היום שבו גיליתם
שלום. אני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפשת פורום תמיכה לנשים שגילו להן סרטן השד, וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי. היום חברה טובה שלי גילתה שהגוש הקטן שהיה לה בשד הוא סרטני. הגוש שהיא הלכה לבדוק רק אחרי שבעלה לחץ. ורק בגלל שלפני 5 חודשים אבא שלה נפטר מסרטן, חודש אחרי שהתגלה
כל כך לא פיירי. מה עושים מכאן? איך ממשיכים הלאה? איך מתמודדים עם כל המידע על מה שהולך לקרות? ניתוח בשבוע הבא, הקרנות, כימותרפיה
אני, בוגרת פורום "פוריות" זוכרת את היום שבו נתבשרתי על הבעיה כיום הנורא בחיי. הרגשתי כאילו שזה סוף העולם. ובפורום "פוריות" קיבלתי תמיכה מדהימה והבנתי שזה לא סוף הסיפור. לכן אני חושבת שהדבר הכי טוב בשביל חברה שלי יהיה להיכנס לכאן (שוב, מקווה שאני במקום הנכון). אני אשמח אם תוכלו לספר על היום שבו גיליתם. איך גיליתם, איך הגבתם ומה קרה מאז. מאוד אשמח לשמוע על בנות שהרו גם אחרי טיפולים כימותרפיים (כי כבר דיברו איתה על זה היום ועל האפשרות של פגיעה בפוריות) ובכלל, כל מה שיכול לעזור כדי להמשיך הלאה ולנצח את הסרטן. תודה מראש על התגובות
שלום. אני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפשת פורום תמיכה לנשים שגילו להן סרטן השד, וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי. היום חברה טובה שלי גילתה שהגוש הקטן שהיה לה בשד הוא סרטני. הגוש שהיא הלכה לבדוק רק אחרי שבעלה לחץ. ורק בגלל שלפני 5 חודשים אבא שלה נפטר מסרטן, חודש אחרי שהתגלה