמרתי לעצמי שזה פחות חשוב, ממש לא היה לי כוח ורצון להשקיע המון כסף בחיפושים אחרי מעצבת יותר טובה. והחלק המשמח שהיא הפתיעה אותי ממש בגדול, כי היא עיצבה ממש ממש יפה ובכלל לא ציפתי, ועשתה בדיוק מה שביקשנו. חופה לבנה פשוטה, בד לא מתוח או מלופף אלא מונח בעדינות, שתלוי מסביב מבחנות עם שושנה לבנה בכל מבחנה, והמון שושנים לבנים על הבמה של החופה, ובדרך לחופה "דוקרני" נרות. לגבי מספר טלפון וכו´..אני לא מוצאת כרגע בכל הבלאגן אני מבטיחה שאמצא אעדכן אותכם. לא יצא לי להיפגש עם זיו אישית, למרות שהורי וחברי דיברו איתו מספר פעמים היינו בקשר עם ארז מעדן על המים. אנחנו נוסעים מחר בלילה לשלושה שבועות לארה"ב: שבוע אורלנדו, שבוע שייט בקאריבים, שלושה ימים לאס וגאס ולסיום ניו יורק.

J-סיקה

New member
ווואווו נשמע אדיר הטיול שלכם

תעשו כיף ותשמרו על עצמכם ושוב מזל טוב והצלחה ג´סיקה

הילית*

New member
המון המון מזל טוב

נשמע שהיתה לכם חתונה ממש נהדרת ואני כ"כ שמחה שהכל עבר עד החתונה (התיאוריה שלי לא מאכזבת גם הפעם...) מאחלת לכם חיים מאושרים ושמחים... ושהחתן יחלים בקרוב (אני נותנת לו עד הירח
) ושוב מזל טוב

לימורי

New member
מזל- טוב .נורא כיף לשמוע שכ"כ נהנית

גם בכל ההכנות ולקחת הכל ברוח טובה - הכל נעשה ככה הרבה יותר כיף ! העברת כבר תמונות ? לא זוכרת שראיתי ..

למעלה